autoua
Autoua.netФорумКурилка

31 березня 2024_+26!!! Хтось таке пам'ятає?? (3/4)

V.I.P **
Киев
С нами с 20.09.2001

Re: 31 березня 2024_+26!!! Хтось таке пам'ятає?? [Re: Ant-ua]
      3 апреля 2024 в 16:11 Гілками

Ant-ua 03.04.2024 16:08 пишет:

nickka 03.04.2024 15:23 пишет:

hugo-smk 03.04.2024 15:17 пишет:

Вже в місті абрикоси цвітуть

значить найближчим часом буде холодно.

Если минуса не будет, то абрикос будет много
Надо будет варенья наварить

Якщо буде тепло в період цвітіння абрикосів - прийде Оленка та все поїсть.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Супер писатель! **
Киев
С нами с 25.12.2008

Re: 31 березня 2024_+26!!! Хтось таке пам'ятає?? [Re: maksym]
      3 апреля 2024 в 17:06 Гілками

До України йде мінусова температура:
https://tsn.ua/ukrayina/do-ukrayini-yde-...en-2549416.html

старый писатель *
Вишневое
С нами с 21.03.2013

Re: 31 березня 2024_+26!!! Хтось таке пам'ятає?? [Re: Абрвалг]
      4 апреля 2024 в 10:36 Гілками

Абрвалг 03.04.2024 10:58 пишет:

_Zedd_ 02.04.2024 12:29 пишет:

Планета не пробачить людству знущання, накшалт видобутку та спалення углеродів, закачку у недра прісної води та знищення лісів.
Усі оці квоти на викиди, Паризьки конвенції - все це самообман та угамування людства в угоду безмежної жадібності та консьюмеризму возведеному в ранг релігії.
Просто гидко читати всі оці самовиправдання - "да ми тут ні до чого, воно само...." від цілих псевдоінститутів та псевдовчених.
Покоління Грети Тунберг нас вже ненавидить, а майбутні покоління будуть кожен день свого виживання нас проклинати.

надо бы об этом всем трубить в колокола. В ООН поднять вопрос и еще где то в ОБСЕ.

После нас хоть потоп

Звісно, ніхто нічого не робитиме. Бо крім суто "технічних" цивільних ніштяків, від яких теж ніхто не хоче відмовлятися в угоду якимось там майбутнім поколінням, такі дії підірвуть обороноздатність країни, яка б надумалася піти шляхом відмови від знищення середовища. Тому це все утопія. І логічно б було раз і назавжди всі срані "природоохоронні" псевдоінституції упразднити. Вони "мертвонароджені" з першого дня свого існування.
То живемо як живемо, а там дійсно - нащадки хай самі паряться потім, то будуть їхні проблеми. Не гарно, ну а шо ж? Але чесно.

Змінено _Zedd_ (10:37 04/04/2024)

26 лет за рулем, Киев
С нами с 14.01.2008

Re: 31 березня 2024_+26!!! Хтось таке пам'ятає?? [Re: _Zedd_]
      4 апреля 2024 в 10:42 Гілками

Лучше честно, чем "гарно". Мы сейчас на себе ощущаем, что значит быть "утопически добрым и правильным", я об оружии от которого отказались когда то. Так и с экологиями всякими, может оказаться, что в прекрасную экологически чистую страну явятся варвары и просто ее захватят.

Ниче, пра пра правнуки может на Марс переселятся:). Ну или под воду, ну или под землю, я в фильмах видел.

igg 1
V.I.P **
60 лет (39 лет за рулем), Kyiv
С нами с 29.03.2005

Re: 31 березня 2024_+26!!! Хтось таке пам'ятає?? [Re: hugo-smk]
      4 апреля 2024 в 10:44 Гілками

ну, це ніяка не дивина...пару років тому(у розпал ковіду) у Києві абрикі розквіли 25 березня.

старый писатель *
Вишневое
С нами с 21.03.2013

4 апреля 2024 в 11:13 Гілками

Абрвалг 04.04.2024 10:42 пишет:

Лучше честно, чем "гарно". Мы сейчас на себе ощущаем, что значит быть "утопически добрым и правильным", я об оружии от которого отказались когда то. Так и с экологиями всякими, может оказаться, что в прекрасную экологически чистую страну явятся варвары и просто ее захватят.

