WOLF_S 17.02.2024 22:54 пишет: Так цейво,куди його ходити,хавчіком таритись? Ну щоб спільнота в зрадники не записала
Ярмарки
там м'ясопродукти і рибу якось стрьомнувато купувати. та й з молочкою...
а чому, стрьомно м'ясо/рибу? ...молочка - так, згоден, а мнясо/риба на ярмарці (на вигляд, запах) - не гірше, ніж у маркетах
зі. мені, насправді, однаково стрьомнувато, купувати м'ясо/рибу - чи то у т.мережаг чи то на ярмарках/базарах...у маркетах - трохи приємніше, ніж на ярманках-клоаках
Я мав на увазі ковбасу , сосиски і копченості, а також заморожену рибу, яку невідомо скільки разів розморожували. Сало і свинину я можу і купити, але дуже дорого на тих ярмарках.
там м'ясопродукти і рибу якось стрьомнувато купувати. та й з молочкою...
а чому, стрьомно м'ясо/рибу? ...молочка - так, згоден, а мнясо/риба на ярмарці (на вигляд, запах) - не гірше, ніж у маркетах
зі. мені, насправді, однаково стрьомнувато, купувати м'ясо/рибу - чи то у т.мережаг чи то на ярмарках/базарах...у маркетах - трохи приємніше, ніж на ярманках-клоаках
Ринок Столичний. Там мʼясо/рибний павільйон просто чудовий,ніякий маркет не зрівняється з ним по чистоті і якості.
Alex2064 18.02.2024 14:21 пишет: в данный момент поляки производят практически все, ну кроме спутников (наверно) у нас возможности ограничены. я делаю упор на данный момент
Наши возможности безграничны до сих пор. Хочешь vision pro,хочешь tesla,хочешь zeekr или любой вид продуктов,косметики и электроники,все есть или будет,и без поляков уж точно.
Alex2064 18.02.2024 14:21 пишет: в данный момент поляки производят практически все
такое... если брать еду, то у них неплохие сыры и маринованные грибы. Соответственно Верес сдох, местные сырободяжники ещё как-то пытаюцца демпиноговать. по остальному - сильно на любителя .
Весь цей фетіш для с...ти во очі божья роса. Все почнеться тільки з себе та з середини країни, бо то логічно. Мережі то бізнеси. Всі мережі зараз торгують всім, від русні до польского. Також виробники які мають потужності тут, типу говнохортиця та іньша укралкашка, мондалайз,\ газ, нафта, кондитерка українська,єпіцентр, варус, та багато іншого продовжують працювати і тут і там по різнім направленням. Тобто психологічно нічого не змінилось. Як що буде задача все сховати юридично все сховають та ніхто нічого не зробить, бо можна, можна сховати юридично і ви нічого не зможете доказати. Той приклад говночерняк та хортиця. Тому так можна всім. Як з тим жити — вибір кожного.
Нестле Метро Ашан Нафта Безнин Атб Сільпо Ева Простор Аврора Єпіцентр
Всі мають частку товару імпортного товару, як він відбілений ви можете ніколи не дізнатись. То буде називатись модним словом оптимізація.
Alex2064 18.02.2024 14:21 пишет: в данный момент поляки производят практически все
такое... если брать еду, то у них неплохие сыры и маринованные грибы. Соответственно Верес сдох, местные сырободяжники ещё как-то пытаюцца демпиноговать. по остальному - сильно на любителя .
Що ? У поляків непогані сири? А які ж тоді сири вважаєш поганими? Такі самі несмачні, як і українські. Проблема лише у тому що у Польщі ніяких інших сирів крім місцевих практично немає у продажу. А у нас, коли сири з Нідерландів, Німеччини, Бельгіі коштують так само, як і польські, взагалі не розумію як можна дивитися у бік польських сирів. Нещодавно був у Польщі - молочка непогана, ковбаси не ск там сосики, шинка також. Оселедці класні. Усе інше місцевого виробництва нижче за середній європейський рівень. Згадав - пиво Живець гарне.
UA 18.02.2024 20:24 пишет: Гауда польска коштує 270 грн за кг Гайда Нідерланди в Гудвайні 500 грн ( смачний сир)
У мегамаркеті кожного тижня акція на якісь голандські та французькі сири і ще на щось типу німецьких чи італійських. Гауду чи Маздам голандські у районі 300 грн. за кг можна завжди придбати. Порівняння із цінами гудвайна абсолютно некоректне. Там усе дорого. Хоча пармезан або віскі можуть бути найдешевшими у Києві.
В ответ на: Проблема лише у тому що у Польщі ніяких інших сирів крім місцевих практично немає у продажу.
Та невже? А якщо зайти в супермаркет?
PS Хоча, якщо пиво Живець це добре,то питань нема.
У мене окремі родичі живуть у Польщі. Я там іноді буваю (крайній раз повернувся 27 січня 2024 року). Я дуже люблю сири типу голандська гауда і стара гауда (для мене вершина сироваріння є Old Amsterdam) . І от нічого подібного немає ні у бедронці, ні у лідлі, ні у ашані, ні у карефорі, ну і всяких смачеках. Так - мелений пармезан, якісь несмачні французькі сири (в ашані) і усе. Для мене візит до Польщі це тиждень без нормального сиру. П.С. А що ти маєш проти пива живець? Ми кілька разів за підсумками турів Європою групою з 20-30 осіб шляхом голосування визнавали його кращим з тих, що масово продавалися і куштувалися у Німеччині, Чехіі, Бельгіі, Нідерландах, Франціі, Австріі, Швейцаріі і Люксембурзі.
Ринок Столичний. Там мʼясо/рибний павільйон просто чудовий,ніякий маркет не зрівняється з ним по чистоті і якості.
... а ще й по зручності і тривалості проїзду до нього і назад додому . І до речі - сири дійсно по нормальних цінах продаються, про рибу нічого не скажу, бо не їм, а от моя улюблена свинина там навіть дорожче буває за усякі "роги ноги".