Абрвалг 26.05.2024 23:03 пишет: а почему 4х летний стоит как тогда новый стоил? тогда они были новые намного дешевле, чем сейчас новый?
Три річний, в тому році продав, зараз нічого не продається, ти більше по таким цінам. Казали, що новий півроку чекати. А ті, що дешевше, то не вартує уваги.
Murzik2.0 14.03.2024 19:07 пишет: Вітаю! Або це те що мені вже стукнуло 40, і це вже пенсія, або це якась мутована криза середнього віку ukranian edition, хз.
Зʼїздив на ТО Тігуана, 60 тис, по факту 57 - 51 к грн, і ще чекаю на заміну сальніку раздатки, чи як воно там. Все бачив що роблять і що треба робити показали наглядно, не нажухали, да й авто їде по іншому. Ходовку перебирали, тормозні диски міняли, я хз, ми дуже бережливі власники.
Гроші - абідна, но заробляю і зароблю, то таке, за задоволення треба платити. А ось час.. 12 годин на іншому боку Києва втикати, то таке…
Прадо нове в Європі 75, не потягну. Камрі, прокатився на сусідській в Premium+ - а не таке воно страшне, як я собі малював. Як Тігуан точно не їде, але комфортніше! Майфун (мультимедійний монік) лайно, але таки JBL норм тєма! Ось така буде!
Шо скажете? Може це просто моя пристрасть змінити тачку?
Друже, а Артеона не дивився? Як на мене він кайфовий: симпатичний, зручний, сидіння на алькантарі. Двигуни класні.
Murzik2.0 14.03.2024 19:07 пишет: Вітаю! Або це те що мені вже стукнуло 40, і це вже пенсія, або це якась мутована криза середнього віку ukranian edition, хз.
Зʼїздив на ТО Тігуана, 60 тис, по факту 57 - 51 к грн, і ще чекаю на заміну сальніку раздатки, чи як воно там. Все бачив що роблять і що треба робити показали наглядно, не нажухали, да й авто їде по іншому. Ходовку перебирали, тормозні диски міняли, я хз, ми дуже бережливі власники.
Гроші - абідна, но заробляю і зароблю, то таке, за задоволення треба платити. А ось час.. 12 годин на іншому боку Києва втикати, то таке…
Прадо нове в Європі 75, не потягну. Камрі, прокатився на сусідській в Premium+ - а не таке воно страшне, як я собі малював. Як Тігуан точно не їде, але комфортніше! Майфун (мультимедійний монік) лайно, але таки JBL норм тєма! Ось така буде!
Шо скажете? Може це просто моя пристрасть змінити тачку?
Друже, а Артеона не дивився? Як на мене він кайфовий: симпатичний, зручний, сидіння на алькантарі. Двигуни класні.
ХЗ, у каждого свои збочэння, но я 70ку, божественно-полноприводную, продал потому, что она седан. И при сравнении с бобиком ( тогда это был кадиллак) она была уже не удобна. А до этого седаны всем устраивали:).
Абрвалг 26.05.2024 23:03 пишет: а почему 4х летний стоит как тогда новый стоил? тогда они были новые намного дешевле, чем сейчас новый?
Три річний, в тому році продав, зараз нічого не продається, ти більше по таким цінам. Казали, що новий півроку чекати. А ті, що дешевше, то не вартує уваги.
Всегда есть место как чуду ,так и лОху, которому подбираторщики впарили трех летку по цене нового.
juiT 26.05.2024 21:02 пишет: "Вести с полей". Замовник продав гібрида, за що і купив в 2020 році. Це стосовно скільки втрачає гібрид через 3 роки і чи є економія.
Ці самі долари 3 роки тому, то зовсім інші долари. Мінімум 20-25% він втратив.
Всегда есть место как чуду ,так и лОху, которому подбираторщики впарили трех летку по цене нового.