Ниче, пра пра правнуки может на Марс переселятся:). Ну или под воду, ну или под землю, я в фильмах видел.

100%! Я саме такої ж думки. Головний драйвер "технічного прогресу" ЗАВЖДИ був (і є) ВПК, зупинятися тут нізя - зупинився і ппц. Людська натура (заздрість, жадібність та страх) унеможливлює мирне співіснування. А значить - "прогрес" (у перу чергу зброї) не зупинити, а "прогрес" - значить ппц середовищу. І нічого тут брикатися.

Змінено _Zedd_ (11:15 04/04/2024)

старый писатель *
Вишневое
С нами с 21.03.2013

Re: 31 березня 2024_+26!!! Хтось таке пам'ятає?? [Re: igg]
      4 апреля 2024 в 11:18 Гілками

igg 04.04.2024 10:44 пишет:

ну, це ніяка не дивина...пару років тому(у розпал ковіду) у Києві абрикі розквіли 25 березня.

Квітнути то вони квітнуть, але абрикос уже років три не родить.

IesuiT *
42 года (16 лет за рулем), Киев
С нами с 24.10.2008

4 апреля 2024 в 11:21 Гілками

Екологія, це чистої води - маркетинг і заробіток.
Для виробника, це прибуток, для країни, це податки з продажу "боротьби за екологію".

IesuiT *
С нами с 24.10.2008

4 апреля 2024 в 11:25 Гілками

Та не було там ніякого доброго і правильного.
Продали рашці зброю, під видом договору. Хтось получив відкат і знижку на газ.
От і вся історія. Тільки Кучма ж не скаже, а Кравчуку земля хай буде скловатою.

старый писатель *
Вишневое
С нами с 21.03.2013

Re: 31 березня 2024_+26!!! Хтось таке пам'ятає?? [Re: juiT]
      4 апреля 2024 в 11:35 Гілками

juiT 04.04.2024 11:21 пишет:

Для виробника, це прибуток, для країни, це податки з продажу "боротьби за екологію".

Нахіба державам так ускладнювати схему? Відразу збільшені податки зі своїх "углеродчиків" та інших "антіекологістів" би брали, та і норм.

Просто піплу цим замилювали очі, щоб піпл бачів "турботу" держави про середовище.

Але ж ми вже дожили до часів, коли лише сліпий не бачіть, що це лише фейкова діяльнсть, то пора б припинити витрачати на це все час і ресурси, та перенаправити їх на щось, що хай, навіть, не істотно, але ДІЄВО покращило б останні дні "пацієнта". Ну наприклад, перенаправили б частину податків з "антіекологістів" на держдотації для зменшення вартості питної води, компенсування вартості кандьорів та таке інше.

старый писатель *
Вишневое
С нами с 21.03.2013

4 апреля 2024 в 11:41 Гілками

juiT 04.04.2024 11:25 пишет:

Так, не були ми "добрими та правильними", просто керівники були мегажадібні та містечково хитрожопими, хоча собі здавалися мудрими та далекоглядними. Тепер вигрібаємо по повній. Так же буде і з екологією, тільки більш масштабно і катастрофічно. Клімату пох***у республіканець ти, чи коммуніст, чи гомосексуаліст. Чи член НАТО, чи ти ескімос. Всі вигрібатимуть по повній.

Змінено _Zedd_ (11:54 04/04/2024)

Супер писатель! *
17 лет за рулем, Киев
С нами с 25.01.2013

Re: 31 березня 2024_+26!!! Хтось таке пам'ятає?? [Re: igg]
      4 апреля 2024 в 16:55 Гілками

Абрикоси вже цвітуть
З кожним роком все раніше і раніше…

V.I.P **
51 год (35 лет за рулем), Moncton (New Brunswick) Canada
С нами с 04.01.2006

5 апреля 2024 в 03:58 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

_Zedd_ 04.04.2024 11:41 пишет:

juiT 04.04.2024 11:25 пишет:

Так, не були ми "добрими та правильними", просто керівники були мегажадібні та містечково хитрожопими, хоча собі здавалися мудрими та далекоглядними. Тепер вигрібаємо по повній. Так же буде і з екологією, тільки більш масштабно і катастрофічно. Клімату пох***у республіканець ти, чи коммуніст, чи гомосексуаліст. Чи член НАТО, чи ти ескімос. Всі вигрібатимуть по повній.

