У нас так було. Виявилось, що у продавця під час останньої реєстрації місця проживання у базі не було внесено ідент. код і тому не "підтягувалось" з реєстру. Внесли - і одразу все пішло.
На тому тижні оформив на себе авто все ок. А цього почав іншу оформляти із себе на дівчину покупця - у мене покрутив головою, все ок, підписалось, а вона крутить - наче ок, а після відправки на підписання - "сталася помилка". Багато разів перепробували - не проходить. Один договір протух, створили іншмий - така сама картина. Ніхто не стикався?
opexkiev 04.07.2024 12:27 пишет: На тому тижні оформив на себе авто все ок. А цього почав іншу оформляти із себе на дівчину покупця - у мене покрутив головою, все ок, підписалось, а вона крутить - наче ок, а після відправки на підписання - "сталася помилка". Багато разів перепробували - не проходить. Один договір протух, створили іншмий - така сама картина. Ніхто не стикався?
Знайома поки не нафарбувала вії, Дія підпис не спрацьовував, тому як варіант.
у цієї наче ідентифікація проходить. А вже як тільки підписує - помилка. Хоча нюанс є - у неї є сестра-близнючка Може дія не розуміє хто із сестер на фото
То в новому теж не буде фігурувати. Чи є потреба вписати? Тоді потрібно доки/сертифікація на ГБО, перереєстрація ТЗ на ГБО потім продаж, або навпаки. Продаж, потім перереєстрація на ГБО.
Sergei.Krs 29.08.2024 12:43 пишет: То в новому теж не буде фігурувати. Чи є потреба вписати? Тоді потрібно доки/сертифікація на ГБО, перереєстрація ТЗ на ГБО потім продаж, або навпаки. Продаж, потім перереєстрація на ГБО.
Та навпаки - думаю нащо я в 2022 витратив час і гроші на вписування, якщо тепер можна і не показувати те авто нікому
Sergei.Krs 29.08.2024 12:43 пишет: То в новому теж не буде фігурувати. Чи є потреба вписати? Тоді потрібно доки/сертифікація на ГБО, перереєстрація ТЗ на ГБО потім продаж, або навпаки. Продаж, потім перереєстрація на ГБО.
Та навпаки - думаю нащо я в 2022 витратив час і гроші на вписування, якщо тепер можна і не показувати те авто нікому
якщо у поліцейського при огляді авто буде час та настрій, то можна отримати штраф та заборону експлуатації шляхом відправлення на штрафмайданчик. Але ймовірність не дуже велика і часто на це очі закривають, я десь років 5 без оформлення їздив, але потім таки вирішив зробити.
якщо у поліцейського при огляді авто буде час та настрій, то можна отримати штраф та заборону експлуатації шляхом відправлення на штрафмайданчик. Але ймовірність не дуже велика і часто на це очі закривають, я десь років 5 без оформлення їздив, але потім таки вирішив зробити.
А хіба поліцейський на місці зможе ідентифікувати, що то є гбо і то є переобладнання офіційно неоформлене?
А хіба поліцейський на місці зможе ідентифікувати, що то є гбо і то є переобладнання офіційно неоформлене?
якщо в техпаспорті не написано газ-бензин, а на бампері кришка для газової заправки, то ось вже ідентифіковано клієнта на штраф. Непотрібно навіть під капота або в багажник дивитись.
Мій досвід купівлі. В п'ятницю в 19:45 отримано посилання на договір купівлі-продажу, в 19:52 ТСЦ схвалив проєкт договору, в суботу в 9:37 договір було зареєстровано, в 10:37 свідоцтво про реєстрацію з'явилось в Дії.
Мені було легше, купував у знайомих Як би були стороні люди - то займались би цім ні ввечері, а зранку. Передача грошей була би по факту коли в додатку з'явився договір та свідоцтво про реєстрацію.