Вже вкотре останнім часом, коли (майже) замовив на аліку якусь цяцьку корисну у господарстві річ, дай думаю, перевірю, яка вартість на ту ж саму річ буде на ОЛХ?...А коли перевіряю, то бачу, не завжди але часто-густо, що купити(післяплатою) тут на олх, буде так само +- за вартістю(або навіть дешевше) та значно скоріше за термінами, ніж купувати(100% передплатою) "китайську лотерею", очікувати дуже довго...з купою ризиків, не отримати ні замовлене ні свої кровні
Це тільки в мене, такі думки/спостереження?...
Ну, от на прикладах проїлюструю: На олх отакий муляж-ліхтарь) продають за 199(можна й дешевше знайти) грн., а на аліку найдешевший(з безплатною доставкою), що я знайшов = 225 грн.
igg 19.02.2024 16:14 пишет: Вже вкотре останнім часом, коли (майже) замовив на аліку якусь цяцьку корисну у господарстві річ, дай думаю, перевірю, яка вартість на ту ж саму річ буде на ОЛХ?...А коли перевіряю, то бачу, не завжди але часто-густо, що купити(післяплатою) тут на олх, буде так само +- за вартістю(або навіть дешевше) та значно скоріше за термінами, ніж купувати(100% передплатою) "китайську лотерею", очікувати дуже довго...з купою ризиків, не отримати ні замовлене ні свої кровні
Ну, от на прикладах проїлюструю: На олх отакий муляж-ліхтарь) продають за 199(можна й дешевше знайти) грн., а на аліку найдешевший(з безплатною доставкою), що я знайшов = 225 грн.
за посиланням 210 на олух, але найдешевша доставка в нас наче 60-70грн.. у відсотках суттєво здорожчає коли мова про час - можна виграти. цінники співставні бувають, бо іноді на алі бувають пропозиції з дуже цікавими цінами і їде досить швидко - хтось в цей час викупає і перевиставляє вже тут.
Давно вже так, якщо щось потрібно то дивлюсь тут спочатку. Буває різниця 10%, то замовляю тут, щоб не чекати. Єдине, чохли в скло на телефони, часто в 2-3 рази дорожче на олх.
igg 19.02.2024 16:14 пишет: Вже вкотре останнім часом, коли (майже) замовив на аліку якусь цяцьку корисну у господарстві річ, дай думаю, перевірю, яка вартість на ту ж саму річ буде на ОЛХ?...А коли перевіряю, то бачу, не завжди але часто-густо, що купити(післяплатою) тут на олх, буде так само +- за вартістю(або навіть дешевше) та значно скоріше за термінами, ніж купувати(100% передплатою) "китайську лотерею", очікувати дуже довго...з купою ризиків, не отримати ні замовлене ні свої кровні
за посиланням 210 на олух, але найдешевша доставка в нас наче 60-70грн.. у відсотках суттєво здорожчає коли мова про час - можна виграти. цінники співставні бувають, бо іноді на алі бувають пропозиції з дуже цікавими цінами і їде досить швидко - хтось в цей час викупає і перевиставляє вже тут.
я теж переважно беру тут - якщо лажа, повернути простіше
Є така штука. В цьому році почав перевіряти ціну в Україні. Дещо дійсно простіше замовити тут і отримати через пару днів. На Аліке зараз постійно треба шукати промокоди, замовляти 3 одиниці або ще якісь особливості.
На Алі приємніше купувати,процес купівлі дуже швидкий і зручний,і безкоштовна доставка. Олх працює гівняно,скільки памʼятаю,плюс всі послуги для продавців платні. Шкода що немає конкурентів.
Та теж уже жуліки. Дають ціну низьку для сортування, а потім виявляється що це диск до болгарки, а не болгарка 50 грн а болгарка 2000. І так постійно. А пошук поганий що на Алі, що на промі, що на лох.уа. випадає все що завгодно
Ну, от на прикладах проїлюструю: На олх отакий муляж-ліхтарь)продають за 199(можна й дешевше знайти) грн., а на аліку найдешевший(з безплатною доставкою), що я знайшов = 225 грн.
