autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Хочу Toyota (115/144)

AM
Супер писатель! ***
Львів
С нами с 15.03.2013

Re: Хочу Toyota [Re: batal]
      13 сентября 2024 в 12:32 Гілками

batal 13.09.2024 11:56 пишет:

В ответ на:

В моєму кросовку (Рог) офігенно комфортний задній ряд - сидіння амфітеатром і багато місця. Я кілька разів їздити - прям дуже сподобалось. + комфорт з дитячими автокріслами.

Я знаю, мої навпаки залізли і вилізли, бо дуже незвично. Ну і на ньому добре відчувається, що додаткова масса і центр маси є, і інженери вирішили, що краще зробити вигляд, що воно "вміє" повертати, знехтувавши комфортом. Нещодавно була можливість живого порівняння, вот прям два тижні тому

Ну і багажнік там більш вертикальний, ніж горизонтальний. По цифрам може і великий, але знову ж - це скорше тому, що задрана лінія вікна і тому об'єм накручений

Багажник як у всіх кросоверів - коротший і вищий ніж в універсалах. Але не бачу в цьому доних проблем. А от компактніший розмір, нід унівесрсал Д класу - це великий плюс.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Супер писатель! **
18 лет за рулем, Буча
С нами с 15.06.2007

Re: Хочу Toyota [Re: Сергёга]
      13 сентября 2024 в 12:45 Гілками

Сергёга 13.09.2024 12:21 пишет:

по-перше, тут вже пруфи потрібні, розмір пільг, на кого росповсюджуються (чесно, не читав про це), а потім це можна і обговорити

Це у нас ФОП 5%. У капіталістів все більш заплутано. Хочеш конкретних цифр? То візьми консультацію у американського акаунтанта
Або починай звідси - https://www.irs.gov/ru/taxtopics/tc510

Дядя Сь **
42 года (23 года за рулем), Киев
С нами с 10.11.2002

13 сентября 2024 в 13:08 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Сергёга 13.09.2024 12:02 пишет:

бо в нас сприймають пікап - виключно як вантажівку для перевезення будівельних матеріалів.

Не всі.

Шкода немає реєстратора - зняв би черкаських реднеків.

Було "натюнено" щось таке. І можна було б подумати, що то з точки зору практичності, але впевнений на 90%, що все виключно для подовження піпки

Не всі. Шкода немає реєстратора - зняв би черкаських реднеків

Змінено Traveler (13:08 13/09/2024)

42 года (23 года за рулем), Украина,транзит
С нами с 02.11.2005

Re: Хочу Toyota [Re: Traveler]
      13 сентября 2024 в 13:36 Гілками

Traveler 13.09.2024 13:08 пишет:

бо в нас сприймають пікап - виключно як вантажівку для перевезення будівельних матеріалів.

Не всі.

Було "натюнено" щось таке. І можна було б подумати, що то з точки зору практичності, але впевнений на 90%, що все виключно для подовження піпки

капець який ти схиблений на довжині чужих полових органів
ну ладно там "почухати почуття власної величі", но чого ти так в члени вперся

а взагалі L200 - то не те авто, щоб понти колотити. просто людину пре зробити такого всюдиходика, наприклад, для рибалки (щоб всю брудну або просто мокру снарягу, палатку, човна надувного і т.п. закинути в кузов і не паритися як у випадку із сув), або просто для покатушок. Перевага L200 перед тим же рам 1500 у вазі. якщо засадити по гланди, то легше витягнути чим я знову ж таки підвожу до того, що для активної людини пікап - вогонь. Якщо вдень розвезти замовлення, а ввечері в плойку рубитися, то так, достатньо навіть універсалу (підкреслюю, є універсали, які мені теж подобаються), бо навіщо платити більше за пальне, якщо можна менше (хоча тут виходе на арену вже згаданий вище ram charger ). у кожного свої вимоги до авто. комусь універсальність не дуже то й потрібто і то є нормально

Змінено Сергёга (13:44 13/09/2024)

V.I.P ***
      13 сентября 2024 в 13:42 Гілками

Traveler 13.09.2024 13:08 пишет:

Не всі.

Ти не допускаєш можливості, що людина просто робила то для себе в кайф? Для власного задоволення? І на думку оточуючих йому абсолютно наплювати.

