pacak 15.02.2024 16:59 пишет: за 10к або буде хлам який яскраво стоїть, або живе - але унилий бубен.
ризики на попандос будуть 100%, тому як варік - на ріа Seat Ibiza 2011 1.4 Cupra R210 (210лс) виставлена за 9200. Чорна, але зараз можна в плівку затягнути і зробити веселенько.
Kyro2 13.02.2024 14:21 пишет: не сильно яркий но все таки - SEAT Exeo.
хіба що 1.8т на 150 лс вартий уваги. Все решта - початок ери тсі моторів з усіма витікаючими. Хоча теж не розумію, що там яскравого)
Ну так давай свое предложение за 10ку.
Запізнився. Якраз це авто відслідковую з 1.8т на аукціоні. Купляти вже не буду, але звичка залишилась. Раз в два-три місяці проскакує, з дизелем частіше. 13-го продалась за 3€ з пробігом майже 200 в стайлі 2009 рв. По любому вийде менше 10 в Україні.
pacak 15.02.2024 16:59 пишет: на ріа Seat Ibiza 2011 1.4 Cupra R210 (210лс) виставлена за 9200. Чорна, але зараз можна в плівку затягнути і зробити веселенько.
Так це хіба "яскраве авто"? Нудний поло з форсованим двигуном.
Абрвалг 15.02.2024 21:00 пишет: у каждого свое понятие "яркое". а друг пана Мурзика может ваще айтишник:)
Так розмова ж почалася з Альфи 159 з турбодизелем 1.9. Авто із посередньою динамікою і керованістю, але яскравою зовнішністю і яскравим і просторим салоном. Виходячи із цього я так зрозумів що основний критерій вибору - яскрава зовнішність і салон. І далі в обговоренні згадувалися переважно авто з яскравим дизайном, а не усякі октавії рс. А ота форсована ібіца як би антипод названої альфи - що ззовні, що усередині ніяка, зате має непогану динаміку та ходові якості.
Абрвалг 15.02.2024 21:00 пишет: у каждого свое понятие "яркое". а друг пана Мурзика может ваще айтишник:)
Так розмова ж почалася з Альфи 159 з турбодизелем 1.9. Авто із посередньою динамікою і керованістю, але яскравою зовнішністю і яскравим і просторим салоном. Виходячи із цього я так зрозумів що основний критерій вибору - яскрава зовнішність і салон. І далі в обговоренні згадувалися переважно авто з яскравим дизайном, а не усякі октавії рс. А ота форсована ібіца як би антипод названої альфи - що ззовні, що усередині ніяка, зате має непогану динаміку та ходові якості.
у нього інший друг пам'ятаєш шо купив? А що планував? шляхи ІТ-шника до першого авто несповідні
markush 14.02.2024 16:29 пишет: Восені купили клієнтові Шось там трошки за 200 пробігу. +2к зверху. І так буде з будь-яким GTI в цій ціновій категорії.
Так буде з кожною тачкою з пробігом "трошки за 200"
1) Citroen DS5, 2.0 турбодизель і обовязково 6ст гідротрансформатор Aisin, а не версіі з пежошним роботом. 2) Infinity G 25/35/37 3) Peugeot 407 cc але знов таки дивитися комплектацію.
harald67 16.02.2024 07:40 пишет: 1) Citroen DS5, 2.0 турбодизель і обовязково 6ст гідротрансформатор Aisin, а не версіі з пежошним роботом. 2) Infinity G 25/35/37 3) Peugeot 407 cc але знов таки дивитися комплектацію.
harald67 16.02.2024 07:40 пишет: 1) Citroen DS5, 2.0 турбодизель і обовязково 6ст гідротрансформатор Aisin, а не версіі з пежошним роботом. 2) Infinity G 25/35/37 3) Peugeot 407 cc але знов таки дивитися комплектацію.
можно пример двухлитрового DS5 на роботе?
Вони У НАС у такій обмеженій кількості і у таких обмежених комплектаціях продавалися що я не можу точно сказати, які ТАМ були комплектації. Там був і дизель-електричний гібрид. А у нас в салонах я бачив лише 1.6 турбобенз з роботом і 1.6 турбодизель.
Infiniti G у V36й будці, доречі, можна глянути. Lexus IS. Хоч якась ліквідність)
+1
IS если найти, то можно год поездить на норм. машине и продать за те же деньги.
НО, два мира два образа жизни, как когда то говорили, так и тут...кто смотрит VW поло, тому чуждо , что IS, Infiniti G. Ну и наоборот...
Ну, и что б да раза не вставать, не для друга ТС, а в целом, можно бы еще посмотреть Honda Accord купешку. Как правило конечно жизни им дают, но если пересмотреть не одну, то может что и найдет. типа такой. https://auto.ria.com/uk/auto_honda_accord_36009848.html
можно пример двухлитрового DS5 на роботе?
Вони У НАС у такій обмеженій кількості і у таких обмежених комплектаціях продавалися що я не можу точно сказати, які ТАМ були комплектації. Там був і дизель-електричний гібрид. А у нас в салонах я бачив лише 1.6 турбобенз з роботом і 1.6 турбодизель.
просто сразу видно интернетного писаку. не было с двухлитровым дизелем робота вот зачем в каждой теме строить из себя всезнайку но по факту быть 0?
просто сразу видно интернетного писаку. не было с двухлитровым дизелем робота вот зачем в каждой теме строить из себя всезнайку но по факту быть 0?
harald67 15.02.2024 21:28 пишет: Так розмова ж почалася з Альфи 159 з турбодизелем 1.9. Авто із посередньою динамікою і керованістю, але яскравою зовнішністю і яскравим і просторим салоном.
Я в 13-му році хотів купити собі 159 Альфу. Там абсолютно не просторий салон. Дуже гарний був, але просторий? Ні У мене і в Леоні, і у ВРХ салон більший.