Paulskit 26.04.2024 15:54 пишет: А який у кого досвід з засобами для пластику салону?
Досвід такий, що для гарного вигляду і чистоти пластику салону більш важливо використовувати правильний чистячий засіб, ніж різні "поліролі", "молочко" та ін., бо вони тільки гірше роблять.
Мені дуже подобається Adams Polishes Total Interior Cleaner, другу пляшку 16-унцієву вже добиваю. Він реально класний, дуже добре очищує все - весь пластик, шкіряні сидіння, кермо, підкермові органи керування... Універсальна річ. Хоча є хімія, яка чистить краще, в сенсі при сильному забрудненні. Але я до такого стану салон не доводжу
Цікаво. У мене наразі схожий засіб, Pol Star, для шкіри і текстиля дуже подобається, особливо, що з ним налажати складно. На пластику також нормально працює, хоча і не написано в інструкції. Як закінчиться, спробую цей Adams.
alexkit 28.04.2024 12:52 пишет: Сегодня что мойки самообслуживания, что обычные, забиты капец, запись на завтра
Да, какой-то аншлаг, приехал на мойку в 7.35 и минут 10 в очереди стоял, никогда такого не было в это время С четверга утром в 9.30 проезжая мимо МСО наблюдаю очередь, которой раньше тоже не было, и вечером то же самое Наверное, из-за дождя с песком из Сахары в среду, ну и плюс всю следующую неделю обещают без осадков
Paulskit 28.04.2024 20:44 пишет: Та звичайна рожева піна його відмиває прекрасно. Головне водою перед нею збити поверхневий бруд.
Подтверждаю Обычно я водой сначала не сбиваю, но в этот раз, глянув на масштаб бедствия, особенно на крыше и капоте, решил таки сбить А потом с помощью Gravity Prewash и Arctic Ice Shampoo от FX Protect без проблем все исчезло
alexkit 28.04.2024 12:52 пишет: Сегодня что мойки самообслуживания, что обычные, забиты капец, запись на завтра
Заїхав на вищезгадану самомийку на Федорова - так черга аж до заїзду з вулиці, кількадесят авто. Це при тому шо вони погано гугляться, і сайт не працює, якби не ця тема, то і не знав би про неї
Заїхав на вищезгадану самомийку на Федорова - так черга аж до заїзду з вулиці, кількадесят авто. Це при тому шо вони погано гугляться, і сайт не працює, якби не ця тема, то і не знав би про неї
Я туди вже давно їжджу після 9-10 вечора, і то є шанс постояти в черзі. Але в темну мити то не по феншую місцевих любителів
Ну і як на мене основна проблема-народ заїжджає,наносить піну і йде за кавою/курити/потриндіти із сусідом. Ніхто нікуди не спішить зачасту. А на пилососах взагалі постійно стоять одні любителі замшевих ганчірочок, наче в них чудовторний ефект проявляється тільки коли ти займаєш пост
Я прийшов до того, що дорога кераміка того не варта взагалі, бо ефект занадто короткостроковий і захисту ЛКП немає, тільки блиск. А от плівка зовсім інша справа. Я при покупці зробив перед, зараз пасивно роздумую над усім авто чи хоча б ще деякі деталі додати, типу передніх дверей.