Купив той хто нада купив! Я так думаю. Я навіть ціну встиг побачити сьогоднішньої монети (3500 без якихось пари гривень), але дістатися кудись далі першої сторінки - ніт... Таке полювання пропало.
та наче всі недорогоцінні (нейзильбер) монетки по 5 грн номінал, і на сайті НБУ вони десь 160-180 грн штука продаються. Ну тут на стійці 220 грн. В інтернетах щє дорожче
Andrey-Mil 19.12.2024 19:12 пишет: та наче всі недорогоцінні (нейзильбер) монетки по 5 грн номінал, і на сайті НБУ вони десь 160-180 грн штука продаються. Ну тут на стійці 220 грн. В інтернетах щє дорожче
Тю блін. Я писав за монети з родами військ, там 25 монет, номінал 250, а продають за 400 з чимось
Andrey-Mil 19.12.2024 19:12 пишет: та наче всі недорогоцінні (нейзильбер) монетки по 5 грн номінал, і на сайті НБУ вони десь 160-180 грн штука продаються. Ну тут на стійці 220 грн. В інтернетах щє дорожче
Тю блін. Я писав за монети з родами військ, там 25 монет, номінал 250, а продають за 400 з чимось
Ааааа, а я думав про оті "поштучно" (кому шо болить, як кажуть). Бо "ролики" я не збираю, і навіть якась упаковка висить на сайті НБУ і ніхто не розкуповує. Сили логістики (подивився).
Не встиг... трошечки не вистачило (за кермом невдобно княпки тицять). Якби вдома чи в офісі, то швидкість інтернету і швидкість пальців рішали б. Треба краще готуватися.
Та нє, думаю все реально. В моему випадку я на мобільному інтернеті, ноут на сидінні, не вистачило розуму припаркуватися, тому тицяв на світлофорі/на розвороті, концентрація уваги не та. Тицьнув на новий рік, поки підвантажилося - номер черги більне ніж залишок. Поліз за срібним куля/шабля, знов черга більша за залишок. Тицьнув кул/шабля нейзильбер - теж не встиг. Думаю якби цілився на нейзильбер (новий рік я так розумію був народу більш цікавіший) і плюс інтернет "жирніший" і швидкість реакції більша - то шанси були б.
SZ 19.12.2024 15:46 пишет: Як з маркою з кораблем було)
з маркою було важче, ніж з монетами! ІМХО. 27/12 був старт продажів срібних квадратної "цифрова держава" та "сніжинка". о 14:01 я потрапив у електронну чергу на державу, моя черга 9069, а залишок на складі - 388, зробив скрін на згадку, сніжинка 10759 та 2140 відповідно! 5 січня був на базарі на Нивках по радянській ювілейці, та бачив на розкладках парами лежали держава та сніжинка! ))) та й як заведено, перед 27-м в інеті були оголошення передзамовлення на обидві з позначками ("у кількості"). може у бариг є якісь боти, які автоматизовано без участі людини стають у чергу, як тільки починається продаж та роблять покупку?
Із 3 лютого 2025 року інтернет-магазин нумізматичної продукції НБУ запроваджує верифікацію користувачів через Систему BankID НБУ. Про це повідомила пресслужба регулятора. Зареєстровані користувачі, які вже мають обліковий запис (акаунт) на сайті інтернет-магазину, отримають відповідне повідомлення на електронну адресу, зазначену ними під час реєстрації. Після цього їм буде доступна процедура верифікації.