В моєму кросовку (Рог) офігенно комфортний задній ряд - сидіння амфітеатром і багато місця. Я кілька разів їздити - прям дуже сподобалось. + комфорт з дитячими автокріслами. Універсалами не мають таких плюшок. Є мінівени, звісно, але, нажаль, повнопривідних майже нема - а в мене часто є потреба в ПП. Ось відповідь чому і нащо
Шо, прямо буде комфортніше суперба?
Для мене - так. бо з ростом 1.95 набагато легше садити дітей в автокрісла і їх прищіпати.
в мене 6,3 до 96 км (до 100 хз, всюди різні данні, а в мене нема чим заміряти точно), але вистачає абсолютно. трохи більше 300 сил, але вага дається взнаки. звісно, хочеться менше, але цьому бажанню краю нема. для себе вирішив, що кожний наступний апгрейд має бути в вда раза більше коняк, інакше незрозуміло для чого це
Я не впевнений, що хочу більше потужності. От від меншої ваги б не відмовився. Мінус так 500 кг від поточних 1725 було б просто ідеально І щоб звук не втратити, тобто мінімум 6, а краще всі 8 циліндрів. Якщо це буде атмо, то взагалі прекрасно) Мрія це R8 V10, але їх нових вже і не буде.
знаю як ти ставишся до бітків, але подивись в бік Corvette C8 з дуже потужним атмосферним двигуном V8 причому з С8 покоління двигун як і має бути - позаду . Такий собі суперкар для бідних. у нас бітки продають дорого. але якщо самому тягнути, то в адекватні гроші влізти можна. Головне злегка побитий, бо кузовщина капець яка дорога.
Забирали обладнання з нової пошти, в універсал коробка не влізла по висоті, в мінівен ще й запас був.
хотел привезти тысячу штук кирпича на дачу- так универсал лег на брюхо, а КамАЗ даже не заметил.
Почались бредні фантазера, коли аргументи в бік універсалу закінчились.
Недавно обладнання віз на об'єкт, відправив НП. По місцю прибуття найняв таксі і за 250грн питання вирішив. І що саме головне, не потрібно було пхати оце все в салон, бруднити і дряпати багажник.
может, вы не в курсе, но есть такая штука сарказм. И когда вы делитесь опытом, как удобно возить пром оборудования спец перевозчиком вместо легковой машины, ничего кроме сарказма это не вызывает. Ну, просто потому, что вывод слишком уж очевидный.
ну от посиди, потім кажи. L200 навіть останнього покоління маленький, слабий, а салон дуже бюджетний. ті ж рам-и, починаючи з версій Big Horn, не кажучи вже про Limited та вище мають дуже приємні салони. ти не думав про те, що пікапи використовують не тільки в будівництві чи селі? щоб байки або квадрики возити, човни? а це значно зручніше, ніж на кросовку. Ще будиночки причепні, але то не наша тема (у 2500 рама є навіть спецкріплення в кузові для великих будинків на колесах)
Для саме робочих машин використовуються версії на сталевих дисках з салоном як у L200 тільки в тому салоні місця значно більше. Повір, в твоєї октасі місця в салоні ну значно менше. А, ще момент. Якщо ти думаєш, що рам - це типова вантажівка, то позаду там незалежна підвіска і амортизаційні стійки , ага може бути пневма ой, а як там справи у октахи? в базі так само ліплять балку
просто посиди в них. в сучасному рам-і і не в базовій комплектації . там платформа одна, а машини дуже відрізняються
ну от посиди, потім кажи. L200 навіть останнього покоління маленький, слабий, а салон дуже бюджетний. ті ж рам-и, починаючи з версій Big Horn, не кажучи вже про Limited та вище мають дуже приємні салони. ти не думав про те, що пікапи використовують не тільки в будівництві чи селі? щоб байки або квадрики возити, човни? а це значно зручніше, ніж на кросовку. Ще будиночки причепні, але то не наша тема (у 2500 рама є навіть спецкріплення в кузові для великих будинків на колесах)
Для саме робочих машин використовуються версії на сталевих дисках з салоном як у L200 тільки в тому салоні місця значно більше. Повір, в твоєї октасі місця в салоні ну значно менше. А, ще момент. Якщо ти думаєш, що рам - це типова вантажівка, то позаду там незалежна підвіска і амортизаційні стійки , ага може бути пневма ой, а як там справи у октахи? в базі так само ліплять балку
просто посиди в них. в сучасному рам-і і не в базовій комплектації . там платформа одна, а машини дуже відрізняються
Без стьобу вже - немає сенсу.
