Цуг 07.06.2024 12:03 пишет: О, нормально смажить. Теж думаю над тим, щоб кілька взяти і повісити за вікном
Станція може прийняти заряд від двох таких панелей. Це дасть у гарну погоду майже 200вт - саме стільки видає мережева зарядка.
Продавець показав спеціальні дроти, щоб правильно підключити (бо при послідовному підключенні буде напруга 36В - більше, ніж може прийняти станція)
Хороший продавець. Моя станція може 800 Ват і до 100 вольт з'їсти, тож теоретично можна їх добряче напідключати. Знати б лиш чи є сенс. Але в майбутнє не зазирнеш. Почну з двох, мабуть
Цуг 07.06.2024 12:33 пишет: [ Хороший продавець. Моя станція може 800 Ват і до 100 вольт з'їсти, тож теоретично можна їх добряче напідключати. Знати б лиш чи є сенс. Але в майбутнє не зазирнеш. Почну з двох, мабуть
Зараз просто поклав на відкритому балконі, навіть не обираючи кут нахилу
Цуг 07.06.2024 12:03 пишет: О, нормально смажить. Теж думаю над тим, щоб кілька взяти і повісити за вікном
Так, може, є сенс відразу стаціонарно повісити не гнучку, а таку, що буде міцно прикрученою там до перемоги , підібравши по розміру вільного місця за вікном? Я просто свою станцію інтегрував в електромережу в іншій частині квартири, аніж сонячний балкон, а так вже ризикнув би вкластися в таку стаціонарну панель під вікном (щось близько 400 Вт встановленої потужності).
А сенс? Більше возні, можливий срач з управляючою компанією, а ефект той же Та й мені сикотно повноцінну вішати. Щоб якимось штормовим вітром не зірвало і не впало комусь на голову
Traveler 07.06.2024 11:56 пишет: Взяв ддя тесту гнучку 100Вт панель
+1 замовив гнучку 180 в. Пограюся
Сьогодні зранку випробував. В найгірших умовах Повісив в квартирі за склом, захисну плівку з панелі не знімав. На вулиці трохи сонце, трохи хмари. Але - працює, якийсь струм в батарейку подає (бачив навіть 20 Вт позначку). Так шо на тотальний блекаут при наявності сонечка - план Б вже якийсь є.
Цуг 07.06.2024 21:13 пишет: А сенс? Більше возні, можливий срач з управляючою компанією, а ефект той же Та й мені сикотно повноцінну вішати. Щоб якимось штормовим вітром не зірвало і не впало комусь на голову