juiT 12.06.2024 21:40 пишет: Прочитав пост Мурзіка і тільки дійшло, що сьогодні не звертав увагу які там калюжі.
Murzik2.0 12.06.2024 21:07 пишет: А Тігуанчік на Мішлєні в сьогоднішньому «морі» як риба у воді
Не зря вона стільки коштує, згадуючи відчуття від Преміорі в дощ. Продавець правду казав, що після Мішлен тільки Мішлен.
Якось не логічно взагалі до топової гуми тягнути якусь Преміорі. Ну а слова продавця нагадують як колись говорили про телефони Нокія. Скажімо так, моя Райн Експерт 5, яка по суті дождьова по задумці, веде себе просто відмінно по мокрому. А загалом коли гума нормального бренда і має гарний прттектор, то жодного дискомфорту не буде. Мурзік не тільки про гуму говорив, я ще й про висоту авто, тобто вчора рулили авто з гарним кліренсом. Та сама Кемрі, яка отримала гідроудар, теж могла бути взута в Мішелін.
в батька були рейн спорт3, хороша резина, єдиний мінус маленький ресурс, ледь дотягнув до 40ткм на комплекті. Мішелін точно проїде більше і доведе економічну перевагу виборі данної моделі (придбав йому тепер прімасі 4).
в батька були рейн спорт3, хороша резина, єдиний мінус маленький ресурс, ледь дотягнув до 40ткм на комплекті. Мішелін точно проїде більше і доведе економічну перевагу виборі данної моделі (придбав йому тепер прімасі 4).
За Рейн спорт чув таке на шиномонтажі. У мене Рейн Експерт 5, проїхав поки не багато, десь тисяч 4-5, видимого зносу не помітно. Далі буде видно, в цілому гумою дуже задоволений. Помоніторив ціну, зараз уніроял на пару сот грн дешевший за мішку, в тому році різниця була значно більша.
Aziz 10.04.2025 14:15 пишет: народ, що скажете за Fulda EcoControl HP2? Словенія, 25 рік
У мене польського виробництва. Поставив у 2019 році на Сітроєн в розмірі 155/65 14. Сказати що лайно це похвалити цю гуму. Влітку в +20 на невеликій швидкості на сухому асфальті галмувала гірше, ніж 11-річна погана єврозима Нокіан ГР 2. Зараз на сухій дорозі при перебудові на нерівному покритті намагається йти в занос. Нікому не раджу таке купувати.
Aziz 10.04.2025 14:15 пишет: народ, що скажете за Fulda EcoControl HP2? Словенія, 25 рік
У мене польського виробництва. Поставив у 2019 році на Сітроєн в розмірі 155/65 14. Сказати що лайно це похвалити цю гуму. Влітку в +20 на невеликій швидкості на сухому асфальті галмувала гірше, ніж 11-річна погана єврозима Нокіан ГР 2. Зараз на сухій дорозі при перебудові на нерівному покритті намагається йти в занос. Нікому не раджу таке купувати.
дивно. Відкатав декілька сезонів ще на минулому авто на росава itegro, резина як резина. Нічого дивного не помітив, лише тільки зношується швидко. Невже фулда буде гіршою за росаву?
дивно. Відкатав декілька сезонів ще на минулому авто на росава itegro, резина як резина. Нічого дивного не помітив, лише тільки зношується швидко. Невже фулда буде гіршою за росаву?
Стосовно зносу поки що не скажу. Але у порівнянні влітку з Michelin Energy Saver (йшли з заводу) та навіть з відверто невдалими псевдозимовими Нокіан у поважному віці і в літніх умовах експлуатації - просто жах ця Фулда відчувалася.
Стосовно зносу поки що не скажу. Але у порівнянні влітку з Michelin Energy Saver (йшли з заводу) та навіть з відверто невдалими псевдозимовими Нокіан у поважному віці і в літніх умовах експлуатації - просто жах ця Фулда відчувалася.
я таки ризикнув і придбав цю гуму. Накатав вже біля 400 км, нічого поганого не можу сказати. Лише одне але - після 50 км/год починається гул, але не критично
hugo-smk 05.05.2025 13:53 пишет: Щоб не створювати нову тему. А чи досі існує думка, що "заводські" шини гірші магазинних? Конкретно цікавить Hankook на ВАГах.
Не "заводські" гірші "магазинних", а Hankook гірший за Michelin (на мою думку). Але не набагато. P.S. Перевзував Туарег NF з заводського Hankook на PS4 SUV.