Маю стокові диски 7.5J на яких з завода стоїть гума 225 55 Але хочу більше комфорту, тому розглядаю встановлення 215 60 - чи не буде проблем?
Різні таблички із інтернета показують різну інформацію, можливо хтось мав досвід.
Якраз норм буде під 7.5J резину шириною 215. Таблички в інтернеті ніби так і кажуть, що на ці диски можна 215-225. У мене на дисках 7J стоїть резина 205(заводська комбінація), а на другій на дисках 6.5J стоїть резина 195, то 7.5 + 215 це якраз норм.
не могу понять как 0.5см даст комфорт?
кермувати точно стане легше, особливо на парковках. накат має покращитись.
В арках місця не багато, тому 225 60 на 2-му місці після 215 60. По друге - підсилювач налаштований так що кермо досить важке, при паркуванні дискомфортно. Меншу ширину шини має бути легче обертати підсилювачу.
кермувати точно стане легше, особливо на парковках. накат має покращитись.
Саме так
А от такий парадокс що різниця є. Я на 205 55 16 зміг поїздити тільки чуть більше місяця, перейшов на 205 60 16 і різниця таки помітна.
ответ - станет...но будет выглядеть не очень...225 по профилю шина уже будет выпирать за габариты посадочного на диске...
ответ - станет...но будет выглядеть не очень...225 по профилю шина уже будет выпирать за габариты посадочного на диске...
7.5J = 19 см 215мм = 21.5 см
Так шо випирати буде також і 215, сподіваюсь цього вистачить для захисту диска.
Замовив 215 все ж таки, вирішив спробувати.
если попробуете измерить рабочую часть поверхности шины в накаченном виде на диске, то будете сильно удивлены...будет реально заподлицо с диском...