Тут или вариант лОха или не верю
Теоретично, якщо саме такої комплектації чи двигуна вже немає, чи немає в наявності і чекати треба 6+ місяців, то можу припустити, що клієнт міг знайтись. Але, загалом, купувати 3 річку по ціні нової
Абрвалг 26.05.2024 13:39 пишет: И кто же это накупил не едущих , кривых тойот, явно пост-ссср делает покупки:)).
Нємци з Гєрманїї. Інфа соточка. Па автабанам летать очєнь удобна... Хоча, тойота зараз рулить навіть в Європі, цього не забереш. По динаміці за 1 квартал:
Volvo + 38% Suzuki + 31% Toyota +18%
Для порівняння - нормальні бренди: BMW + 12% VW + 4% Mercedes -2.9%
Абрвалг 27.05.2024 13:58 пишет: по такому принципу получается, что если машина тогда стоила 40 тыс и сейчас новая в салоне стоит 40, то подешевели машины:)))
Ну так і є, нові ж моделі зазвичай додають в ціні не просто так, або ж шкіра вже не шкіра стає, пластик не такий та кнопочки кудись діваються і тоді ніби ціну зберегли відносно попереднього покоління, а по факту машину здешевили. І в цьому конкретному випадку виходить так, авто продають дешевше , якщо воно саме таке ще є в салоні.
Начинаешь хотеть низкий центр тяжести, безрамочные окна, легковую посадку и рулёжку
Золоті слова. З іншого боку - цінність кросовера в тому, що можна просто на ньому поїздити певний час (місяць-рік ітд) і почати зовсім по іншому оцюнювати свій існуючи фокус, короллу і.т.д...
Начинаешь хотеть низкий центр тяжести, безрамочные окна, легковую посадку и рулёжку
Золоті слова. З іншого боку - цінність кросовера в тому, що можна просто на ньому поїздити певний час (місяць-рік ітд) і почати зовсім по іншому оцюнювати свій існуючи фокус, короллу і.т.д...
Якщо не їздити на дальняк, то кросовер норм варіант. Якщо хотіти швидко переміщатись Європою то ні.
Sashok_Accent 25.05.2024 08:36 пишет: А нова Соната і СантаФе вже в шоурумі
Ходив з другом по салонам (він собі RAV4 вибирав), зайшли і в хюндай. Я сподівався, може санта фе нормально вживу буде виглядати, але ні. Попереду класно, збоку норм, позаду такееееееее
Абрвалг 26.05.2024 13:39 пишет: И кто же это накупил не едущих , кривых тойот, явно пост-ссср делает покупки:)).
Нємци з Гєрманїї. Інфа соточка. Па автабанам летать очєнь удобна... Хоча, тойота зараз рулить навіть в Європі, цього не забереш. По динаміці за 1 квартал:
Volvo + 38% Suzuki + 31% Toyota +18%
Для порівняння - нормальні бренди: BMW + 12% VW + 4% Mercedes -2.9%
о боже, люди придумавшие эталон некоторых автоуашников, гольф , смотрят на богомерзкую, хотя и надежную, тойоту:)).
хотя может ЕС за счет Польши, Румынии и т.п. в Польше то много тойот.
Sashok_Accent 25.05.2024 08:36 пишет: А нова Соната і СантаФе вже в шоурумі
Ходив з другом по салонам (він собі RAV4 вибирав), зайшли і в хюндай. Я сподівався, може санта фе нормально вживу буде виглядати, але ні. Попереду класно, збоку норм, позаду такееееееее
Якщо не їздити на дальняк, то кросовер норм варіант. Якщо хотіти швидко переміщатись Європою то ні.
мне шо на лексусе, шо на мазерати, на дальняк удобно, полностью удобно. Ну как дальняк, тыща км...в Италию ехать не пробовал:). но мысль есть.
не Италия и не тыщщя, но еженедельные Киев-Кропивницкий 300 км туда и назад на 212 мерседесе удобнее чем на туареге. Кроме пары десятков км с волнистыми дорогами. а так, седан для трассы лучше жЫпа.