Обіцяли до речі продаж квитків через дію задля усуенення перекупів.
та це совок якийсь Правильно збільшувати ціну для забезпечення балансу попит/пропозиція. Прям зараз є поодиноки квиткі
Обіцяли до речі продаж квитків через дію задля усуенення перекупів.
та це совок якийсь Правильно збільшувати ціну для забезпечення балансу попит/пропозиція. Прям зараз є поодиноки квиткі
До чого тут ціна і баланс попиту, якщо перекупи все вигрібать і дописують нуль до ціни? Абсолютно резонне рішення, яке давно треба було прийняти, де тут совок - не розумію.
Є один вільний квиток на Конотопську відьму на суботу 8 червня 17:00. одруга мала йти з компанією, але в когось з них не виходить. Тому продає за ціною театру. 6 ряд партеру, 1500 грн.
То чом такий ажіотаж - акторки голяка стрибають?
теж шукаю два білета, дружина дуже хоче пійти
А "Безталанна" хтось бачив? Які відгуки? Хочу подарунок двом жінкам 55 і 25 років зробити.
А "Безталанна" хтось бачив? Які відгуки? Хочу подарунок двом жінкам 55 і 25 років зробити.
Відмінний вибір! Жінкам сподобається. Безталанна - це вистава про кохання. Хлопець до нестями любить дівчину, але через певні обставини одружується на іншій. І в цьому трикутнику мечуться усі троє. П'єса про пристрасть, про зраду, про страждання жінки, якою нехтують. І дуже красива візуально! Словом, на мою думку, входить в топ-5 вистав театру.
Дякую! А можеш поділитися своїм топ-5 театру? І, якщо є досвід, з Театру на лівому? Тільки щоб котів не вбивали, як у "Кицюні". ) Бо мат і постріли - то одне, а котики то святе. )
Дякую! А можеш поділитися своїм топ-5 театру? І, якщо є досвід, з Театру на лівому? Тільки щоб котів не вбивали, як у "Кицюні". ) Бо мат і постріли - то одне, а котики то святе. )
В театрі на лівому березі зараз пєчалька з репертуаром. Після того, як вони вижили звідти прогресивного і сміливого Стаса Жиркова, багато зіркових постановок знято з показу, а те, що ставлять зараз - такоє... 1. З цією виставою щось не так - дуже вдала постановка британської франшизи. Я писала про неї вище. 2. Сімейний альбом - дуже оригінальна вистава. Без слів і в масках. Ніколи не бачила нічого подібного. Про наші минулі совкові часи. 3. Самотній захід - це знову Мартін Макдона, той же драматург, що Кицюня. Поставив її молодий режисер, і дуже вдало. Але Макдона - це завжди чорнуха, треба бути готовим. Сама я йду на Легенди Києва, це щось нове. Але не очікую вау, якщо чесно.
З останнього, що я подивилась, і це було прямо вау - це Отелло в театрі Лесі Українки. Режисер Давід Петросян. Я дуже довго вагалася, чи йти, бо де я і де Шекспір. Але я просто в захваті! Вистава 100% про кохання. Дуже-дуже красива! Хореографічні номери, музика на сцені, багато свічок. І все зрозуміло! І шалене кохання Отелло, і пристрасть Дездемони, і підступність Яго. А ще там певним чином відслідковується аналогія з успішним бойовим генералом, якого не сприймає мирне оточення і робить все, щоб його усунути.
А ще там певним чином відслідковується аналогія з успішним бойовим генералом, якого не сприймає мирне оточення і робить все, щоб його усунути.
Шекспір про Залужного? Оригінально,сучасно, незвично
В театрі Франка дуже багато достойних вистав, але там інша проблема - складно купити квитки. На сьогодні, наприклад, грудень майже розкуплений
Конотопська відьма Безталанна Калігула Буна Марія Стюарт Слуга двох панів Співай, Лола, співай
Juliet Capulet, дякую! Узяв дівчатам на "З цією виставою щось не так".
Театр Франка відкрив продажі на січень. Якщо цікавлять квитки, біжіть прямо зараз на сайт. Бо квитки на січневі вистави - це ще й гарний подарунок під ялинку батькам або друзям З нового дуже рекомендую Слуга двох панів. Це прем'єра від режисера Давида Петросяна (зараз режисер номер 2 після Уривського). Вистава про славнозвісного Труффальдіно. Дуже гарна, легка, весела! Дивитись насолода! Підійде для всіх вікових категорій
Раптом кому цікаво, маю 2 квитки на завтра на "Музи не мовчать" у Франка. Випадково вичепила квитки на кілька заходів ще у жовтні, але на цей не має можливості попасти. Ціна питання 2*200 грн.
Хто хоче відбити бажання відвідувати театр, вам в цьому допоможе "Київський національний академічний театр оперети" (вул. В. Васильківська 53/3).
Хто хоче відбити бажання відвідувати театр, вам в цьому допоможе "Київський національний академічний театр оперети" (вул. В. Васильківська 53/3).
а шо не так? буфетів немає? бо суб`єктивне враження це ще не все. Я от збираюсь на Чикаго сходити. А там може буде шось страшне...
Акторська майстерність і декорації, на рівні новорічних вистав для дітей початку двухтисячних. Ледь втримались до антракту. Це вже другий раз так. Перший був років 7-8 назад. Тоді також з середини пішли.
Акторська майстерність і декорації, на рівні новорічних вистав для дітей початку двухтисячних. Ледь втримались до антракту. Це вже другий раз так. Перший був років 7-8 назад. Тоді також з середини пішли.
треба в буфет заходити до вистави та в антракті. І все буде ок.
З останнього, що я подивилась, і це було прямо вау - це Отелло в театрі Лесі Українки. Режисер Давід Петросян. Я дуже довго вагалася, чи йти, бо де я і де Шекспір. Але я просто в захваті! Вистава 100% про кохання. Дуже-дуже красива! Хореографічні номери, музика на сцені, багато свічок. І все зрозуміло! І шалене кохання Отелло, і пристрасть Дездемони, і підступність Яго. А ще там певним чином відслідковується аналогія з успішним бойовим генералом, якого не сприймає мирне оточення і робить все, щоб його усунути.