з такими доказами прям в поліцію можна. Про водія нічого. А може це Залужний віз її? Чи мер?
Ти, звичайно, вже повідомів правоохоронні органи про торгівлю перепустками на стратегічний обєкт, в умовах військового стану
стратегИчний обьект для заработка? нуну
а тот бред который происходит с мостом Кирпы? во время воздушной тревоги - перекрывают в одну сторону. Т.е. вторая сторона в безопасности гагагаг
Все з тобой ясно, черговий зрадофіл, нічого нового
хто не п'є божу росу- зрадофіл
за 8 гривень можна проїхатися тим мостом. навіть на блокпосту не треба зупинятися.
така тема вже була. повторно не бачу сенсу роздувати.
Ти, звичайно, вже повідомів правоохоронні органи про торгівлю перепустками на стратегічний обєкт, в умовах військового стану
а тот бред который происходит с мостом Кирпы? во время воздушной тревоги - перекрывают в одну сторону. Т.е. вторая сторона в безопасности гагагаг
то це очередна ПЭРЭМОГА? все ясно понятно
за 8 гривень можна проїхатися тим мостом. навіть на блокпосту не треба зупинятися.
але є два АЛЄ: 1 за відсутності ПТ. 2 у вагон метро погано влазять автівки, навіть через турнікет не проїхати (ну ми ж на АВТО форумі чи як?)
під час ВІЙНИ, тема із таким промовистим заголовком, ще й на мові агресора-окупанта, має автоматично переадресовуватися у СБУ+кібер-поліцію, імхо.
...
то це очередна ПЭРЭМОГА? все ясно понятно
С тобой тоже, я в таком контексте слова слышу только из пидарских чатов
під час ВІЙНИ, тема із таким промовистим заголовком, ще й на мові агресора-окупанта, має автоматично переадресовуватися у СБУ+кібер-поліцію, імхо.
Мавпи не розуміють. Їх "права" обмежили, не дають коротким шляхом проїхати. Все інше їх не турбує.
вот какой смысл? этими "пропусками" уже торгуют все кому не лень из моста сделали бизнес
да и пробки на типа "блок посте" из держателей пропусков огромные
я без пропуска езжу. пропускают.
Мавпи не розуміють. Їх "права" обмежили, не дають коротким шляхом проїхати. Все інше їх не турбує.
ЗЕпатриот может удосужится наконец-то ответить на изначальный вопрос?
...
ЗЕпатриот может удосужится наконец-то ответить на изначальный вопрос?
Довбень, по перше, я такий же зе патріот, як ти патріот країни) По друге, попрошу адмінів надати твої дані, нехай контрики перевірять, бо в умовах війни не дуже добре спекулювати на таких темах
Довбень, по перше, я такий же зе патріот, як ти патріот країни) По друге, попрошу адмінів надати твої дані, нехай контрики перевірять, бо в умовах війни не дуже добре спекулювати на таких темах
А оці "контрікі", вони зараз з тобою прям поряд, в одній кімнаті?
А оці "контрікі", вони зараз з тобою прям поряд, в одній кімнаті?