Всем добрый вечер! Вот уже 2 месяца живу в Днепре, и наблюдаю такую особенность. За рулем дорогих авто таких как Каен, X6, Мерсы последних моделей и прочих авто стоимостью под 100 тысяч уе и выше передвигаются в основном особы женского пола, мало того которым наверняка и 30 лет нет. Может потому что у этих особ больше возможностей зарабатывать деньги) Или может потому что в отличии от мужчин для женщины более требовательны к покупке транспортного средства
2024-04-14 Бан на 365 дней (4 круг). 4.44) spam. BorisB.
1) Тема з присмаком сексизму, плюс шматочком жлобства та зеленої жаби.
2) Під час руху слідкую за своїм авто та навколишніми. Хто там за кермом, "дєвушка" чи "дЄдушка"? Часто не маю уявлення (воно мені треба!? Щоби що? )
3) Звертаю увагу лише на авто, які "чудять". Тоді ще підсвідомо виникає бажання побачити "а хто ж там був?"
4) Остання ДТП, яку бачив: це коли автомобіль (водій чоловік, марку не запам'ятав) стукнув Subaru (водій жінка).
5) Моя лікар-дієтолог 5 років тому мала у власності червоний X-4. Що зараз - не цікавився. Вік 45. Пам'ятаю, що періодично їздила до Німеччини лекції якісь читати. Основний фах - чи то кардіолог, чи щось поруч (але дієтологія - то другий напрямок, навіть більш улюблений аніж перший). Хто у неї чоловік - не цікавився.
6) Хочеш X6 чи GL, чи ламбУ - варіантів небагато. Або смоктати, чи лизати (як Сірьожа Лєщєнко та подібні). Або здобувай якусь освіту, навички корисної справи, напрацьовуй досвід, репутацію і далі вже на що вистачить. Вибір - за кожним з нас.
на кількість жінок за кермом, мою увагу звернула дружина. по моїм спостереженням, приблизно 50/50. а можливо і більше. і таки да - на корчах майже тільки чулувіки. можливо жінкам не кайф некрофілією займатися.
я хоч і сексіст та расист, але за рівні права. свою дружину насильно заставив навчитися керувати. сильно чинила спротив: "навіщо воно мені?" але зараз рада, що вміє. але всеодно не любить. а син в 12 років вже спокійно за кермом почувається.
Так а в чому саме питання? Заздриш? Бери і соси дій так само І це навіть не Про це!
Питання просте - ти хочеш сказати, що такого явища не існує?
Якого явища?
якого якого, ганебного .
У жены на работе сотрудник как то тихонько бурчал, что в бизнес центр многие ездят на машинах дороже, чем у него, ну там шутя про "насосала". Так ему посоветовали так же сосать, мол мужское сосание на рынке дороже и потому будет у него так же нормальная, полноразмерная машина. Больше он не шутил
У жены на работе сотрудник как то тихонько бурчал, что в бизнес центр многие ездят на машинах дороже, чем у него, ну там шутя про "насосала". Так ему посоветовали так же сосать, мол мужское сосание на рынке дороже и потому будет у него так же нормальная, полноразмерная машина. Больше он не шутил
А что, в профессии содержанок нет отбора по внешним качествам? Сколько сможет насосать мужик, да еще в возрасте. Есть статистика? Я просто на обочине мужиков как то не наблюдаю. Да и сомнительно, что состоятельного любителя членов заинтересуют поношенные офисные работники
Кстати, надо же не забывать о многочисленных дочерях военкома бабича. Которым прям суждено ездить с младых лет на приличных авто
Siryj 16.04.2024 11:10 пишет: Кстати, надо же не забывать о многочисленных дочерях военкома бабича. Которым прям суждено ездить с младых лет на приличных авто
Ну то вже не "насосала", а "нарішала вопроси". Тобто "ето другоє". Для постсовєцького простору - свята історія, яка тягнеться з давніх-давен. Мій батя, коли отримав посвідчення водія на мотоцикл - "приливав права" з сусідами. Потім так само, коли отримав категорію "B". Це ж ціла подія була для совєцького гражданіна. Грошей батя, скоріш за все не давав, але якомусь капітану возив трилітрову банку меду. За що? Щоб скласти іспит з першого разу, а то як не "помастить ручку" - "завалять на екзамені". О п'ятій годині вечора той капітан урочисто та помпезно вручав "права" тим, хто вчасно "заніс" на першому поверсі полтавського "ГАІ". І так куди не піди: то "інвентарЬ-бюро", то "горісполком", то "стройбаза".
Сьогодні хіба не так? Та на форумі тут таких "рішал" не один і не два. Й люди гордяться цим, бо не лохи позорні і відчувають себе потрібними суспільству.