Не "хтось" і не "керівники". Пересічний разом з "хтосями-керівниками" отримував власні крихти з панського столу, аж з трусів вистрибував (дешевий газ, гречку, цукор, консерви, дитячі майданчики, пільгові автобуси для пенсіонерів, тощо).
І так було не раз, не два, а , щонайменше, 28 років поспіль.
Якщо хто забув, то маю можливість нагадати фрагменти нашої спільної історії.

Не "хтось" і не "керівники". Пересічний разом з "хтосями-керівниками" отримував власні крихти з панського столу, аж з трусів вистрибував (дешевий газ, гречку, цукор, консерви, дитячі майданчики, пільгові автобуси для пенсіонерів, тощо)

IesuiT *
С нами с 24.10.2008

5 апреля 2024 в 10:11 Гілками

просто керівники були мегажадібні та містечково хитрожопими.

Як ця бронелобість вже огидла.
Винуваті хто завгодно, тільки не я.
Це ж так зручно, риба гниє з голови.

старый писатель *
Вишневое
С нами с 21.03.2013

5 апреля 2024 в 10:31 Гілками

juiT 05.04.2024 10:11 пишет:

просто керівники були мегажадібні та містечково хитрожопими.

Як ця бронелобість вже огидла.
Винуваті хто завгодно, тільки не я.
Це ж так зручно, риба гниє з голови.

Згадайте початок незалежності, це "пересічні бронелоби" пиляли між собою "наслєдіє совка"? Ні! Пиляли червоні діректори з приспєшниками, а крихти, та й чималі шматки з їхнього столу вихватували бандюки різних калібрів. Мєнтів хто попустив? Вони фактично самоусунулися від своїх обовязків та активно в тих ОГП були задіяні. Військові були бомжами крім "комєрсантів" з вищої ланки які заробляли на розкраданні конверсіонки та на експлуатації рабів-строковиків.
І не треба розмивати відповідальність. Це результат прямої діяльності (та бездіяльності) саме влади.

Змінено _Zedd_ (11:37 05/04/2024)

старый писатель *
Вишневое
С нами с 21.03.2013

Re: 31 березня 2024_+26!!! Хтось таке пам'ятає?? [Re: vladd]
      5 апреля 2024 в 13:23 Гілками

vladd 05.04.2024 03:58 пишет:

Не "хтось" і не "керівники". Пересічний разом з "хтосями-керівниками" отримував власні крихти з панського столу, аж з трусів вистрибував (дешевий газ, гречку, цукор, консерви, дитячі майданчики, пільгові автобуси для пенсіонерів, тощо).
І так було не раз, не два, а , щонайменше, 28 років поспіль.
Якщо хто забув, то маю можливість нагадати фрагменти нашої спільної історії.

П.С. Спочатку, перші роки незалежності, кинутий напризволяще люд був доведений, фактично, до скотського стану, а вже тоді почалися загравання за допомогою продпайків.
Я не виправдовую люд (звісно кожен сам першочергово відповідає за своє виживання), але ж і не потрібно так жостко "пересмикувати" події.

Змінено _Zedd_ (13:46 05/04/2024)

V.I.P **
С нами с 04.01.2006

5 апреля 2024 в 14:48 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

_Zedd_ 05.04.2024 13:23 пишет:

Спочатку, перші роки незалежності, кинутий напризволяще люд був доведений, фактично, до скотського стану...

