та холодильник то єрунда, тут людині без кофемашини прожити ніяк... ПС: 40 не вистачить.
По моим прикидкам, от 40 тыс. грн. Пока жаба давит.
В принципі кажуть що для холодильника з компресором 200 ват вистачить станції типу як тут вже писали типу Choetech (BS005) 1200W/960Wh, або щось схоже за параметрами, є у Vitals дешевші, зі швидкою зарядкою, але на них вже ціни теж злетіли. Я поки що для себе прийнв рішення нічого не зберігати в холодильнику, поїхав купив приготував сьогодні максимум завтра з'їв Холодильник поки що тримає до 10 градусів у холодильному відділенні до наступного включення, готова їжа не пропаде за день. Морозилка пуста, сало тільки.
Я поки що для себе прийнв рішення нічого не зберігати в холодильнику, поїхав купив приготував сьогодні максимум завтра з'їв Холодильник поки що тримає до 10 градусів у холодильному відділенні до наступного включення, готова їжа не пропаде за день. Морозилка пуста, сало тільки.
Так треба ж навпаки В повітря мала теплоємність, тож тому і не тримає. Завантаж його пляшками з водою (пивом, іншими корисними рідинами), і триматиме набагато довше за рахунок охолоджених ємностей.
Цілком може виявитись дешевше поміняти холодильник на інверторний
Дешевле чего??? Большой холодильник Side-by-Side на 605л объема не будет дешевым.
та холодильник то єрунда, тут людині без кофемашини прожити ніяк... ПС: 40 не вистачить.
Я-ж писал, что программа-минимум - это холодильник. Просто, если решение только для холодильника будет стоить, допустим, 30 тыс, а чтоб и кофе попить - 40-45, то я за второй вариант. Опять-же, запас мощности не бывает лишним.
В принципі кажуть що для холодильника з компресором 200 ват вистачить станції типу як тут вже писали типу Choetech (BS005) 1200W/960Wh, або щось схоже за параметрами, є у Vitals дешевші, зі швидкою зарядкою, але на них вже ціни теж злетіли. Я поки що для себе прийнв рішення нічого не зберігати в холодильнику, поїхав купив приготував сьогодні максимум завтра з'їв Холодильник поки що тримає до 10 градусів у холодильному відділенні до наступного включення, готова їжа не пропаде за день. Морозилка пуста, сало тільки.
Ну так те-же 40 тыс.
hi-tech продавав delta 2 за 39900 з гарантією 3 міс. Може ще в них залишилися. Її стане і на холодильник, і на кавоварку, і на телевізор залшиться.
А может кто подскажет, возможно ли, соединить 2 Дельты 2 чтобы они работали как одно целое? Первая ведущая, а вторая как доп. батарея?
імхо, послідовно точно можна. А ось паралельно - не думаю
Це що за спосіб підключення станцій?
Людина питала про можливість штатної роботи в комплекті, яка передбачена для станції з додатковим акумом. Десь давно читав відповідь, що не передбачена така зв'язка.
hi-tech продавав delta 2 за 39900 з гарантією 3 міс. Може ще в них залишилися. Її стане і на холодильник, і на кавоварку, і на телевізор залшиться.
Але є одне але. Ціни вже полізли вгору бо люди вимітають все, що є
Мабуть, зараз варто перечекати, поки знову масово почнуть імпортувати зарядні станції
Мабуть, зараз варто перечекати, поки знову масово почнуть імпортувати зарядні станції
те саме відчуття разом із чутками що знову знімуть мито з генераторів, інверторів і станцій.
те саме відчуття разом із чутками що знову знімуть мито з генераторів, інверторів і станцій.
Я в 2023 так переплатив удвічі на паніці, тож не варто поспішати, станцій вистачить на всіх, я знаю
Насчет микроволновки/кофемашины - думаю, им, минимум, 2кВт нужно. В характеристиках кофемашины (Saeco Minuto) указана потребляемая мощность - 1850 Вт. Микроволновка, думаю, тоже порядка 1кВт.
Лучше думать с запасом. Вот вчера замеры делал, при старте за 4кВт зашкаливает:
Почитав темку, порадьте\пропонуйте б/в або нове, завдання робота ноута (ват 100 їсть) + монітор 34 дюйма і 4ж роутер, завдання на час відключень бути онлайн
вже отак Код товара: DELTA 2 (ZMR330-EU) EcoFlow 1024 Гарантия: 3 міс. Цена: 45490.00грн.
питання з компом "закрили" думаю чи варто якийсь безперебійний поставити на холодильник та тв. окремі. є щось не сильно дороге? бо те і інше не критичне. якщо є бюджетне рішення, то я б використав.
питання з компом "закрили" думаю чи варто якийсь безперебійний поставити на холодильник та тв. окремі. є щось не сильно дороге? бо те і інше не критичне. якщо є бюджетне рішення, то я б використав.
питання з компом "закрили"
Як ?
Як ?
немає світла — немає компа)) але це тимчасово. бо я не очікував таких довгих відключень. а обіцяють ще сильніше. ну і питання більш актуальні стоять. бо на 15 поверх і ходити не зручно. та і квартиру взимку нагріти незрозуміло як...
Если собирать из компонентов, то, наверное, нужен гибридный инвертор мощностью от 2кВт и LiFePo4 батареи. Емкостью, не менее 2 кВтч. При таких мощностях, думаю, лучше будет использовать АКБ и инвертор высокого напряжения. Хотя-бы 24В, а лучше 48 или 96. Верно?
Враховуючи вище перераховані вимоги ( холодильник, кавомашина, мікрохвильовка і т.д.) то 2 кВт * годин буде явно мало, мабуть треба орієнтуватись на 6. В мене 3 кВт*годин акуми, потужнє перераховане вище нічого не використовую, компютер правда вижирає бо працюю, і то хотілось би більше.
бо на 15 поверх і ходити не зручно
оце дійсно особливо якщо відключення хаотичні. Правда, під час минулого блекауту досить швидко приїжджали бригади випускати з ліфтів. Аби зв'язок у ліфті був, бо це теж не гарантовано.
бо на 15 поверх і ходити не зручно
оце дійсно особливо якщо відключення хаотичні. Правда, під час минулого блекауту досить швидко приїжджали бригади випускати з ліфтів. Аби зв'язок у ліфті був, бо це теж не гарантовано.
у нас собака (лабрадор) і хочеш-нехочеш, а йдеш. дружина застрягла. дуже кумедна була реакція у механіків на собаку))
тому мені більш цікаво ліфт, ніж комп/холодильник/телевізор)