С нами с 02.11.2005

Re: Хочу Toyota [Re: Forth]
      13 сентября 2024 в 13:47 Гілками

Forth 13.09.2024 12:45 пишет:

Сергёга 13.09.2024 12:21 пишет:

по-перше, тут вже пруфи потрібні, розмір пільг, на кого росповсюджуються (чесно, не читав про це), а потім це можна і обговорити

Це у нас ФОП 5%. У капіталістів все більш заплутано. Хочеш конкретних цифр? То візьми консультацію у американського акаунтанта
Або починай звідси - https://www.irs.gov/ru/taxtopics/tc510

щось про ставку податку не знайшов. але не думаю, що там так критично багато, щоб люди кидалися пикапи купувати замість сув-ів виключно через це (а пікапів там дуже великий відсоток, звісно саме в "сільських" штатах він взагалі шалений ). тим більше. хто сказав, що сув не можна використовувати у підприємницькій діяльності

Змінено Сергёга (13:48 13/09/2024)

V.I.P ***
      13 сентября 2024 в 13:51 Гілками

Сергёга 13.09.2024 11:02 пишет:

знаю як ти ставишся до бітків, але подивись в бік Corvette C8 з дуже потужним атмосферним двигуном V8 причому з С8 покоління двигун як і має бути - позаду . Такий собі суперкар для бідних. у нас бітки продають дорого. але якщо самому тягнути, то в адекватні гроші влізти можна. Головне злегка побитий, бо кузовщина капець яка дорога.

Я готовий глянути біточка за не всі гроші світу, типу притягнути свіжу міату за половину вартості тут. Але, так як я в темі конструкторів з америки нуль, то за половину щось не виходить взагалі) Віддати ж 50к (чи скільки там) за біток взагалі не готовий.

Дядя Сь **
С нами с 10.11.2002

Re: Хочу Toyota [Re: Paulskit]
      13 сентября 2024 в 14:44 Гілками

Paulskit 13.09.2024 13:42 пишет:

Ти не допускаєш можливості, що людина просто робила то для себе в кайф? Для власного задоволення? І на думку оточуючих йому абсолютно наплювати.

Звичайно допускаю

Те мурло їхало так, що одразу було видно, що на оточуючих йому начхати

V.I.P *
45 лет (26 лет за рулем), Киев
С нами с 25.03.2004

Re: Хочу Toyota [Re: AM]
      13 сентября 2024 в 15:43 Гілками

В ответ на:

Багажник як у всіх кросоверів - коротший і вищий ніж в універсалах. Але не бачу в цьому доних проблем. А от компактніший розмір, нід унівесрсал Д класу - це великий плюс.

Не знаю, 20 см різниці в реальності ні на що не впливают. Людина або вміє паркуватися, або ні

Але, кожному своє. Кому комфортна ходова і більший багажнік, а кому - коротша машина

СуперСтар *
Харьков
С нами с 12.01.2004

13 сентября 2024 в 15:58 Гілками

batal 13.09.2024 15:43 пишет:

В ответ на:

Не знаю, 20 см різниці в реальності ні на що не впливают. Людина або вміє паркуватися, або ні

Але, кожному своє. Кому комфортна ходова і більший багажнік, а кому - коротша машина

реально, ни на что. Ну подумаешь, оплатил апарты с гаражом, а паркуешь на улице:

Z@B
V.I.P *
31 год за рулем, Киев
С нами с 09.02.2013

Re: Хочу Toyota [Re: Murzik2.0]
      13 сентября 2024 в 16:29 Гілками

Гггг... а топік починався з питання чи міняти паркетник на седан

Але фтоюа поважає традиції - краще авто то універсал, бажано ваг, бажано шкода, звичайно октаха, дизель, на ручці))))))...

энтузиаст *****
Харьков
С нами с 13.02.2007

13 сентября 2024 в 17:56 Гілками

Сергёга 13.09.2024 11:19 пишет:

пікапи використовують не тільки в будівництві чи селі? щоб байки або квадрики возити, човни? а це значно зручніше, ніж на кросовку. Ще будиночки причепні, але то не наша тема (у 2500 рама є навіть спецкріплення в кузові для великих будинків на колесах)

Була така мрія побомжувати в такий спосіб (з великим будинком) в штатах, стільки років наскільки грошей вистачить... Тут вже великий пікап без варіантів.

Дядя Сь **
С нами с 10.11.2002

Re: Хочу Toyota [Re: Oleg42]
      13 сентября 2024 в 18:36 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Oleg42 13.09.2024 17:56 пишет:

Була така мрія побомжувати в такий спосіб (з великим будинком) в штатах, стільки років наскільки грошей вистачить... Тут вже великий пікап без варіантів.