Як людина, яка не одну тисячу накатала на Т4, і перевозила ним те, що пікап ніколи не перевезе без разкорячки та виходу за габарит по довжині або висоті - скажу, що при потребі МІСЬКОГО ПРАКТИЧНОГО авто взяв би бус.
6 місний Т4 має простору стільки, скільки не снилось жодному пікапу. При довжині менше 5м. З кліренсом також питань ніколи не виникало.
І, можливо, при проживанні за містом, може б і подивився у бік пікапів.
Без стьобу вже - немає сенсу.
Як людина, яка не одну тисячу накатала на Т4, і перевозила ним те, що пікап ніколи не перевезе без разкорячки та виходу за габарит по довжині або висоті - скажу, що при потребі ПРАКТИЧНОГО авто взяв би бус.
6 місний Т4 має простору стільки, скільки не снилось жодному пікапу. При довжині менше 5м. З кліренсом також питань ніколи не виникало.
я ж не проти бусів для своїх задач я ж тобі не про це в моїй системі цінностей мультик а тим паче V-клас - шикарні авто для великої родини. але V-клас або мультик абсурдно розглядати як вантажіку, так само як типовий кунг Т4 як зручне пасажирське авто на кожен день. Тобто, якщо потрібна універасльність - достатній комфорт, прохідність, можливість перевезення вантажу і 5 дюдей...ну тут бусам робити нема чого в конкурентах. Звісно, якщо потрібне перевезення 8 людей в комфорті, то V-клас, але навіть при наявності 4matic він не всюдихід і квадрік одночасно з 4-5 людьми в нього не закинеш. Пікап як раз саме про універасльність. ну а якщо вже робота пов'язана з перевезенням вантажів, то Т4 купуєш, але родину на ньому не возиш...заводиш другу машину. А це вже не так універсально. Але кожному своє.
Сергёга 13.09.2024 11:38 пишет: Пікап як раз саме про універасльність.
Навіть не знаю, який тут спектр емоцій на таку заяву. Я так і бачу, що навколо всі на цих недовантажівках катаються, навіть комерція оцінила. Але вже тема про пікапи тут зачахла дещо раніше, тож навіщо ще раз?
Навіть не знаю, який тут спектр емоцій на таку заяву. Я так і бачу, що навколо всі на цих недовантажівках катаються, навіть комерція оцінила. Але вже тема про пікапи тут зачахла дещо раніше, тож навіщо ще раз?
а навіщо комерцію сюди ліпити? комерція і в штатах віддає перевагу фургонам підкреслюю - універсальність, це про все. і комфорт, і можливість перевезення 5 людей і вантажу і всюдихідність. Чого ні бус, ні СУВ забезпечити не можуть. якщо щось з цього переліку не потрібно в принципі, то є більш цікаві типи кузовів.
а я как раз соглашусь на все 100%. Ведь что такое универсальный инструмент? Это инструмент, который все поставленные задачи выполняет одинаково посредственно.
В ответ на: В моєму кросовку (Рог) офігенно комфортний задній ряд - сидіння амфітеатром і багато місця. Я кілька разів їздити - прям дуже сподобалось. + комфорт з дитячими автокріслами.
Я знаю, мої навпаки залізли і вилізли, бо дуже незвично. Ну і на ньому добре відчувається, що додаткова масса і центр маси є, і інженери вирішили, що краще зробити вигляд, що воно "вміє" повертати, знехтувавши комфортом. Нещодавно була можливість живого порівняння, вот прям два тижні тому
Ну і багажнік там більш вертикальний, ніж горизонтальний. По цифрам може і великий, але знову ж - це скорше тому, що задрана лінія вікна і тому об'єм накручений
а навіщо комерцію сюди ліпити? комерція і в штатах віддає перевагу фургонам підкреслюю - універсальність, це про все. і комфорт, і можливість перевезення 5 людей і вантажу і всюдихідність. Чого ні бус, ні СУВ забезпечити не можуть. якщо щось з цього переліку не потрібно в принципі, то є більш цікаві типі кузовів.
Те ж саме можна сказати про якийсь величезний автобус чи вантажівку. Це не про комфорт, або ж про досить специфічне уявлення комфорту конкретною людиною. Ну і бачимо по їх "масовій" присутності на дорогах, скільки ще людей з таким специфічним уявленням чи ж потребами. Тобто ось це і є показником того, що ось той надуманий перелік загалом то не потрібний майже нікому.
