Yura-8 10.03.2024 20:37 пишет: Ось продають в Лінкольн групі: 3,7 (простий атмосферник), з гбо, 60т км , з двома комплектами покришок, і т.д. 18,5 Як по мені то набагато краща альтернатива цим двом
Дякую за пораду, але цих машин зовсім мало. Будуть проблеми із запчастинами які йдуть саме на лінкольн, а не на форд
Ну там дуже багато пересікається з еджиком. Навіть кузовщина. Але ціна буває дуже велика.
zizudm 11.03.2024 13:02 пишет: едж 3,5, шукати посвіжіше. Ставити ГБО Але наче там на 3,5 комплектації не дуже, треба шукати.
Кажу як власник Рога 17 року.
Едж на 3,5 буде швидшим, мені він видається мякшим. Катав і 3,5 і 2.7 еджи. Останній "пушка", а 3,5 норм. З плюсів ламповий двигун і гідро автомат. У рога - мінус варіатор, але при вчасній заміні масла + враховувати особливості їзди проблем не повинно бути до 200 тис. Мені особисто варіатор в ходу більше подобається ніж гідротрансформатор.
Пробігі невеликі, якщо брати, то 2.0 турбо, більше взагалі не треба. Але я от підозрюю що на Едж деталі буде набагато важче знайти ніж на Рог, як і не дуже зрозуміло де Едж обслуговувати, чи є специ по них. Бо авто як би суто американське..
Нет проблем, но понятное дело, что рав и рог обслужить дешевле ( проще) чем эдж , не говоря о линкольне.
Но как бывший владелец Кадиллака заявляю, что сложностей нет.
И дюймовых резьб так же нет.
П.с. по цене Рога Рав будет , как мне кажется, уставшим слегонька. Хотя если поискать, то думаю найти можно. В Рав того поколения и газ легко становится и просто эксплуатируется.
Можливо і ліпше, є різьби дюймові, метричні і т.д. проїдь по базарам, авто/магазинам та СТО і спитай чи є в них мітчики/плашки, свердла, гайки, болти, ключі для дюймових різьб та прибамбасів? У мене газонокосилка алко з американським піхлом, я хотів пластикову кришку зняти з піхла і не зміг її відкрутити, т. я. там торцеві дюймові ключі потрібні.
Pepko 11.03.2024 22:10 пишет: Можливо і ліпше, є різьби дюймові, метричні і т.д. проїдь по базарам, авто/магазинам та СТО і спитай чи є в них мітчики/плашки, свердла, гайки, болти, ключі для дюймових різьб та прибамбасів? У мене газонокосилка алко з американським піхлом, я хотів пластикову кришку зняти з піхла і не зміг її відкрутити, т. я. там торцеві дюймові ключі потрібні.
Нафіга би я їздив по базарах? 21 сторічча на дворі, кругом купа сто, які усе зроблять під ключ