Ну просто ЖОДНИХ варіантів

Бачив ще пенсів американців, які на трохи меншому їздили, а позаду на жорсткій сцепці звичайне авто

Ну просто ЖОДНИХ варіантівБачив ще пенсів американців, які на трохи меншому їздили, а позаду на жорсткій сцепці звичайне авто

энтузиаст *****
Харьков
С нами с 13.02.2007

13 сентября 2024 в 18:59 Гілками

Traveler 13.09.2024 18:36 пишет:

Бачив ще пенсів американців, які на трохи меншому їздили, а позаду на жорсткій сцепці звичайне авто

Оця вся краса... не кожна навіть дуже заможна людина зможе потягнути. Не я так тoчно . А так так, альтернативний варіант.

V.I.P *
45 лет (26 лет за рулем), Киев
С нами с 25.03.2004

Re: Хочу Toyota [Re: juristkostya]
      13 сентября 2024 в 20:39 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

В ответ на:

реально, ни на что. Ну подумаешь, оплатил апарты с гаражом, а паркуешь на улице

Біль паркування "великих" машин

Змінено batal (20:40 13/09/2024)

С нами с 02.11.2005

13 сентября 2024 в 22:20 Гілками

легасі та аутбек вже стали великими вони по американським міркам мідсайзи
ти ж не забувай, що не тільки дома паркуєшся. звісно, якщо в центрі часто не треба, то і пофіг та довжина. я от нещодавно на дайхацу сіріон проїхався...бляха...він в кожну щилину влізе...але мені зі своїми 5+ метрів в центр потрібно вкрай рідко, тому пофіг
тут вже в кого які потреби. якби десь працював ближче до центру, то можливо і на метро пересів або смартик би купив

СуперСтар *
Харьков
С нами с 12.01.2004

13 сентября 2024 в 22:23 Гілками

batal 13.09.2024 20:39 пишет:

В ответ на:

реально, ни на что. Ну подумаешь, оплатил апарты с гаражом, а паркуешь на улице

да именно так: не влазишь в предлагаемое паркоместо - живи на отшибе

С нами с 02.11.2005

Re: Хочу Toyota [Re: Oleg42]
      13 сентября 2024 в 22:33 Гілками

Oleg42 13.09.2024 18:59 пишет:

Traveler 13.09.2024 18:36 пишет:

Оця вся краса... не кожна навіть дуже заможна людина зможе потягнути. Не я так тoчно . А так так, альтернативний варіант.

ага, тревелер схоже не цікавився скільки причип автодом і цей автобус коштують. там різниця ледь не десятки разів навіть з великим причепним варіантом:192:
а ось такі , що в кузов кидаються, ще дешевше
https://www.youtube.com/watch?v=bziaPRr-PMw

плюс автобус - просто автобус, а пікап, як я казав вище - це універальність. він без причема стає недовантажівкою/перелегковиком підвищеної прохідності. з автобусом цей номер не прокатить

Дядя Сь **
С нами с 10.11.2002

13 сентября 2024 в 22:46 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Сергёга 13.09.2024 22:33 пишет:

ага, тревелер схоже не цікавився скільки причип автодом і цей автобус коштують. там різниця ледь не десятки разів навіть з великим причепним варіантом:192:

плюс автобус - просто автобус, а пікап, як я казав вище - це універальність. він без причема стає недовантажівкою/перелегковиком підвищеної прохідності. з автобусом цей номер не прокатить

Да знаю я, що воно коштує ...ард баксів. Але ж мова про альтернативи. Якшо дешевше - в американських кіношках багато ось таких фургонів.

Да знаю я, що воно коштує .ард баксів

энтузиаст *****
Харьков
С нами с 13.02.2007

13 сентября 2024 в 23:21 Гілками

Traveler 13.09.2024 22:46 пишет:

Сергёга 13.09.2024 22:33 пишет:

Да знаю я, що воно коштує ...ард баксів. Але ж мова про альтернативи. Якшо дешевше - в американських кіношках багато ось таких фургонів.

Воно якось не зручно. Так хатинку в лісі приткнув, а на пікапчику в цивілізацію вибираєшся, в супермаркет там чи ще куди. Та і великий мобайл хаус покомфортніше та просторіше набагато ніж бюджетні моторхоумс.
Оце так оффтоп...

Змінено Oleg42 (23:34 13/09/2024)

Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
1 користувачів і 25 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 136013

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія