SNPTK 13.08.2024 22:55 пишет: ...політологію, макроекономіку, розвиток правознавства та економічну історію (особливо в контексті буржуазних революцій)
Повз. Не вгадав. З читалки виганяли о 21 годині, бо закривалася. У 1991 році. За шкільну бібліотеку мовчу. То ти тут не часто буваєш, пропустив...
SNPTK 13.08.2024 22:55 пишет: Афганістан і демократію у порівнянні з Україною трохи некоректний
Повз. То тобі видається так. Бо так хочеться... (бачити). Ми для них - вчора з пальми злізли. Поки не доведеш інше.
SNPTK 13.08.2024 22:55 пишет: Писати про повсякденний побут Монктона в тебе виходить набагато краще, ніж аналізувати складні політико-економічні системи та їх розвиток.
Повз. Про слєсаря-чорнороба чув від багатьох, як рекомендації про психологів та іншу маячню. У синій робі ходжу не вперше. Відбуду якось, якщо вирішив взяти цей квиток. Куди нам до елітних успєшних хлопчаків. (та й не знаєш ти мене...насправді). На шоу тому у Монктоні ходив другий рік (на наступний мабуть не піду, наївся). Так от, ходячи поміж ретровозиками не раз ставив питання коли б ми нащадки совка могли б догнати чи на скільки відстали від цієї цивілізації? Відповідь вгадай яка? (напиши свій прогноз, скільки б років ти різниці дав, дякую)
SNPTK 13.08.2024 22:55 пишет: А де ти був і що робив в 2011-2013 роках
Повз. Моя діяльність почалася ще з 1990 року...Але то не для мас. Щонайменше поки що. Та й правда у вас неначасі, тим паче. Але ти десь на 75 сторінку можеш зайти, знайди листочок з прокуратури. А це було навіть за рік/два до періоду, на який ти так збудився.
Чотири рази - і повз. Звиняй, але я хотів би хоча б ти один раз витягнув виграшний номер.
Sashok_Accent 13.08.2024 15:09 пишет: уххх почитав, аж взбодрився, це ж тре стіко комплексів, а сказати через який КПП виїхав, дописувач так і не подужав. Хоча так-то якщо сприйняти за чисту монету його багатослівну розповідь, то виходить так, що через окуповані території через рф-ію вибрався, судячи з перевірок багажу і телефону.
Бо по дорозі до нашого західного кордону нічого такого нема. Паспорт і документи дав, забрав, поїхав далі.
А оце вкрай цікава теорія...
Ну я просто наш західний кордон якраз нещодавно перетинав Нічого такого не було Але знаючи, як дехто тікав через окуповані території, то дуже схоже.
Зверни увагу Моє повідомлення було просто проігнороване
Думаю це не просто так. Напевне на тебе тільки створюється персональна папочка зі скріншотами Плюсую за цікаву гіпотезу. Добре вкладається до загальної картини
Абрвалг 13.08.2024 17:25 пишет: И стоило так морочиться то? Сделать въезд платным, 100 долярив и все. Если 100 мало, то 200.
це не змінило б суттєво потік машин - в даунтауні дуже багато великих компаній (одного Амазона тільки 5 офісів, ще є Еппл, 2 офіси Майкрософта, це тільки з айтішних), які просто покривали б це своїм співробітникам та й усе
Покрывали бы сотку в день? ОК, тогда 200 в день, раз 100 не разгрузило центр:)
nope 13.08.2024 23:31 пишет: А, зрозуміло. Просто з твого першого повідомлення витікало, що для автомобільного трафіка відключили світлофори на перехресті і дали пріоритет пішоходам. А тут просто дали можливість рухатися у будь якому напрямку під час пішохідної фази.
ну, коротше, суть в тому, що надають пріорітет пішоходам і стимулюють менше використовувати машини для повсякденного комьюту. це загалом до посту вишче про свободу у пересуванні машиною
nope 14.08.2024 00:51 пишет: Думаю це не просто так.