до речі, ще вдень, коли я публікував цей пост, ціна за цим посиланням на олх була саме 199...очевидно, що продаван коригує ціну за курсом $...про доставку НП, що суттєво додає до ціни, я також відразу подумав, але все одно ризики незпівставні. Щодо ціноутворення на олх, також очевидно, що місцеві "бізнесмени-гуртовики" беруть з аліка, користуючись моментами, за вигідними цінами та у накладі не лишаються)
nickka 19.02.2024 20:28 пишет: Та теж уже жуліки. Дають ціну низьку для сортування, а потім виявляється що це диск до болгарки, а не болгарка 50 грн а болгарка 2000. І так постійно. А пошук поганий що на Алі, що на промі, що на лох.уа. випадає все що завгодно
та й у китайців жуліки трапляються...у мене, нещодавно, був прикол із черговим замовленням на алі...замовив--зробив оплату--отримав підтвердження, що замовлення прийняте...наступного ранку, отримав повідомлення від аліекспрес, що "замовлення зкасоване з міркувань безпеки, очікуйте кошти вам повернемо..."--через пару днів, повернули кошти, але гривень на 10 меньше...осадочєк остался))
Мене інше приколює. Коли замовляєш якусь фігню за 1 чи 1.3 дол і воно приходить ... Так Укрпошта, так довго (місяць), але приходить. При цьому мінімальна вартість листа по Україні 30 грн...
Ant-ua 20.02.2024 07:18 пишет: Заказывал в Китае термометр в духовку за 50 грн. Ждал почти 1.5 месяца. Потом зашёл в Аврору и там такой же за 70 грн тут и сейчас без ожидания.
Да как в Киеве появилась аврора - пропала проблема с дешевіми батарейками, ложками, кружками и прочей мелочью за которую тот-же єпицентр ломит как за єксклюзив сделаній на заре девственицами
ну для мене з алі ризиків помітно менше, ніж з "олухом". особливо коли цінник привабливий. були відмови на алі - гроші повернули, на початку війни пакування вже було десь на сортуванні поряд, але завернули і кошти повернули, були диспути - більшість грошей повернута. з алі в принципі більше уваги і все можна зрозуміти і побачити. зараз діспут з алі веду - повернення частини коштів, так як не все працює як заявлено, поки опираються. але аналогічні прилади тут (такі самі - з "особливостями") вдвічі або більше дорожчі, якість і підтримка така сама, або гірша.
ну для мене з алі ризиків помітно менше, ніж з "олухом". особливо коли цінник привабливий. були відмови на алі - гроші повернули, на початку війни пакування вже було десь на сортуванні поряд, але завернули і кошти повернули, були диспути - більшість грошей повернута. з алі в принципі більше уваги і все можна зрозуміти і побачити. зараз діспут з алі веду - повернення частини коштів, так як не все працює як заявлено, поки опираються. але аналогічні прилади тут (такі самі - з "особливостями") вдвічі або більше дорожчі, якість і підтримка така сама, або гірша.
Можу з тобою погодитися, коли мова йде про якісь дійсно більш-меньш "прилади", а не про копійчані цяцьки, у яких нема чому ломатися)...вони відразу, або працюють або ні... На олх, для мене, ризиків майже нуль, бо вперед не сплачую, при отриманні очами/руками перевіряю...якщо маю хоч найменші сумніви, просто відмовляюся. А оті диспути, довжелезні очікування невідомості (без № треку й відповідно, жодної інфо про статус замовл) та інші приколи на алі, вже мої нерви не витримують ...тому, все частіше споглядаю на олх, розетку, пром...
Олх працює гівняно,скільки памʼятаю,плюс всі послуги для продавців платні. Шкода що немає конкурентів.
Пром, розетка..
еге ж, працюють вони таки краще, ніж Олх...але там продавани тупо множать ціни аліка на 2+
Зовсім ні , все дуже залежить від товару. Недавно замовляв зах.скло на планшет. От різниця між цією трійкою була +/- 50 грн. Але що розетка що пром.(деякі позиції) везуть на точку видачі розетки безкоштовно, і оплата там же без всіляких комісій які є на олх. Тому все відносно. П.С. Алі уже не той