Дитяче сидіння одне, тому універсал влаштовує, двоє інших дітей 148 та 145 см зросту. Мінівени дивився, але у сценіка бідніші комплектації, туран дорожче, а мультівани, одразу +7-10 тис євро.
У друга є інсінія, не подобається надійність, тому не розглядаю.
Використання в Європі, так але з надією повернутись додому колись
Vladocaster 11.04.2024 14:41 пишет: Якщо розглядаєте пежо 508, то може докинути нуль і глянути 5008? Згідно буклетів він SUV, але я от як дивлюся на нього, то мінівен мінівеном.
Я люблю універсали, але для трьох дітей (скільки років їм?) зручнішим здається, все ж щось із мінівенів. І я такий не один
Чудове авто. Де там мінівен ви побачили, хз. Уже мійльон разів обговорювали.
evgenyi_1 11.04.2024 15:52 пишет: Дякую всім за відповіді.
Дитяче сидіння одне, тому універсал влаштовує, двоє інших дітей 148 та 145 см зросту. Мінівени дивився, але у сценіка бідніші комплектації, туран дорожче, а мультівани, одразу +7-10 тис євро.
Використання в Європі, так але з надією повернутись додому колись
подивлюсь ще 5008, дякую
бюджет до 18000 евро приблизно
а такий мінівен PEUGEOT TRAVELLER, скільки коштуе в Европі, думаю значніше дешевше Мультівана
Vladocaster 11.04.2024 14:14 пишет: А як ще щодо форд S-max? Форди часто не в почьоті, але тим не менш.
Якщо є кошти на нову коробку, то чого б і ні.
Та от на свіжих наче не один лиш павершифт) треба погуглити, бо поверхнево інфа неоднозначна поки.
Тобі потрібно з цього і починати. Що де стоїть, і скільки коштуватиме обслуговування і надійність. Щоб не трапилось таке, що дешеве на довгому відрізку взяти щось новіше і простіше.
Ну от ми автору теми варіантів накидаєм, а він уже, я впевнений, прийме рішення) З б/в машинами, усі ж розуміють, можна як попасти незалежно від моделі, так і безгеморно відкатати. Тож бажаємо вдалого вибору.
- Ford Focus - VW Golf Variant - Renault Megane - Skoda Oktavia - Opel Insignia Sports Tourer - Seat Leon - Hyundai i30
Это то, что в Германии популярно в этом сегменте. До 100 тыс км и до 20 тыс евро выбор огромный. MB C-Klasse, BMW 3 и Audi A4 очень популярны, но они тупо дороже на 5-10 тыс.
Із цього всього списку, саме надійне буде Рено, особливо на вторинному ринку. Можливо ще Форд на звичайному автоматі. Тому про що я і казав, або комплектація або надійність.
Ingenieur 13.04.2024 12:12 пишет: В добавок к списку:
- Ford Focus - VW Golf Variant - Renault Megane - Skoda Oktavia - Opel Insignia Sports Tourer - Seat Leon - Hyundai i30
Это то, что в Германии популярно в этом сегменте. До 100 тыс км и до 20 тыс евро выбор огромный. MB C-Klasse, BMW 3 и Audi A4 очень популярны, но они тупо дороже на 5-10 тыс.
Більшість тут, крім Опеля, це С-клас, а ТС розглядає щось по типу Пассата/Суперба, бо троє дітей. С-клас, імхо, малуватий буде або впритик у випадку Шкоди.
Vladocaster 11.04.2024 14:41 пишет: Якщо розглядаєте пежо 508, то може докинути нуль і глянути 5008? Згідно буклетів він SUV, але я от як дивлюся на нього, то мінівен мінівеном.
Я люблю універсали, але для трьох дітей (скільки років їм?) зручнішим здається, все ж щось із мінівенів. І я такий не один
Чудове авто. Де там мінівен ви побачили, хз. Уже мійльон разів обговорювали.
Памʼятаю ці дискусії
Хто б як його не називав, мій посил був у тому, що 5008 дуже вартий уваги, хоч ТС і не дуже хоче suv
evgenyi_1 11.04.2024 03:03 пишет: Обираю універсал для покупки в Європі. 3-4 роки, після лізингу або після першого госопдаря. пробіг 100-140 тис Обов"язкові умови : - дизель - автомат ( дсг норм) - лостатньо місця ( для 3 дітей ) - місткий багажник - має подобатись зовні - опції по можлливості ( адаптивний круїз, камера, андроїд авто) в принціпі є майже у всіх авто
1. Пассат ( багато пропозицій, все є, трохи скучний) 2. Суперб ( дорожче коштує, більший багажник, бідніший комплектації, технічно той самий пассат) 3. Рено Талісман ( було таке авто, коплектаціі кращі ніж у ВАГ, двигун 2,0, в принципі все влаштовує) 4. Пежо 508 СВ( мало місця позаду та в багажнику, але дизайн та інтерʼєр дуже гарні, двигун 1,5 - малувато) 5, бмв 2 гран турер ( мінівен, але багато гарних пропозицій по ціні, двигун та коробка надійні, поведінка на дорозі як в універсала )
Ви б що обрали? можливо щось дарма не розглядаю? SUV категорично не хочу )
как владелец октавы европейки......
Давненько я сюди не заходив. Як ти до цієї хні докотився?
evgenyi_1 11.04.2024 03:03 пишет: Обираю універсал для покупки в Європі. 3-4 роки, після лізингу або після першого госопдаря. пробіг 100-140 тис Обов"язкові умови : - дизель - автомат ( дсг норм) - лостатньо місця ( для 3 дітей ) - місткий багажник - має подобатись зовні - опції по можлливості ( адаптивний круїз, камера, андроїд авто) в принціпі є майже у всіх авто
1. Пассат ( багато пропозицій, все є, трохи скучний) 2. Суперб ( дорожче коштує, більший багажник, бідніший комплектації, технічно той самий пассат) 3. Рено Талісман ( було таке авто, коплектаціі кращі ніж у ВАГ, двигун 2,0, в принципі все влаштовує) 4. Пежо 508 СВ( мало місця позаду та в багажнику, але дизайн та інтерʼєр дуже гарні, двигун 1,5 - малувато) 5, бмв 2 гран турер ( мінівен, але багато гарних пропозицій по ціні, двигун та коробка надійні, поведінка на дорозі як в універсала )
Ви б що обрали? можливо щось дарма не розглядаю? SUV категорично не хочу )
как владелец октавы европейки......
Давненько я сюди не заходив. Як ти до цієї хні докотився?
пришлось форик продать, подешевле что-то купить. как многоразовый октавовод (это уже третья) не сильно сомневался, хотя еще пежо 308 был в шортлисте