Якщо розглядаєте пежо 508, то може докинути нуль і глянути 5008? Згідно буклетів він SUV, але я от як дивлюся на нього, то мінівен мінівеном.
Я люблю універсали, але для трьох дітей (скільки років їм?) зручнішим здається, все ж щось із мінівенів. І я такий не один
Дякую всім за відповіді.
Дитяче сидіння одне, тому універсал влаштовує, двоє інших дітей 148 та 145 см зросту. Мінівени дивився, але у сценіка бідніші комплектації, туран дорожче, а мультівани, одразу +7-10 тис євро.
У друга є інсінія, не подобається надійність, тому не розглядаю.
Використання в Європі, так але з надією повернутись додому колись
подивлюсь ще 5008, дякую
бюджет до 18000 евро приблизно
так для Європи чим Еспейс не підходить?
Якщо розглядаєте пежо 508, то може докинути нуль і глянути 5008? Згідно буклетів він SUV, але я от як дивлюся на нього, то мінівен мінівеном.
Я люблю універсали, але для трьох дітей (скільки років їм?) зручнішим здається, все ж щось із мінівенів. І я такий не один
Чудове авто. Де там мінівен ви побачили, хз. Уже мійльон разів обговорювали.
всім підходить, але в мій бюджет або рік треба старший або пробіг 180+
всім підходить, але в мій бюджет або рік треба старший або пробіг 180+
Там до речі з ергономікою водійського сидіння так собі. Підстаканники під центарльною консоллю, майже немає ніш спереду під всякі дрібниці
Дякую всім за відповіді.
Дитяче сидіння одне, тому універсал влаштовує, двоє інших дітей 148 та 145 см зросту. Мінівени дивився, але у сценіка бідніші комплектації, туран дорожче, а мультівани, одразу +7-10 тис євро.
Використання в Європі, так але з надією повернутись додому колись
подивлюсь ще 5008, дякую
бюджет до 18000 евро приблизно
а такий мінівен PEUGEOT TRAVELLER, скільки коштуе в Европі, думаю значніше дешевше Мультівана
А як ще щодо форд S-max? Форди часто не в почьоті, але тим не менш.
Якщо є кошти на нову коробку, то чого б і ні.
Та от на свіжих наче не один лиш павершифт) треба погуглити, бо поверхнево інфа неоднозначна поки.
Та от на свіжих наче не один лиш павершифт) треба погуглити, бо поверхнево інфа неоднозначна поки.
наче класичний 8ст автомат в останньому рестайлі
Тобі потрібно з цього і починати. Що де стоїть, і скільки коштуватиме обслуговування і надійність. Щоб не трапилось таке, що дешеве на довгому відрізку взяти щось новіше і простіше.
Ну от ми автору теми варіантів накидаєм, а він уже, я впевнений, прийме рішення) З б/в машинами, усі ж розуміють, можна як попасти незалежно від моделі, так і безгеморно відкатати. Тож бажаємо вдалого вибору.
На новое поколение S-max повершифт не ставят. Только автомат на 6 или на 8 ступеней. Надо брать, не одному же мне мучаться))
В добавок к списку:
- Ford Focus - VW Golf Variant - Renault Megane - Skoda Oktavia - Opel Insignia Sports Tourer - Seat Leon - Hyundai i30
Это то, что в Германии популярно в этом сегменте. До 100 тыс км и до 20 тыс евро выбор огромный. MB C-Klasse, BMW 3 и Audi A4 очень популярны, но они тупо дороже на 5-10 тыс.
Із цього всього списку, саме надійне буде Рено, особливо на вторинному ринку. Можливо ще Форд на звичайному автоматі. Тому про що я і казав, або комплектація або надійність.
В добавок к списку:
- Ford Focus - VW Golf Variant - Renault Megane - Skoda Oktavia - Opel Insignia Sports Tourer - Seat Leon - Hyundai i30
Это то, что в Германии популярно в этом сегменте. До 100 тыс км и до 20 тыс евро выбор огромный. MB C-Klasse, BMW 3 и Audi A4 очень популярны, но они тупо дороже на 5-10 тыс.
Більшість тут, крім Опеля, це С-клас, а ТС розглядає щось по типу Пассата/Суперба, бо троє дітей. С-клас, імхо, малуватий буде або впритик у випадку Шкоди.
Чудове авто. Де там мінівен ви побачили, хз. Уже мійльон разів обговорювали.
Памʼятаю ці дискусії
Хто б як його не називав, мій посил був у тому, що 5008 дуже вартий уваги, хоч ТС і не дуже хоче suv
Обираю універсал для покупки в Європі. 3-4 роки, після лізингу або після першого госопдаря. пробіг 100-140 тис Обов"язкові умови : - дизель - автомат ( дсг норм) - лостатньо місця ( для 3 дітей ) - місткий багажник - має подобатись зовні - опції по можлливості ( адаптивний круїз, камера, андроїд авто) в принціпі є майже у всіх авто
1. Пассат ( багато пропозицій, все є, трохи скучний) 2. Суперб ( дорожче коштує, більший багажник, бідніший комплектації, технічно той самий пассат) 3. Рено Талісман ( було таке авто, коплектаціі кращі ніж у ВАГ, двигун 2,0, в принципі все влаштовує) 4. Пежо 508 СВ( мало місця позаду та в багажнику, але дизайн та інтерʼєр дуже гарні, двигун 1,5 - малувато) 5, бмв 2 гран турер ( мінівен, але багато гарних пропозицій по ціні, двигун та коробка надійні, поведінка на дорозі як в універсала )
Ви б що обрали? можливо щось дарма не розглядаю? SUV категорично не хочу )
как владелец октавы европейки......
Давненько я сюди не заходив. Як ти до цієї хні докотився?
Обираю універсал для покупки в Європі. 3-4 роки, після лізингу або після першого госопдаря. пробіг 100-140 тис Обов"язкові умови : - дизель - автомат ( дсг норм) - лостатньо місця ( для 3 дітей ) - місткий багажник - має подобатись зовні - опції по можлливості ( адаптивний круїз, камера, андроїд авто) в принціпі є майже у всіх авто
1. Пассат ( багато пропозицій, все є, трохи скучний) 2. Суперб ( дорожче коштує, більший багажник, бідніший комплектації, технічно той самий пассат) 3. Рено Талісман ( було таке авто, коплектаціі кращі ніж у ВАГ, двигун 2,0, в принципі все влаштовує) 4. Пежо 508 СВ( мало місця позаду та в багажнику, але дизайн та інтерʼєр дуже гарні, двигун 1,5 - малувато) 5, бмв 2 гран турер ( мінівен, але багато гарних пропозицій по ціні, двигун та коробка надійні, поведінка на дорозі як в універсала )
Ви б що обрали? можливо щось дарма не розглядаю? SUV категорично не хочу )
как владелец октавы европейки......
Давненько я сюди не заходив. Як ти до цієї хні докотився?
пришлось форик продать, подешевле что-то купить. как многоразовый октавовод (это уже третья) не сильно сомневался, хотя еще пежо 308 был в шортлисте
а Kia Carnival в Європі продавалися? чи він поза бюджетом вийде?
ще можна подивитись на Peugeot Rifter/Citroen Berlingo
PS: брат з 3 дітьми взяв Dodge Grand Caravan і радіє