Traveler 20.06.2024 13:52 пишет: А з великими авто в місті не так просто знайти парковку
Черговий міф від тих, хто не мав реального досвіду. У мене два авто у родині - 3,4 м та 4,8 метри завдовжки. Так от немає відмінності у складності пошуку парковки. У одних випадках легше запаркувати те авто, яке коротше, у інших - те у якого кліренс на 9 см більше.
Чушь собачья, всегда меньшее авто парковать легче и на тесном паркинге разьезжаться проще.
Traveler 20.06.2024 13:52 пишет: А з великими авто в місті не так просто знайти парковку
Черговий міф від тих, хто не мав реального досвіду. У мене два авто у родині - 3,4 м та 4,8 метри завдовжки. Так от немає відмінності у складності пошуку парковки. У одних випадках легше запаркувати те авто, яке коротше, у інших - те у якого кліренс на 9 см більше.
Феєричний приклад А де буде легше запаркувати авто 4.8м з кліресном 20см, ніж авто 3.4м з тим же кліренсом?
Я знаю лише одне авто 3.4 м довжиною (чи щось типу того) і кліренсом 20+ см і на ньому по трасі якось не дуже безпечно їхати, і взагалі некомфортно на ньому їздити. Може є ще пару моделей, але не згадаю і давно не бачив. Так що питання некоректне.
harald67 20.06.2024 16:29 пишет: Так що питання некоректне.
Если вы хотите обсудить корректность, то корректно сравнивать автомобили разной длины при условии фиксации прочих параметров :-))))
Так я ж пропоную - назвіть доступне для придбання у нас авто довжиною +\- 3,4 метри з кліренсом 20+ сантиметрів (крім сузукі). А так один параметр (малі довжина і ширина) тягне за собою і інші - малий кліренс.
Если вы хотите обсудить корректность, то корректно сравнивать автомобили разной длины при условии фиксации прочих параметров :-))))
Так я ж пропоную - назвіть доступне для придбання у нас авто довжиною +\- 3,4 метри з кліренсом 20+ сантиметрів (крім сузукі). А так один параметр (малі довжина і ширина) тягне за собою і інші - малий кліренс.
Ну і де твою баржу легше запакувати ніж Джимні? Питання ж про парковку, а не їзду трасою
Я знаю лише одне авто 3.4 м довжиною (чи щось типу того) і кліренсом 20+ см і на ньому по трасі якось не дуже безпечно їхати, і взагалі некомфортно на ньому їздити. Може є ще пару моделей, але не згадаю і давно не бачив. Так що питання некоректне.
А ти талант
Тебе спитали - де саме авто довжиною 4,7 метра простіше запаркувати, ніж авто довжиною 4,2м
У відповідь - купа безглуздого тексту та розповіді про комфорт на трасі
Ну і де твою баржу легше запакувати ніж Джимні? Питання ж про парковку, а не їзду трасою
будь-яка людина буде виправдовувати свої дії - це природньо, але у кожного є свої місця застосування своїх автівок, цікаво дивитись коли довгі седани ставлять на місце довжиною 4,7м - та яка проблема, поставив і пішов собі на..уй це вже питання іншого хто буде паркуватись на сусіднє місце де вже на 20см стирчить кусман чужого авто а у когось приватний будинок і виділене місце на роботі - то й пофіг на автобусі їздити чи на смарті тойота тут одним словом зовсім ні до чого
ещё раз: обсуждая влияние внешнего габарита:
В ответ на: А з великими авто в місті не так просто знайти парковку
некорректно подмешивать параметр "клиренс". Ну, то есть, лично вам, безусловно, можно, но в целом некорректно.
На своему 1,4Т на 140 кс навіть увімкнений кондиціонер по суті не помітний, як і на твоєму 1,9 тді. І завантаження якщо і відчувається, то мінімально, на відміну від того ж малооб'ємного атмо двигуна, якому в жару і так тяжко, а ще кондей, а ще повний салон пасажирів.
Це точно
Кондей більше відчувався на 1,4 атмо, ніж на 1,0 турбо, не кажучи вже про 1,4 турбо
1.4 атмо у меня не было, но сравнение 1.6 атмо к 1.0 турбо идет отнюдь не в пользу последнего. Специфика турбы - в наличии минимальной планки оборотов, ниже которой он ведет себя как обычный литровый атмосферник, со всеми вытекающими, особенно, если включен кондиционер. Поэтому заглохнуть на турбированном литровике с включенным кондееем при троганьи - явление, которое можно поймать при любом опыте вождения.
Я 3 роки проїздив на 1,2 турбо 110 / 205 Нм (3 циліндровий Puretech від ПСА) І потім пересів на 1,6 атмо 110 / 152 Нм (ВАГ з фазорегуляторами на впуску, причесаний до Євро6) Так от. Вже майже рік їжджу і впевнено можу сказати, що атмосферник мені подобається більше.
Маю протилежний досвід: 1.2турбо 105кс, МТ (4циліндри, ВАГ), проти 1.6 АТ 110кс (Ніссан), турбо їхав приємніше, а коли в 1.6 включається кондей, таке враження, що взагалі щезає половина кінських сил.
