Вітаю, шановне товариство! маю м'яч чемпіонського 1981-го року із підписамим тренерів та гравців київського Динамо, тобто, вже не повноцінний м'яч, а шкіряну оболонку, тому що гумова камера внутрі вже розсипалась від часу. надписи зроблені кульковою ручкою, але ще не вицвіли! підписи: Лобановський, Коман, Міхайлов, Балтача,Баль,Бессонов,Дем’яненко,Коньков,Лозінський,Хапсаліс, Буряк, Вєрємєєв,Думанський,Євтушенко,Колотов, Блохін,Хлус. це один із трьох м'ячів ДК, що був у родині, один був подарований батьком своєму брату, може й досі "живий" (я про м'яч), ще один із підписами ще кінця 70-х підписи були фломастером, я угробив, спочатку понаводив підписи іншими фломастерами, а потім у дворі його до дірок "заграв", дуже не стійка "ніжна" виявилась шкіра м'яча, не те що у м'ячів "для народу" із спорттоварів. от цей третій досі у мене. і що з ним можна зробити розумного? а то камера розсипалась, через якийсь час зникнуть підписи, та й шкіра теж розсиплеться. власне, це невідворотньо, у кого б м'яч не був, справа часу (питання тільки, скільки часу, вже 43-й рік іде). - ремонтувати, вшивати нову камеру мабуть сенсу немає, та й робиться це спеціалістами, а не самотужки. - спробувати продати у такомустані, як є? але як, де, почому? знаю, для цього існують аукціони, типу Віоліті, але я не вмію ними користуватись для продажу, раз тільки щось купив. - подарувати у музей ДК? але, гадаю, у них там таких експонатів вже є.
papazina 16.05.2024 08:33 пишет: Гм, интересная тема Может, в "нафталин" и на вечное хранение?
а для чого,для кого на зберігання? він і так вже скоро півстоліття на зберіганні, батька вже давно немає. є ще ключка "сокол-киев" з залишками розписів гравців, десь теж початку 80-х. залишки, тому що, я нею теж колись пограв у дворі, частина фломастерних підписів зтерлась, де руками тримав. та й лопатка трішина знизу по всій довжині лопатки - розсохлась. мдя, монети, нагороди. значки-відзнаки, та й купюри та марки простіше зберігаються, як і бронза, фарфор! по цих наявних речах питань немає, місця займають мало й не розсипаються. он півтора десятка англійських колекційних машинок 1:43 70-х років у рідних коробках гарно зберігаються 50 років і без нафталіну. дітей у свій час якось не зацікавили.
Ну почему ирония, наверное можно и такую сумму на ибеи предложить. Только нужны подтверждающие документы, экспертизу нужно проводить на одлиность подписей, имхо
papazina 18.05.2024 09:36 пишет: Ну почему ирония, наверное можно и такую сумму на ибеи предложить. Только нужны подтверждающие документы, экспертизу нужно проводить на одлиность подписей, имхо
ну у оголошенні на будь-якому ресурсі ніхто не заборонить виставити будь-яку ціну. а от документи, експертизи... ой якийсь непривабливий гемор. пошукав інтернетом, підписи Лобановського та Блохіна відповідають ніби-то, є навіть сувенірна картка з фото Лобановського та підписом. підпис саме такий.
ну й ладно, мабуть дарма тему закинув, буде далі зберігатись у родині.
Колись в мене в школі був кєнт, звали Ілля. І був в нього календарик з Шевой з підписом «Илье от Андрея Шевченко». І потім в мене зʼявився одногрупник Ілля, впоротий фанат футболу.
Впарили ми цей калєндарік йому за $900, купив кєнт кроссовки афігенні, і бухали тижнями що дурні.
В профільних фб-групах спробуй виставити, на кожен товар є свій покупець