Добрий день ) Мені потрібно зробити порога , бажано Борщагівка , Відрадний , Святошино Все необхідне я купив , лишилось саме складне - знайти того , хто це все зробить Буду вдячний
На Святослава Хороброго (бив.Народного Ополчения), СТО Тайр Ленд (на гугл-картах є). Були колись партнерами нашого клубу, навіть скидка була. Їзжу до них з 15 року, колишню Єсперу та Міцик варив та красив у них. Можу рекомендувати
Ситуація прояснилась ) Незалежно від того , де , та хто буде робити , ціна виходить однакова . Від 4-8+ тісяч переварити , та 4 покрасити . Ще , чекати не треба , приєзжай хоть зараз
в 21му році віддав 300 баксів за переварку та фарбування порогу, за переварку правої половини підлоги, та підфарбовували ще трохи дах
Я , так і розчитував ) Мене ввели в ступор хлопці з Сашиного сто . Когось порекомендувати не змогли , а хопцю з того сто це коштувало 35 тисяч .Дуже матюхався , та казав що зробили пагано , потолка досі хімчистить і т.д.
Коли знайдеш, поділись плз контактами, теж треба порог замінити.
Коли знайдеш, поділись плз контактами, теж треба порог замінити
Я , шукав по принципу , щоб було близько (Борщага) . В суботу поїду , щоб майстер подивився
Так мені теж на Борщазі зручніше за все.
Так мені теж на Борщазі зручніше за все
Привід для мотивації майстра
Як пройшли оглядини?)
Як пройшли оглядини?)
З вівторка вже роблять )
Зараз майстри будуть мою роботу обсирати:) яку я робив 7 років тому:)
Зараз майстри будуть мою роботу обсирати:) яку я робив 7 років тому:)
До , чого тут це ? ) Майстр сказав , що раніше було зроблено норм . Не запущений випадок , до того ж , мій 406 гарно тримається в плані ржавіння . Ніхто нічого не обсерав
То , в тебе просто самооцінка занижена
А поріг повністю міняють, чи частково, і що по цінах хоч приблизно?
Краще буде підїхати , щоб майстер подивився . Мені вже відремонтували , та очікує краску щоб покрасити . По ціні - 8000 грн .
А можна контакти, адресу?
099 665 21 31 Артем
Це , на вул. Трублаїні , за заправкою . Кінцева 1-го трамвая Він локацію скине