В ответ на: Виглядає так, що 2.4 турбо там не для потужності, а для моменту знизу, щоб авто не відчувалось таким же повільним, як його атмосферні версії.
Тому я і вважаю, що для Аутбека оптимальний 2.5, що дає 10- секунд до сотні, що цілком достатньо. 2.4 дає просто +2 літра мінімум і більш нічого.
Але має сенс на версії wilderness + там інше передаточне число варіатора, що позитивно впливає на оффроад
В реальний, воно легко їде низькі 6, в деяких навіть виїзжає, але думаю тому, що америкоси міряють 0-60, а не 0-100
а навіщо комерцію сюди ліпити? комерція і в штатах віддає перевагу фургонам підкреслюю - універсальність, це про все. і комфорт, і можливість перевезення 5 людей і вантажу і всюдихідність. Чого ні бус, ні СУВ забезпечити не можуть. якщо щось з цього переліку не потрібно в принципі, то є більш цікаві типі кузовів.
Те ж саме можна сказати про якийсь величезний автобус чи вантажівку. Це не про комфорт, або ж про досить специфічне уявлення комфорту конкретною людиною. Ну і бачимо по їх "масовій" присутності на дорогах, скільки ще людей з таким специфічним уявленням чи ж потребами. Тобто ось це і є показником того, що ось той надуманий перелік загалом то не потрібний майже нікому.
відкриваємо статистику продажів в штатах і дещо дивуємося у нас дійсно не так багато людей, які можуть собі дозволити човен, квадріки та байки крім авто. і вірогідніше повезуть це все на причепі спеціалізованому, але на СУВ...бо в нас сприймають пікап - виключно як вантажівку для перевезення будівельних матеріалів.
відкриваємо статистику продажів в штатах і дещо дивуємося у нас дійсно не так багато людей, які можуть собі дозволити човен, квадріки та байки крім авто. і вірогідніше повезуть це все на причепі спеціалізованому, але на СУВ...бо в нас сприймають пікап - виключно як вантажівку для перевезення будівельних матеріалів.
Наскіки мені відомо, то в США можно суттєво оптимізувати податки, якщо машина використовується для проф діяльності. Ось і економлять на пікапах.
В ответ на: Дурниці, це розказувати, що мені краще. Всі хто зараз їздять, ніразу не сказали як зручно сідати, і яка гарна оглядовість в Тойоті, після Рено.
По-перше - більша частина водіїв сидить рагульно в машині. По-друге - я можу порівняти два ОДНАКОВИХ кузова з кліренсовм 150 і 220 прям от зараз. Тому хочь відео зняти можна
В ответ на: Поїдь на жд вокзал і запаркуйся там об бардюр на легковому авто, і таких прикладів багато.
Я 25 років на пузотерках катаюсь Ти думаєшь, ти мені можеш розказати про якість магічне місце, куди складно заїхати на пузотерке? Чи якись страшний бордію
В ответ на: коли я обирав, то був доступний 2.0 тсі 4*4 на 220 коней. Зараз бачу взагалі універсалу немає, але там зміна моделі, може тому.
Але ліфтбек доступний сторінка
Я б собі взяв до речі, але в салоні родині зайшов більше кодіак, ХЗ чому, якщо чесно. Плюс в мене дружина катає його, тому їй як раз потрібний і кліренс, і пластиковий обвіс
Сергёга 13.09.2024 12:02 пишет: відкриваємо статистику продажів в штатах і дещо дивуємося
Перед тим, як дивуватися, вивчаємо місцеве законодавство, насамперед в частині оподаткування. Натяк: скільки у нас продалось би Модел С/Х, якби на них не були відмінені всі митні збори/податки, а доводилося б сплачувати десь в еквіваленті потужності чи ціни, що співмірно було б до умовної 4-літрової Ауді? І ще б на додачу діяли ринкові ціни на електрику для населення.
В ответ на: бо в нас сприймають пікап - виключно як вантажівку для перевезення будівельних матеріалів.
Так, більшість в даному випадку тверезо дивиться на речі.
Наскіки мені відомо, то в США можно суттєво оптимізувати податки, якщо машина використовується для проф діяльності. Ось і економлять на пікапах.
по-перше, тут вже пруфи потрібні, розмір пільг, на кого росповсюджуються (чесно, не читав про це), а потім це можна і обговорити