В універсалі пригнані, але 1,9 дизель кажуть надійний,
А що яскравого в альфі 159 універсал та ще й дизель 1.9 ? Якщо на неі дивитися то хоча б 3.2 бензин, ну у крайньому випадку дизель 2.4. А ще краще, якщо альфу Бреру пошукати. Іх навіть у Києві кілька є і точно пробіги будуть не великі бо у таксі не працювали і пиво по ларьках не розвозили. І справді яскраве авто. Ще й буває 1.8 турбобензин і повний привід.
За бреру плюсану
не сильно яркий но все таки - SEAT Exeo.
хіба що 1.8т на 150 лс вартий уваги. Все решта - початок ери тсі моторів з усіма витікаючими. Хоча теж не розумію, що там яскравого)
9 владельцев и все не ездили. Берегли машину для 10-го. Вот же молодцы!
не сильно яркий но все таки -... SEAT Exeo.
хіба що 1.8т на 150 лс вартий уваги. Все решта - початок ери тсі моторів з усіма витікаючими. Хоча теж не розумію, що там яскравого)
ну, цей 1.8т на 150 лс, таки вартий особливої уваги при купівлі...там, хоч й не витікає, але, навпаки, відрами масло тре наливати))
Переключились А4, їх повно. Але в різному стані.
A4 за 10к - це саме та тачка після якої вже ніколи не захочеться Ауді, бо це ламучий ацтой і капєц як дорого))
A4 за 10к - це саме та тачка після якої вже ніколи не захочеться Ауді, бо це ламучий ацтой і капєц як дорого))
Я теж так вважаю, і так і сказав, але не я ж купляю
Ще пару Генезісів гляне, на його місці я б на це дивився - 215 кобил вистачить, купе, яскраве, та й Хьонде копійки в обслуговуванні.
Ще пару Генезісів гляне, на його місці я б на це дивився - 215 кобил вистачить, купе, яскраве, та й Хьонде копійки в обслуговуванні.
А оце як сказати. Копійки в обслуговуванні корейців - це стосується масових моделей. А оце задньопривідне генезіс купе - можуть вилізти несподіванки. У колеги є просто генезіс (не новий напівлюксовий суббренд від хюндаї, а більш старий хюндаї генезіс седан) - то багатьох запчастин на нього банально немає. Бензонасос приколхозили від якогось туарега здається.
GTI6 проскакивают по 11, думаю и за 10 может что то попасться
GTI6 проскакивают по 11, думаю и за 10 может что то попасться
Восені купили клієнтові 6GTI за 9,5 2011 року. Офіфційний, з живим кузовом в гарній комплектації. Шось там трошки за 200 пробігу. Тачка десь з провінції, доволі занедбана технічно: +2к зверху.
І так буде з будь-яким GTI в цій ціновій категорії.
Главноє - вєріть
159ю ещё можно найти в нормальном состоянии,есть пару моментов по обслуживанию,но за ее красоту все прощается
не сильно яркий но все таки - SEAT Exeo.
Ну так давай свое предложение за 10ку.
ну так Эксео и есть А4
ну так Эксео и есть А4
Я в глаза не видел того Эксео, зачем покупать неведому зверушку?)
Той хто шукає подивився 5 А4 - навіть без діагностики зрозуміло що увалки. На вихідних гляне 3 Генезиса, ще якусь Альфу, 1 Гольф.
Може BRZ чи таку ж toyota/scion?
Може BRZ чи таку ж toyota/scion?
Scion я рекомендував, він щось носом крутить, BRZ щось не думаю що буде в такому бюджеті, але глянемо, я й забув про них, дякую
за 10к або буде хлам який яскраво стоїть, або живе - але унилий бубен.
ризики на попандос будуть 100%, тому як варік - на ріа Seat Ibiza 2011 1.4 Cupra R210 (210лс) виставлена за 9200. Чорна, але зараз можна в плівку затягнути і зробити веселенько.
за 10к або буде хлам який яскраво стоїть, або живе - але унилий бубен.
ризики на попандос будуть 100%, тому як варік - на ріа Seat Ibiza 2011 1.4 Cupra R210 (210лс) виставлена за 9200. Чорна, але зараз можна в плівку затягнути і зробити веселенько.