g1a 06.06.2024 11:07 пишет: По моим прикидкам, от 40 тыс. грн. Пока жаба давит.
В принципі кажуть що для холодильника з компресором 200 ват вистачить станції типу як тут вже писали типу Choetech (BS005) 1200W/960Wh, або щось схоже за параметрами, є у Vitals дешевші, зі швидкою зарядкою, але на них вже ціни теж злетіли. Я поки що для себе прийнв рішення нічого не зберігати в холодильнику, поїхав купив приготував сьогодні максимум завтра з'їв Холодильник поки що тримає до 10 градусів у холодильному відділенні до наступного включення, готова їжа не пропаде за день. Морозилка пуста, сало тільки.
nickka 06.06.2024 11:30 пишет: Я поки що для себе прийнв рішення нічого не зберігати в холодильнику, поїхав купив приготував сьогодні максимум завтра з'їв Холодильник поки що тримає до 10 градусів у холодильному відділенні до наступного включення, готова їжа не пропаде за день. Морозилка пуста, сало тільки.
Так треба ж навпаки В повітря мала теплоємність, тож тому і не тримає. Завантаж його пляшками з водою (пивом, іншими корисними рідинами), і триматиме набагато довше за рахунок охолоджених ємностей.
Цілком може виявитись дешевше поміняти холодильник на інверторний
Дешевле чего??? Большой холодильник Side-by-Side на 605л объема не будет дешевым.
Ревизор 06.06.2024 11:28 пишет: та холодильник то єрунда, тут людині без кофемашини прожити ніяк... ПС: 40 не вистачить.
Я-ж писал, что программа-минимум - это холодильник. Просто, если решение только для холодильника будет стоить, допустим, 30 тыс, а чтоб и кофе попить - 40-45, то я за второй вариант. Опять-же, запас мощности не бывает лишним.
nickka 06.06.2024 11:30 пишет:
В принципі кажуть що для холодильника з компресором 200 ват вистачить станції типу як тут вже писали типу Choetech (BS005) 1200W/960Wh, або щось схоже за параметрами, є у Vitals дешевші, зі швидкою зарядкою, але на них вже ціни теж злетіли. Я поки що для себе прийнв рішення нічого не зберігати в холодильнику, поїхав купив приготував сьогодні максимум завтра з'їв Холодильник поки що тримає до 10 градусів у холодильному відділенні до наступного включення, готова їжа не пропаде за день. Морозилка пуста, сало тільки.
Andrey_big 05.06.2024 22:58 пишет: А может кто подскажет, возможно ли, соединить 2 Дельты 2 чтобы они работали как одно целое? Первая ведущая, а вторая как доп. батарея?
імхо, послідовно точно можна. А ось паралельно - не думаю
Це що за спосіб підключення станцій?
Людина питала про можливість штатної роботи в комплекті, яка передбачена для станції з додатковим акумом. Десь давно читав відповідь, що не передбачена така зв'язка.
nickka 06.06.2024 11:39 пишет: hi-tech продавав delta 2 за 39900 з гарантією 3 міс. Може ще в них залишилися. Її стане і на холодильник, і на кавоварку, і на телевізор залшиться.
Але є одне але. Ціни вже полізли вгору бо люди вимітають все, що є
Мабуть, зараз варто перечекати, поки знову масово почнуть імпортувати зарядні станції
Почитав темку, порадьте\пропонуйте б/в або нове, завдання робота ноута (ват 100 їсть) + монітор 34 дюйма і 4ж роутер, завдання на час відключень бути онлайн
nickka 06.06.2024 11:39 пишет: hi-tech продавав delta 2 за 39900 з гарантією 3 міс. Може ще в них залишилися. Її стане і на холодильник, і на кавоварку, і на телевізор залшиться.
вже отак Код товара: DELTA 2 (ZMR330-EU) EcoFlow 1024 Гарантия: 3 міс. Цена: 45490.00грн.
питання з компом "закрили" думаю чи варто якийсь безперебійний поставити на холодильник та тв. окремі. є щось не сильно дороге? бо те і інше не критичне. якщо є бюджетне рішення, то я б використав.
DimonDSV 06.06.2024 12:53 пишет: питання з компом "закрили" думаю чи варто якийсь безперебійний поставити на холодильник та тв. окремі. є щось не сильно дороге? бо те і інше не критичне. якщо є бюджетне рішення, то я б використав.
немає світла — немає компа)) але це тимчасово. бо я не очікував таких довгих відключень. а обіцяють ще сильніше. ну і питання більш актуальні стоять. бо на 15 поверх і ходити не зручно. та і квартиру взимку нагріти незрозуміло як...
Если собирать из компонентов, то, наверное, нужен гибридный инвертор мощностью от 2кВт и LiFePo4 батареи. Емкостью, не менее 2 кВтч. При таких мощностях, думаю, лучше будет использовать АКБ и инвертор высокого напряжения. Хотя-бы 24В, а лучше 48 или 96. Верно?
Враховуючи вище перераховані вимоги ( холодильник, кавомашина, мікрохвильовка і т.д.) то 2 кВт * годин буде явно мало, мабуть треба орієнтуватись на 6. В мене 3 кВт*годин акуми, потужнє перераховане вище нічого не використовую, компютер правда вижирає бо працюю, і то хотілось би більше.
DimonDSV 06.06.2024 13:09 пишет: бо на 15 поверх і ходити не зручно
оце дійсно особливо якщо відключення хаотичні. Правда, під час минулого блекауту досить швидко приїжджали бригади випускати з ліфтів. Аби зв'язок у ліфті був, бо це теж не гарантовано.
DimonDSV 06.06.2024 13:09 пишет: бо на 15 поверх і ходити не зручно
оце дійсно особливо якщо відключення хаотичні. Правда, під час минулого блекауту досить швидко приїжджали бригади випускати з ліфтів. Аби зв'язок у ліфті був, бо це теж не гарантовано.
у нас собака (лабрадор) і хочеш-нехочеш, а йдеш. дружина застрягла. дуже кумедна була реакція у механіків на собаку))
тому мені більш цікаво ліфт, ніж комп/холодильник/телевізор)