То я так розумію твоя рідня і ти ймовірно перебували "при кориті", а потім були "кинуті напризволяще"?
Це знаєш дуже нагадує деяких моїх сусідів, які мали доступ до благ та можливості красти щось, що погано лежить.
Так, наприклад, моя сусідка була комуністкою на заводі, парторгом цеху. Все що можна було використати для будівництва будинку крала, починаючи від гвіздків "на шару" до заліза листового, яким вкрила хату.
А потім роками голосувала за тих самих "кравчуків-януковищів", з мотивацією "щоб не допустіть к власті тих клятих бЕндер".
"бЕндери" для них були Чорновол та інші українці.

Раніше по селах (і до комуністів і після них) глечики на парканах висіли на сонці, сушилися, а останні років 50 усілякі миски алюмінієві та інший крам.
Однак зараз таке побачити можна хіба у поодиноких випадках і не тому, що люд став більш сучасним, а тому що господарі бояться щоб не вкрали барахло.
А люки на дорогах наших хто познімав чи решітки на дощовій каналізації, теж марсіяни якісь?

Та для чого далеко ходити, подивися на те, як здебільшого виглядають хати у цивілізованих країнах світу хоч у Європі, хоч у США чи Австралії. І порівняй пріоритети з нашими українськими реаліями.
В Україні як не поставиш бронедвері, грати на вікна то поки прийдеш додому ввечері можуть і штори на вікнах познімати. Певно це ж якісь інопланетяни лазять по хатах у «доведених до скотського стану українців» ©
А у якійсь умовній Голандії поставлять коробочку для грошей коло поля з тюльпанами та ножа покладуть, щоб подорожній мандрівник міг зрізати собі свіжий букет та кинути пару євро у ту коробочку.
Та й взагалі ці довірливі люди якісь дивні, ставлять у хатах двері дерев'яні з замком від вітру, речі лишають надворі, газети-посилки під поріг приносять...

То я так розумію твоя рідня і ти ймовірно перебували "при кориті", а потім були "кинуті напризволяще".Це знаєш дуже нагадує деяких моїх сусідів, які мали доступ до благ та можливості красти щось, що погано лежить

Змінено vladd (14:49 05/04/2024)

старый писатель *
Вишневое
С нами с 21.03.2013

Re: 31 березня 2024_+26!!! Хтось таке пам'ятає?? [Re: vladd]
      5 апреля 2024 в 16:27 Гілками

vladd 05.04.2024 14:48 пишет:

То я так розумію твоя рідня і ти ймовірно перебували "при кориті", а потім були "кинуті напризволяще"?

Якщо я тут напишу де і як я виріс, то мало хто в це повірить, бо багато хто вірить у казки про "щасливе життя" у совку, з безкоштовними квартирами та медициною, Артеком та впевненістю у майбутньому. Скажу коротко - все це не про мене, не про моїх батьків і не про мою сім"ю.
Мені боляче згадувати ті злидні у яких я ріс.
Ми з вами одного року народження, тому ви маєте знати, що означало, якщо тебе не прийняли у "комсомол", та як тебе зустрічали (будь де) з такою "вовчою міткою". Так от мене туди не прийняли. Мені не хочеться це все вивалювати сюди.

Тому, будь ласка, давайте не переходити на особистості, та не придумувати одне одному хто ким є/був, чи щось таке. Це нікому не потрібно.

Змінено _Zedd_ (16:33 05/04/2024)

igg 1
V.I.P **
60 лет (39 лет за рулем), Kyiv
С нами с 29.03.2005

Re: 31 березня 2024_+26!!! Хтось таке пам'ятає?? [Re: fanatHD]
      5 апреля 2024 в 16:37 Гілками

fanatHD 04.04.2024 16:55 пишет:

Абрикоси вже цвітуть

подекуди, вже відквітли майже...а газон, вже тре стригти

V.I.P **
С нами с 04.01.2006

5 апреля 2024 в 16:59 Гілками

_Zedd_ 05.04.2024 16:27 пишет:

...давайте не переходити на особистості...

Так чому сьогодні марсіяни глечики з сільських парканів крадуть люки з дощової каналізації (яйця, асфальт, вакцини) ти вже знайшов відповідь хоч для себе?

Autoua.netФорумКурилка
Додаткова інформація
1 користувачів і 21 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Рубан, moderator, Bivaliy, Sergu44o, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 5484

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія