autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Хочу Toyota (47/144)

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Хочу Toyota [Re: juiT]
      24 апреля 2024 в 06:01 Гілками

juiT 23.04.2024 21:11 пишет:

harald67 23.04.2024 20:15 пишет:

juiT 22.04.2024 20:46 пишет:

Від 1211000.
Продажі роблять авто не в топі, а в базі, чи база+.
Форестер від 1.4млн
Мазда від 1.1млн. Повний від 1.2
Тобто різниця 200-300тис грн.
Ще добавити страшненький дизайн Форя, і бачимо слабо конкурентно-спроможне авто.

Принципова помилка порівнювати СХ5 з форестером виходячи з розміру колісної бази. Якщо банально взяти тестдрайв сх5, а відразу після цього субару крострек, то стає зрозумілим що ці автівки як раз однокласники виходячи з простору салону. І тоді порівняння цінників між сх5 2.0 атмо 4х4 з крострек 2.0 атмо 4х4 вже не буде на користь мазди. Так само і СХ60 виходячи з розміру салону слід порівнювати не з аутбеком, а з форестером. І знову мазда сх60 у порівняних комплектаціях з форестером 2.5 виходить дорожча.

Принципова помилка, це вважати, що твої критерії вибору авто - є аксіомою.
ПС. В Мазді СХ-5 458л в Крострек 315л.
Це тільки багажник.
Де вони однакові?
Крострек, це ж Імпреза з кліренсом.
Та ну нафіг, яка вона велика, все куце і мале. Позаду взагалі головою в стелю і в стійку упираєшься. Розглядав її до покупки, їде не погано, але всередині наче Гольф 5 по розмірам. Хоча Гольф напевно буде більший. Багажник на пару пакетів із супермаркета.

Так пишеш наче у сх5 двоє дорослих зростом хоча б 180 см можуть комфортно сісти на заднє сидіння, якщо водій і передній пасажир такого ж зросту. Зато для водія і переднього пасажиру кростреку місця більше, ніж в сх5. І сидіння у субару для дорослих, а не дитячо/дівчачі як у мазди.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
новичок *
С нами с 24.02.2021

Re: Хочу Toyota [Re: juiT]
      24 апреля 2024 в 09:56 Гілками

juiT 24.04.2024 00:32 пишет:

theblazingpistol 23.04.2024 23:33 пишет:

Вариатор Субару это лучшая коробка для стояния в пробках в Киеве, ) . Лично для меня, любой робот Вага

1) Чим варіатор Субару, кращий за варіатор Рав4 в заторах і для міста?
2) Які в тебе почались проблеми на дсг і на якому пробігу?

1- не знаю ничего про вариатор именно Тойоты, но про Субару точно могу сказать, что их вариатор работает как часы в среднем до 200к и прекрасно выдерживает 280 лошадей и разгон 6.3-6.5 до ста в течении уже 6 лет. Если у Тойоты также - респект.
2 - на 35к начались толчки в спину и рывки при переключении с 3 на 2 и обратно. На 50к это превратилось в езду на американских горках. В офф салоне сказали " это нормально, так у всех". Ну его нафиг.

YSK
V.I.P **
46 лет (27 лет за рулем), Киев
С нами с 14.05.2007

Re: Хочу Toyota [Re: theblazingpistol]
      24 апреля 2024 в 10:13 Гілками

theblazingpistol 24.04.2024 09:56 пишет:

прекрасно выдерживает 280 лошадей и разгон 6.3-6.5 до ста в течении уже 6 лет. Если у Тойоты также - респект.

Здається це не про Тойоту з варіатором)

V.I.P ***
Re: Хочу Toyota [Re: YSK]
      24 апреля 2024 в 10:23 Гілками

У нас в виборі CrossTrek (хоча тоді ще здається XV називався) був поруч з 2008 Пежо і Mazda CX-3. На тест не брали, бо надзвичайно дорогий, не було сенсу.

IesuiT **
36 лет (18 лет за рулем), Одесса
С нами с 14.10.2011

Re: Хочу Toyota [Re: Paulskit]
      24 апреля 2024 в 10:50 Гілками

Paulskit 24.04.2024 10:23 пишет:

У нас в виборі CrossTrek (хоча тоді ще здається XV називався) був поруч з 2008 Пежо і Mazda CX-3. На тест не брали, бо надзвичайно дорогий, не було сенсу.

я выбирал между фориком и сх-5. форик просторнее в салоне, комфортнее. но как бы да, за 40+ уже не так интересно, но и мазда не идеал

V.I.P ***
Re: Хочу Toyota [Re: Mookker]
      24 апреля 2024 в 11:19 Гілками

Mookker 24.04.2024 10:50 пишет:

я выбирал между фориком и сх-5. форик просторнее в салоне, комфортнее. но как бы да, за 40+ уже не так интересно, но и мазда не идеал

Ідеала в цій ціновій категорії не існує, 100% будуть якісь компроміси. Але все ж пропозицію CX-5 за 30-32к перебити ну дуже складно.
У мене ж Форестером love-hate relationship. Заочно модель подобається, виключно за рахунок позитивних емоцій повʼязаних з цим авто. Але собі б, і в сімʼю, не купував би через варіатор і опозитник.

Змінено Paulskit (11:21 24/04/2024)

IesuiT **
С нами с 14.10.2011

24 апреля 2024 в 11:21 Гілками

Paulskit 24.04.2024 11:19 пишет:

Ідеала в цій ціновій категорії не існує, 100% будуть якісь компроміси. Але вже ж пропозицію CX-5 за 30-32к перебити ну дуже складно.

2.0 передний привод? очень на любителя

V.I.P ***
      24 апреля 2024 в 11:24 Гілками

Mookker 24.04.2024 11:21 пишет:

В ответ на:

...

Ідеала в цій ціновій категорії не існує, 100% будуть якісь компроміси. Але вже ж пропозицію CX-5 за 30-32к перебити ну дуже складно.

За ці гроші є і на повному. Але я не впевнений, що воно більшості потрібно. Непогано коли є, але якщо це виключно міське авто, то при умові нормальної зимової гуми, ймовірніше всього, власник необхідність не відчує.

IesuiT **
С нами с 14.10.2011

24 апреля 2024 в 11:29 Гілками

Paulskit 24.04.2024 11:24 пишет:

В ответ на:

...

За ці гроші є і на повному. Але я не впевнений, що воно більшості потрібно. Непогано коли є, але якщо це виключно міське авто, то при умові нормальної зимової гуми, ймовірніше всього, власник необхідність не відчує.

я скорее про 2.0. мне не зашел на сх5, на шестерке как-то приятнее было.

важничающий писатель **
29 лет за рулем, Киев
С нами с 01.08.2003

24 апреля 2024 в 11:31 Гілками

Це знову питання ціни, а не функціоналу, мабуть X1 теж не підійшов по тій самій причині. Ви чомусь вирішили, що повнопривідний більший за салоном авто має коштувати як монопривідний 2008. Так, вам не треба ПП, але це не значить, що він видається на шару разом з килимками. Це, звісно, зрозумілі речі, але чомусь тут обговорюються декілька сторінок.
Насправді прямими конкурентами тоді ще XV, були Jeep Compass & Jeep Renegade ще у старого диллера Jeep. Вони так само погано продавалися по високим цінам, дійсно абсолютні конкуренти.

V.I.P ***
      24 апреля 2024 в 11:38 Гілками

Mookker 24.04.2024 11:29 пишет:

В ответ на:

...

Я завжди топлю за більш потужний двигун, ти ж знаєш. Але, реалістично, я бачу як їх експлуатують. Я бачу як катається наш CX-5. Що змінилось би від того, що там був би не 2.5 на повному, а 2.0 на передньому? Трошки важче з парковки взимку виїжджати, це пара днів за весь рік, та і все.
От так само як Жук в профілі зʼявився. Двигун і коробка це повне гівно і собі я б таке не брав. Але дівчині на це все одно, у неї інші критерії. І судячи по кількості Жуків на вулицях, у цільової аудиторії претензій до цієї звʼязки нема.