А масса автомобилей была сопоставима? Потому как мне тоже динамика 1.2/90 ТСИ на "Фабии" больше нравилась, чем динамика Фокусовского атмосферника 1.6/125 все объяснялось банальной разницой в 250 килограмм массы. Я вообще считаю, что меряться мощностью без учета массы авто - абсолютно дурацкое дело.
juristkostya 18.06.2024 16:30 пишет: мы говорили о том, что запчасть от "стороннего производителя" вполне может по качеству (ресурсу) быть не хуже условного "оригинала". Вполне может и лучше быть.
Це да, сторонні виробники постійно обманюють своїх покупців, продаючи їм значно кращі запчастини, ніж передбачено їхніми власними стандартами.
Очень часто производители авто заказывают комплектовку у тех же "сторонних" производителей запчастей, но под своей торговой маркой, особенно часто это детали подвески, ремни, подшипники, прочие расходники. По своему опыту, могу сказать, что шаровые SIDEM у меня на "Фокусе" прошли больше родных фордовских, я вообще часто заказывал детали подвески данного производителя - ходят очень хорошо. Со "сторонними" запчастями больше головняка именно с поиском достойных аналогов, но если найдешь, можно сэкономить 30-50% от стоимости "оригинала", но подобный поиск -квест еще тот, с учетом того, что одни и тот же производитель может выпускать одни зампчасти отличного качества, а другие - весьма посредственного. Ну, и от палива никто не защищал, но тут без разницы производитель.
harald67 20.06.2024 14:56 пишет: Сітроєн там практично не можливо запаркувати, особливо якщо місце залишилося одне - між двома вже припаркованими автівками.
Задом. У мене довгий сітроен на гідропідвісці, яку можна підняти чи то до 20, чи то до 22 см. І коротка хонда з кліренсом 145 мм (а по відчуттях то наче і менше). Жодного разу, жодного я не був на хонді в якомусь місці, де на ній не став, а на сітроені став би. А от протилежних випадків було купа
Бобби(пай-мальчик) 19.06.2024 22:01 пишет: Большая машина это комфортно. Безопасно. Да, как правила дорого ( дороже маленькой).
Ой, я таки хочу глянуть, шо будет с тем RAMом, если попытаться поехать на нем, как на "Форменторе". С вероятностью 99% окажешься на крыше в кювете. Да и с каких таких пор биток из Америки на газу стало "дорого"? Дорого - это мерс-лексус из салона. А тачка, приехавшая в Украину без морды и с пробегом под 200 тыс. - это больше про понты.
Paulskit 20.06.2024 12:58 пишет: Я тобі такі відео з будь-яким авто знайти можу. На відео - помилка водія, не більше.
Ты хочешь сказать, что, к примеру, "Мазда-6" с такой же вероятностью перевернется на трассе, как и "кубик"? "Помилка водія" - это когда на рамнике пытаются ехать, как на пузотерке, и в приоритет выставляют исключительно размер дури под капотом.
1.4 атмо у меня не было, но сравнение 1.6 атмо к 1.0 турбо идет отнюдь не в пользу последнего. Специфика турбы - в наличии минимальной планки оборотов, ниже которой он ведет себя как обычный литровый атмосферник, со всеми вытекающими, особенно, если включен кондиционер. Поэтому заглохнуть на турбированном литровике с включенным кондееем при троганьи - явление, которое можно поймать при любом опыте вождения.
Який це діапазон? Наскільки добре тягне 1,6 атмо на 1,3-1,5 тис обертів? А на 1,6?
1,0 турбо камік динамічніше, ніж 1,4 атмо 90 к.с астра. Особливо з кондеєм.
А ось порівняння 1,0 турбо та 1,6 атмо
В ответ на: Мощность, л.с.: 110 Обороты макс. мощности, об./мин.: 5800 Крутящий момент, Нм: 155 Обороты макс. момента, об./мин.: 3800-4000
В ответ на: Мощность, л.с.: 115 Обороты макс. мощности, об./мин.: 5000-5500 Крутящий момент, Нм: 200 Обороты макс. момента, об./мин.: 2000-3500
P.S Подивився цікавості заради Мазда 3 2,0 АТ, яка була до цього - складно знайти цифри по конкретно тій модифікації, але знаходив цифри 9,0 та 10,3с до сотні , проти 9,9 у каміка
alexkit 20.06.2024 19:27 пишет: А ку7, як і раніше, на голову вище туарега?
Навряд чи ВАГ є прихильником "внутрішньокорпоративного каннібалізму". Тож має зробити так, щоб Ку7 була істотно кращою за Туарег. Або взагалі припинити випускати Туарег, якщо він не вміститься у цінову нішу між навороченим Тігуаном та початковою Ку7.
Paulskit 20.06.2024 12:58 пишет: Я тобі такі відео з будь-яким авто знайти можу. На відео - помилка водія, не більше.
Ты хочешь сказать, что, к примеру, "Мазда-6" с такой же вероятностью перевернется на трассе, как и "кубик"? "Помилка водія" - это когда на рамнике пытаются ехать, как на пузотерке, и в приоритет выставляют исключительно размер дури под капотом.
Я хочу сказати рівно те, що написано в цитаті. Ні про мазду 6, ні про G там нічого немає.