я купив дітям у спадок срібні "30 років незалежності". Чисто зі спортивного інтересу полював на початок продажу. Непогано ідуть на подарунки "Знаки зодіаку", але то краще від колективу (одному трохи задорого купляти, якщо золото).
Я купив дві монети,і то з танцями,бо там у них конченний сайт і додаток такий же самий.
Я купив дві монети,і то з танцями,бо там у них конченний сайт і додаток такий же самий.
Згоден. Кончений)) то треба бути фанатом щоб його "терпіти" і виловлювати цікаве. Або купляти щось "масове" і не штучне, радше на подарунки, аніж на інвестиції.
Я збираю. Але тільки те, що пов'язене з періодом війни. Чисто для дітей. Єдине, так це "ТРО" прогавив. Але тоді ще думки зробити колекцію не було.
Пару монет і банкнот на пам'ять купляв. Цікавіше ніж марки) Подруга має доступ до монетної фабрики,то давала інсайди коли на сайті з'являється новинка. І в Таскомбанку бачив не раз черги нумізматів.
Подруга має доступ до монетної фабрики,то давала інсайди
А монет не давала? Я думав, що вони з фабрики відразу їдуть на Почайну та ОЛХ?
Десь є "струмочки", бо щось що продавали по 2 шт в руки, на олх є пачками по 30 шт, нерозкритими
В банках они в кассах на больших отделениях или центральніх есть. Только на сторону их не афишируют
В банках они в кассах на больших отделениях или центральніх есть. Только на сторону их не афишируют
Я 3-4 раза заходил в кассы больших отделений купить-поменять колбаску 10-к для мелких нужд, обычных которые в обиходе. Даже с комиссией не дали
Начебто раніше "серед своїх" поширювали цікавинки. А зараз вже всьо, є лише інфа коли ловити на сайті.
та на якому сайті?) Прийшов в суботу на Почайну та купи собі усю колекцію))
та на якому сайті?) Прийшов в суботу на Почайну та купи собі усю колекцію))
44 тыс грн за монету? да, это будет памятная монета) такое хрен забудешь))
За ці гроши краще на аукционі ауреуса золотого взяти. Що до монет наших, купував років 20 поспіль, десь до 2014 року, потім припинив. Лежить дома цілий горщик. Не бачу, щоб вони попитом користувалися. Ажиотаж лише на момент продажу банком. Може років через 100. Ще з неприємного те, що навіть у капсулі, яка не відкривалася, деякі монети з нейзильберу мають вже темні розводи та плями через 10 років зберігання. А ті що в тріснутих капсулах - всі в плямах.
Хтось колекціонує пам'ятні монети НБУ з нейзильберу? Я почав колекціонувати))
з тим як все викуповують перекупи наближені до нбу - сенсу не бачу. ця тема тіки для тих хто має знайомих в нбу і може брати колекційні монети напряму.
навіть у капсулі, яка не відкривалася, деякі монети з нейзильберу мають вже темні розводи та плями через 10 років зберігання. А ті що в тріснутих капсулах - всі в плямах.
У мене є знайомі нумізмати, так у них те саме. Темні плями на закритих монетах.
Єдине, так це "ТРО" прогавив. Але тоді ще думки зробити колекцію не було.