О, нормально смажить. Теж думаю над тим, щоб кілька взяти і повісити за вікном
Взяв ддя тесту гнучку 100Вт панель
+1 замовив гнучку 180 в. Пограюся
Станція може прийняти заряд від двох таких панелей. Це дасть у гарну погоду майже 200вт - саме стільки видає мережева зарядка.
Продавець показав спеціальні дроти, щоб правильно підключити (бо при послідовному підключенні буде напруга 36В - більше, ніж може прийняти станція)
Станція може прийняти заряд від двох таких панелей. Це дасть у гарну погоду майже 200вт - саме стільки видає мережева зарядка.
Продавець показав спеціальні дроти, щоб правильно підключити (бо при послідовному підключенні буде напруга 36В - більше, ніж може прийняти станція)
Хороший продавець. Моя станція може 800 Ват і до 100 вольт з'їсти, тож теоретично можна їх добряче напідключати. Знати б лиш чи є сенс. Але в майбутнє не зазирнеш. Почну з двох, мабуть
На зиму вітряк вже будуєте?))
На зиму вітряк вже будуєте?))
Та що там його будувати, вже повно у продажу
[ Хороший продавець. Моя станція може 800 Ват і до 100 вольт з'їсти, тож теоретично можна їх добряче напідключати. Знати б лиш чи є сенс. Але в майбутнє не зазирнеш. Почну з двох, мабуть
Зараз просто поклав на відкритому балконі, навіть не обираючи кут нахилу
норм ККД
де брав? якщо не секрет
норм ККД
Трохи дав розрядитись, а потім підключив - 70+ Вт
To BesV
Брав на лоху
норм ККД
Трохи дав розрядитись, а потім підключив - 70+ Вт
To BesV
Брав на лоху
стрёмно, побачить пощупать би
стрёмно, побачить пощупать би
Спочатку я замовив онлайн гнучку EcoFlow
Але сказали фігвам. Підвернулась ця - дешевше. Взяв та дивлюсь
Так, може, є сенс відразу стаціонарно повісити не гнучку, а таку, що буде міцно прикрученою там до перемоги , підібравши по розміру вільного місця за вікном? Я просто свою станцію інтегрував в електромережу в іншій частині квартири, аніж сонячний балкон, а так вже ризикнув би вкластися в таку стаціонарну панель під вікном (щось близько 400 Вт встановленої потужності).
А сенс? Більше возні, можливий срач з управляючою компанією, а ефект той же Та й мені сикотно повноцінну вішати. Щоб якимось штормовим вітром не зірвало і не впало комусь на голову
+1 замовив гнучку 180 в. Пограюся
Сьогодні зранку випробував. В найгірших умовах Повісив в квартирі за склом, захисну плівку з панелі не знімав. На вулиці трохи сонце, трохи хмари. Але - працює, якийсь струм в батарейку подає (бачив навіть 20 Вт позначку). Так шо на тотальний блекаут при наявності сонечка - план Б вже якийсь є.
А сенс? Більше возні, можливий срач з управляючою компанією, а ефект той же Та й мені сикотно повноцінну вішати. Щоб якимось штормовим вітром не зірвало і не впало комусь на голову
Тим часом десь на Троєщині.
кул, пару квт будут иметь
Тут би один реальний набрати, але краще, ніж нічого
Тут би один реальний набрати, але краще, ніж нічого
ну там судячи з кількості панелей 2-3 квт є, тому в сонячний день цілком реально, у найгіршому випадку буде 200-300 вт.