Дядя Сь **
42 года (23 года за рулем), Киев
С нами с 10.11.2002

Re: Хочу Toyota [Re: harald67]
      24 апреля 2024 в 11:43 Гілками

harald67 24.04.2024 06:01 пишет:

Так пишеш наче у сх5 двоє дорослих зростом хоча б 180 см можуть комфортно сісти на заднє сидіння, якщо водій і передній пасажир такого ж зросту. Зато для водія і переднього пасажиру кростреку місця більше, ніж в сх5. І сидіння у субару для дорослих, а не дитячо/дівчачі як у мазди.

В Камік це можна спокійно зробити.

Невже в СХ-5 так погано з архітектурою салону?

V.I.P ***
Re: Хочу Toyota [Re: Liaxey]
      24 апреля 2024 в 11:46 Гілками

Liaxey 24.04.2024 11:31 пишет:

Це знову питання ціни, а не функціоналу, мабуть X1 теж не підійшов по тій самій причині. Ви чомусь вирішили, що повнопривідний більший за салоном авто має коштувати як монопривідний 2008. Так, вам не треба ПП, але це не значить, що він видається на шару разом з килимками. Це, звісно, зрозумілі речі, але чомусь тут обговорюються декілька сторінок.

Звичайно питання ціни, саме це у мене і написано, надзвичайно дорогий.
Я досі не розумію на кого орієнтоване це авто і кому воно треба за таку ціну. 2008 значно більш цікава пропозиція, хоч також не без недоліків.

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

24 апреля 2024 в 12:01 Гілками

В ответ на:

...

Ще й як потрібен повний привід, навіть у місті (Києві)
І до того ж порівнювати слід приблизно однакові за комплектацією автівки. І якщо взяти СХ5 2,5 4х4 не акційну і порівняти з форестером 2.5, то не буде мазда дешевшою.
А якщо дивитися на ціну мазди сх 5 2.0 монопривід, то порівнювати слід не з форестером, а з аналогічним хюндаї туксон 4х2, 2.0 (і знов мазда не дешевша, якщо не акційна), або взагалі з "хранцузькими кросоверами", так у останніх двигуни та коробки будуть цікавішими за мазду.

V.I.P ***
      24 апреля 2024 в 12:10 Гілками

Ну ще чого, у нас є акційні ціни, але ми їх порівнювати не будем, бо нам не вигідно.
Також будемо порівнювати однакові комплектації, яких не існує, бо інакше нам також не вигідно.
Ці обмеження тільки у тебе в голові. Спробуй подивитись на ситуацію ширше, не через призму своїх потреб до авто, і все стане очевидно.

IesuiT *
42 года (16 лет за рулем), Киев
С нами с 24.10.2008

Re: Хочу Toyota [Re: YSK]
      24 апреля 2024 в 12:40 Гілками

YSK 24.04.2024 10:13 пишет:

theblazingpistol 24.04.2024 09:56 пишет:

прекрасно выдерживает 280 лошадей и разгон 6.3-6.5 до ста в течении уже 6 лет. Если у Тойоты также - респект.

Здається це не про Тойоту з варіатором)

Те що у Субару найдовговічніший варіатор, тут немає ніяких сумнівів.
Але кого це цікавить?

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

24 апреля 2024 в 13:54 Гілками

Paulskit 24.04.2024 12:10 пишет:

Ну ще чого, у нас є акційні ціни, але ми їх порівнювати не будем, бо нам не вигідно.
Також будемо порівнювати однакові комплектації, яких не існує, бо інакше нам також не вигідно.
Ці обмеження тільки у тебе в голові. Спробуй подивитись на ситуацію ширше, не через призму своїх потреб до авто, і все стане очевидно.

Це у тебе в голові таргани, бо заради підтвердження власної суб'єктивної думки намагаєшся порівнювати "вужа з їжаком".
Будь кому зрозуміло, що коли є споживач, якому потрібне повнопривідне авто, то він не дивиться на монопривід і тому французькі псевдокросовери його не цікавлять.
Натомість ті, кому потрібен хетчбек/мікровен із трохи збільшеним кліренсом не розглядають повнопривідні автівки (бо вони звісно дорожче) і відтак їм нецікавий субару (бо у субару давно немає монопривідних моделей).
І це є дві абсолютно різні групи потенційних клієнтів, які між собою не перетинаються.
Ти ж заради обгрунтування власної думки і вибору авто намагаєшся усім довести що це одне й те саме.
А щодо акційних мазд то я вже писав - кому вони потрібні коли майже рік у нас продавалися акційні Лексуси NX. І невідомо, які автівки минулого та позаминулого року випуску зненацька привезуть до нас і "підірвуть ринок".

IesuiT **
С нами с 14.10.2011

24 апреля 2024 в 15:00 Гілками

Paulskit 24.04.2024 11:38 пишет:

Mookker 24.04.2024 11:29 пишет:

В ответ на:

...

Я завжди топлю за більш потужний двигун, ти ж знаєш. Але, реалістично, я бачу як їх експлуатують. Я бачу як катається наш CX-5. Що змінилось би від того, що там був би не 2.5 на повному, а 2.0 на передньому? Трошки важче з парковки взимку виїжджати, це пара днів за весь рік, та і все.
От так само як Жук в профілі зʼявився. Двигун і коробка це повне гівно і собі я б таке не брав. Але дівчині на це все одно, у неї інші критерії. І судячи по кількості Жуків на вулицях, у цільової аудиторії претензій до цієї звʼязки нема.

так это зависит от сценариев. у меня эта была не машина для одинокой девочки, которая ездила по супермаркетам, а основная. трасса, небольшие ебеня и тд. как раз более мощный движок пригодился, объем салона и комфорт подвески. для города лучше взять условную бмв копейку (не х1) и нафиг этот вес таскать, ну или 2008 если прямо очень надо кроссовер, а то не получается на бордюр заехать

26 лет за рулем, Киев
С нами с 14.01.2008

24 апреля 2024 в 15:04 Гілками

В ответ на:

Будь кому зрозуміло, що коли є споживач, якому потрібне повнопривідне авто, то він не дивиться на монопривід і тому французькі псевдокросовери його не цікавлять.

Натомість ті, кому потрібен хетчбек/мікровен із трохи збільшеним кліренсом не розглядають повнопривідні автівки (бо вони звісно дорожче) і відтак їм нецікавий субару (бо у субару давно немає монопривідних моделей).

І це є дві абсолютно різні групи потенційних клієнтів

Ну так и получается, что субару нишевая машина, для почитателей марки, ну или кто случайно зайдет в поисках полноприводного РАВа и т.п.:).
Это не плохо , не хорошо, это реалии.

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Хочу Toyota [Re: Абрвалг]
      24 апреля 2024 в 15:25 Гілками

Абрвалг 24.04.2024 15:04 пишет:

В ответ на:

І це є дві абсолютно різні групи потенційних клієнтів

Ну так и получается, что субару нишевая машина, для почитателей марки, ну или кто случайно зайдет в поисках полноприводного РАВа и т.п.:).
Это не плохо , не хорошо, это реалии.

Власне уся ринкова стратегія субару будується на цьому принципі ще з часів Леоне - першого повноприводного серійного легковика у світі (як би ауді не намагалася довести зворотнє). Просто у певний період часу виникла мода на кросовери і усі автовиробники туди кинулися (і субару у т.ч. бо перший форестер не був піонером у цьому класі). А тепер з'явилися псевдокросовери (моноприводні), які отримали чималу долю ринку. Субару туди не лізе. Але деякі індивідууми чомусь наполегливо намагаються порівнювати автівки з іншої споживацької ніші із форестером. То монопривідну мазду притягнуть для порівняння, то рамний прадо із ручними блокуваннями і витратою палива у 20+ літрів на 100 км у місті.
П.С. За великим рахунком на нашому ринку каділляк також можна назвати нішевою автівкою.

Змінено harald67 (15:26 24/04/2024)

Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
2 користувачів і 48 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 132680

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія