fanatHD 12.02.2024 11:22 пишет: Я купив дві монети,і то з танцями,бо там у них конченний сайт і додаток такий же самий.
Згоден. Кончений)) то треба бути фанатом щоб його "терпіти" і виловлювати цікаве. Або купляти щось "масове" і не штучне, радше на подарунки, аніж на інвестиції.
Ну сайт там "мега розробники" з Соломоно писали. Тому воно таке коряве. Бачили-б ви той код... Кончене гуано.
Купляв виключно дешманські монети. Просто, від "нефіг дєлать". Або може через те що у батька була колекція рублів радянських у красивих футлярчиках\альбомах. Або через те що вони таки блискучі та я як сорока повівся на них. Інколи діставав та грався\перекладав\роздивлявся як з красивими воблерами з риболовного ящика
Перестав купляти після загибелі на клятій війні друга з гарною колекцією старовинних монет... якось накрило...
hugo-smk 12.02.2024 12:38 пишет: Пару монет і банкнот на пам'ять купляв. Цікавіше ніж марки) Подруга має доступ до монетної фабрики,то давала інсайди коли на сайті з'являється новинка. І в Таскомбанку бачив не раз черги нумізматів.
ТАС, Радабанк, укрГазпромбанк... у ТАС через сайт можна бронювати, якщо є наявність і ти клієнт ТАСу. а на сайті НБУ через щільні ряди бариг майже неможливо пробитись! заходиш, "на складі 3000 шт", через 10 хвилин "0 шт", а ці 10 хвилин крутиться "зачекайте, поки інші закінчать покупку". може у перекупів є боти, які автоматом роблять покупки? от завтра, 16/05 оголошено повторний продаж Бавовни (Нептун) та срібної "кохання". ну подивимось, я вже з середини осіні не можу через сайт НБУ нічого купити! на марки хоч абонемент маю.за абонементом і дістався у 2022-му перший "корабель".
Ford-Noks 15.05.2024 22:54 пишет: ТАС, Радабанк, укрГазпромбанк... у ТАС через сайт можна бронювати, якщо є наявність і ти клієнт ТАСу. а на сайті НБУ через щільні ряди бариг майже неможливо пробитись! заходиш, "на складі 3000 шт", через 10 хвилин "0 шт", а ці 10 хвилин крутиться "зачекайте, поки інші закінчать покупку". може у перекупів є боти, які автоматом роблять покупки? от завтра, 16/05 оголошено повторний продаж Бавовни (Нептун) та срібної "кохання". ну подивимось, я вже з середини осіні не можу через сайт НБУ нічого купити! на марки хоч абонемент маю.за абонементом і дістався у 2022-му перший "корабель".
На сайті НБУ в 09.59 залишок на складі 4996, поки авторізовався в 10.01 залишок на склдаі 0.
Ford-Noks 15.05.2024 22:54 пишет: ТАС, Радабанк, укрГазпромбанк... у ТАС через сайт можна бронювати, якщо є наявність і ти клієнт ТАСу. а на сайті НБУ через щільні ряди бариг майже неможливо пробитись! заходиш, "на складі 3000 шт", через 10 хвилин "0 шт", а ці 10 хвилин крутиться "зачекайте, поки інші закінчать покупку". може у перекупів є боти, які автоматом роблять покупки? от завтра, 16/05 оголошено повторний продаж Бавовни (Нептун) та срібної "кохання". ну подивимось, я вже з середини осіні не можу через сайт НБУ нічого купити! на марки хоч абонемент маю.за абонементом і дістався у 2022-му перший "корабель".
На сайті НБУ в 09.59 залишок на складі 4996, поки авторізовався в 10.01 залишок на склдаі 0.
дивно, я у 9.59 не бачив зелених кошиків, о 10-00 залеленіли, але, натиснув кошик,поки авторизувався, вискочило вікно - товару немає у наявності! 10.01 на складі 0 шт., що кохання, що бавовна, навіть скріни зробив. сссук! бариги наступного дня після першого продажу по кілька штук виставляють перепродавати, навіть ще перед продажем є оголошення, "продам у кількості", а тут одненьку для себе неможливо придбати! якесь знущання!
і ще цікавий момент: перед сьогоднішнім "повторним продажем" срібна "кохання" зазначалась ціна 2800 з "хвостком", а зараз там ціна 3135, але ж немає наявності звісно! а нептун, як і був 121. побороти барижництво,гадаю, є два варіанти: - не купувати у бариг, але це майже нереальний варіант, барижництво у совку тотальним дефіцитом виховувалось майже століття. - встановлювати на товар, який люблять бариги ціни близькими до тих, за якими потім перепродажі відбуваються, тобто, на Нептунне 121 грн, а 250-300. - золоті ж монети по 40000=50000 не розкупаються, їх же не перепродати втричі!
ага, я теж погрався в цю фігню. В 3 ночі (якраз світло дали, то ми трохи по квартирі пробіглися) - не в продажу (хоча формально вже 16 травня), в 8 ранку не в продажу (може чекають до 9 ранку - початку робочого дня і щоб якийсь адмін на сайті якусь княпку тицьнув), далі забігався і забув. А тепер осьо вже пишете, що нема.
Andrey-Mil 16.05.2024 11:30 пишет: ага, я теж погрався в цю фігню. В 3 ночі (якраз світло дали, то ми трохи по квартирі пробіглися) - не в продажу (хоча формально вже 16 травня), в 8 ранку не в продажу (може чекають до 9 ранку - початку робочого дня і щоб якийсь адмін на сайті якусь княпку тицьнув), далі забігався і забув. А тепер осьо вже пишете, що нема.
їх у продаж зазвичай "викидають" о 10 ранку. сьогодні ще й сайт вантажився норм, а то й зайти буває неможливо - "сервер перевантажено". а буває і о 14-15 дня можна щось побачити у продажу, якщо зранку не розмели!
Andrey-Mil 16.05.2024 11:30 пишет: ага, я теж погрався в цю фігню. В 3 ночі (якраз світло дали, то ми трохи по квартирі пробіглися) - не в продажу (хоча формально вже 16 травня), в 8 ранку не в продажу (може чекають до 9 ранку - початку робочого дня і щоб якийсь адмін на сайті якусь княпку тицьнув), далі забігався і забув. А тепер осьо вже пишете, що нема.
їх у продаж зазвичай "викидають" о 10 ранку. сьогодні ще й сайт вантажився норм, а то й зайти буває неможливо - "сервер перевантажено". а буває і о 14-15 дня можна щось побачити у продажу, якщо зранку не розмели!
Дякую за підказку! Лайфхак по виловлюванню продажів. Бо було ловив якісь квитки, так вони з початком нової дати (автоматично?) вивалилися в систему. Думав і тут "автоматично".
Дякую за підказку! Лайфхак по виловлюванню продажів. Бо було ловив якісь квитки, так вони з початком нової дати (автоматично?) вивалилися в систему. Думав і тут "автоматично".
ні, нумізматика на НБУ ніколи опівночі не вивалювалась! особисто я такого не бачив.
Ford-Noks 16.05.2024 10:14 пишет: натиснув кошик,поки авторизувався, вискочило вікно - товару немає у наявності! 10.01 на складі 0 шт.
чому б не авторизуватися до 10:00? )
та буває по різному, але як правило, авторизуй не аторизуй, а все одно отримаєш.... жовте коліщатко (зачекайте, поки інші...) і порожній кошик. сьогодні вранці світла не було, а у мене без світла інет є, то думав, як не буде світла о 10, то може буде більш шансів щось придбати... а його увімкнули о 9:36! )))
Вітаю всіх! сьогодні і себе вітаю! адже вдалось дещо придбати! ))) сьогодні був повторний продаж "батьківське щастя" у сувенірному блістері, та День Європи. обидві обидві нейзильбер. алгоритм: -авторизувався десь о 9:40, до 10,до появи монет у продажу оновлював сторінку, чекаючи зеленого конику. - додавання у кошик обох монет, по черзі- кошики жовтіють, і через кількасекунд о 10:01 бачу вікно повідомлення " ваша позиція у черзі 2614" - ще через невеликий час з'являється сторінка оплати із сумою за обидві монети, заповнюю, у кінці обов'язково ставити галочку погодження на обробку персональних даних, без галочки кнопка "оплатити" не буде зеленою. сплатив. оплати пройшла. у замовленнях бачу статус замовлення "оплачено", тепер чекати тиждень-півтора, допоки статус "оплачено" перейде у статус "в обробці", а потім "в обробці" у "видано поштовому оператору", а далі сигналу з пошти.
і ще, хто купує, не нехтуйте позицією, отримати на емейл квітанцію про оплату, а то були випадки, гроші з карти зписуються, а статусу "оплачено" немає. тоді треба спілкуватися з підтримкою і станеться до нагоди квітанція підтвердження оплати! всім удачі у всіх справах, включаючи хобі, колекціонування, а особливо у справах, що наближують нашу Перемогу та мир! Слава Україні! смерть ворогам!
Ford-Noks 23.05.2024 10:40 пишет: Вітаю всіх! сьогодні і себе вітаю! адже вдалось дещо придбати! ))) сьогодні був повторний продаж "батьківське щастя" у сувенірному блістері, та День Європи. обидві обидві нейзильбер. алгоритм: -авторизувався десь о 9:40, до 10,до появи монет у продажу оновлював сторінку, чекаючи зеленого конику. - додавання у кошик обох монет, по черзі- кошики жовтіють, і через кількасекунд о 10:01 бачу вікно повідомлення " ваша позиція у черзі 2614" - ще через невеликий час з'являється сторінка оплати із сумою за обидві монети, заповнюю, у кінці обов'язково ставити галочку погодження на обробку персональних даних, без галочки кнопка "оплатити" не буде зеленою. сплатив. оплати пройшла. у замовленнях бачу статус замовлення "оплачено", тепер чекати тиждень-півтора, допоки статус "оплачено" перейде у статус "в обробці", а потім "в обробці" у "видано поштовому оператору", а далі сигналу з пошти.
і ще, хто купує, не нехтуйте позицією, отримати на емейл квітанцію про оплату, а то були випадки, гроші з карти зписуються, а статусу "оплачено" немає. тоді треба спілкуватися з підтримкою і станеться до нагоди квітанція підтвердження оплати! всім удачі у всіх справах, включаючи хобі, колекціонування, а особливо у справах, що наближують нашу Перемогу та мир! Слава Україні! смерть ворогам!
я, до речі, багато монет купував в чаті телеграм каналу Нумізматика УКРАЇНА досить приємні ціні і дуже багато продавців