На противагу цьому, десь у цивілізованій країні ті "права" покладуть у поштову скриньку, а авто основна частина людей купляє у кредит. То піди, зрозумій "насосав" він/вона те авто чи ні.
А от якщо серйозно. В моїй персональній статистиці немає жодної жінки, якій би коханець подарував машину. Ні серед подруг, ні серед співробітниць на всіх роботах, ні серед просто знайомих Знаю два випадки, коли чоловік подарував дружині машину в ситуації він працює, вона вдома сидить. Це з натяжкою можно назвати "він купив їй" Всі решта машин у жінок були куплені зі спільного сімейного бюджету, коли обидва в парі працюють Тож, мені не здається, що "насосала" - це дуже поширене явище в суспільстві
Juliet Capulet 16.04.2024 12:24 пишет: А от якщо серйозно. В моїй персональній статистиці немає жодної жінки, якій би коханець подарував машину. Ні серед подруг, ні серед співробітниць на всіх роботах, ні серед просто знайомих Знаю два випадки, коли чоловік подарував дружині машину в ситуації він працює, вона вдома сидить. Це з натяжкою можно назвати "він купив їй" Всі решта машин у жінок були куплені зі спільного сімейного бюджету, коли обидва в парі працюють Тож, мені не здається, що "насосала" - це дуже поширене явище в суспільстві
Це, те що називається бульбашка. Коли ти оточений людьми певної категорії - виникає враження, що більшість суспільства схожі. Був у такій бульбашці у 19 році.
Коли ж є люди, які приходять не з твого кола - вже є інші спостереження. Якщо брати саме клієнток - були різні. І з середнім доходом, і високим. Власниці бізнесів, топ менеджерки банків і т.п. Вони, навіть купуючи дорогі речі, більш уважно ставились до грошей. І при чьому більш прості у спілкуванні.
Але було декілька по яким подумки виникала саме версія утриманок. Примхливі, особливо не рахували гроші.
Статистики, звичайно, немає але і відкидати існування такої категорії людей обох статей не варто
Juliet Capulet 16.04.2024 12:24 пишет: Тож, мені не здається, що "насосала" - це дуже поширене явище в суспільстві
То "жаба" називається. Звичайна така зелена жаба. Таке скрізь є, просто різне мірило. Пару місяців тому підкинув фейсбук фотку. Дві "жирні" машини. Одна з яких "кубік" напакований, інше - щось схоже не "ламбу". Читаю коментарі, серед яких зокрема щось таке:
В ответ на: А, так це ж доктор Пупкін і доктор Сюткін. У доктора Пупкіна зарплата 5.000 доларів в день, канєшно так можна жити.
Ну я так зрозумів, що йшлося про якихось там "зірок", на кшталт нейрохірургів чи ще чогось такого, хто заробляє мільйон плюс на рік.
Але, ніщеброди забувають, що вивчитися на доктора - це витратити років 15, поки тебе допустять "до станка", плюс з півмільйона бабла. Тобто кредит, який той доктор буде сплачувати не рік і не десять. Але ж жаба, просто жаба.
Простіше ж сказати, що "насосала/-ав" і піти собі далі, соплі розмазувати.
Це, те що називається бульбашка. Коли ти оточений людьми певної категорії - виникає враження, що більшість суспільства схожі. Був у такій бульбашці у 19 році. Коли ж є люди, які приходять не з твого кола - вже є інші спостереження. Якщо брати саме клієнток - були різні. І з середнім доходом, і високим. Власниці бізнесів, топ менеджерки банків і т.п. Вони, навіть купуючи дорогі речі, більш уважно ставились до грошей. І при чьому більш прості у спілкуванні. Але було декілька по яким подумки виникала саме версія утриманок. Примхливі, особливо не рахували гроші. Статистики, звичайно, немає але і відкидати існування такої категорії людей обох статей не варто
Це все демагогія. Особисто у тебе є знайомі жінки, які отримали машину в подарунок від чоловіка? Ми всі тут знаходимось кожен в своїй бульбашці. Тож, хай відпишуться ті, хто знає таких жінок в своїй бульбашці. І порахуємо. Тільки чесно.
Ну я так зрозумів, що йшлося про якихось там "зірок", на кшталт нейрохірургів чи ще чогось такого, хто заробляє мільйон плюс на рік.
Але, ніщеброди забувають, що вивчитися на доктора - це витратити років 15, поки тебе допустять "до станка", плюс з півмільйона бабла. Тобто кредит, який той доктор буде сплачувати не рік і не десять. Але ж жаба, просто жаба.
Простіше ж сказати, що "насосала/-ав" і піти собі далі, соплі розмазувати.
Возможно. А может учебу папа подарил. Вон трамп у нас тоже талантливый бизнесмен. Кем бы он был без родителей, мы ж не узнаем. 6 раз банкротства для настоящего бизнесмена не помеха