Щодо коментарів. Коментую виключно те, що вважаю доречним прокоментувати: хочу - пливу через Тису, хочу йду через гори Румунії. Далі піднімаюсь на бєлорусію, потім на рашку. Чому б ні, якщо всі маршрути протоптані й неодноразово!? З іншого боку: а кому какая разніца як і де лізу, якщо трупи везуть заасфальтованими та гарно освітленими вулицями? Це печально, що везуть, але ж правда, хіба ні!?
Загалом - все не просто. Життя - складна штука. Особливо сподобалися «надскладні могабські дослідження» про моє російське громадянство та скріни сертифікатів про участь в технічних семінарах на рашці. Щоправда, вся інформація ніколи не приховувалася і як лежала раніше у відкритому доступі, так і лежить на сайті створеному у 2006 році, доступна для будь-кого. Але ж для недалеких то була сенсація, танцювали з півроку мабуть від радощів. Та й сам Могаба якось раптово зник. Читав хтось начебто писав немов він «виплив» десь у США разом з сином. Щось знаєш про те, куди він подівся?
nope 14.08.2024 00:51 пишет: Напевне на тебе тільки створюється...
Це невірне припущення. Повторюй минулий час. Не можна створювати сьогодні те, що вже створене у минулому.
Знаєш у чому на мою думку полягає основна проблема пересічного українця, зокрема і моя? У тому, що у нас «пізнє запалювання» і ми пізно роздупляємося. Тільки та «пізнота» різна у часі для кожного.
nope 14.08.2024 00:51 пишет: …персональна папочка зі скріншотами…
Можу запропонувати тобі гру, на кшталт «Вгадай мелодію». Якщо назвеш у якій теці лежить «облікова картка» Олександра – відреагую на його запит. Хоч насправді перша історія й так є вичерпною. Червона чи синя пігулка? Отже, ліва чи права тека? :)
Моя діяльність почалася ще з 1990 року...Але то не для мас. Щонайменше поки що. Та й правда у вас неначасі, тим паче. Але ти десь на 75 сторінку можеш зайти, знайди листочок з прокуратури. А це було навіть за рік/два до періоду, на який ти так збудився.
Чотири рази - і повз. Звиняй, але я хотів би хоча б ти один раз витягнув виграшний номер.
Тобто кляузи ти почав строчити з 16 років? Цікаво яка була перша? Вангую, перша анонімка була накатана на сусіда якій по п'яні обісцяв двері ліфта.
vladd 13.08.2024 01:38 пишет: Ремонт АКПП. Замовник над душою стояти не буде, розпитувати про те «на скільки бабла ти його вжариш» (надуриш) не буде. На основних типових авто вартість стандартна (байдуже що там буде зіпсоване). АКПП міняються як склотара на обмін. Одну трансмісію зняли, іншу поставили, один рік гарантія.
Після встановлення на авто трансмісія НЕ працювала як треба. Був знятий піддон АКПП, колега зняв гідроблок, я замінив на ньому блок управління в зборі з соленоїдами на інший (Transmission Control Module), встановив на АКПП (на підйомнику). Далі майстер, який працює на підйомнику, збирав все сам.
Загалом, якщо порівнювати ті трансмісії, які використовуються на ринку Північної Америки, можна сказати що тут люблять «ширпотреб+масовість» та порівняну простоту в обслуговуванні, ремонті. Це відбивається на ціні продукту у кінцевому підсумку.
Технічні рішення від японців - технологічно більш досконалі, вивірені. Але це коштує більше. Наприклад: відремонтувати АКПП сімейного автомобіля Toyota Sienna 10-15-річного віку обійдеться власнику приблизно на 60 відсотків дорожче, ніж ремонт трансмісії червоного Chevrolet Silverado.
«Німці» - то окрема історія. Часто ремонт їх може коштувати дорожче інших брендів. Оті всі «заморочені навороти» від Volkswagen Group - мають право на існування, але...
Той же Volkswagen для ринку Північної Америки любить встановлювати на свої авто продукцію (АКПП) від японців (Aisin).
Тобто кляузи ти почав строчити з 16 років? Цікаво яка була перша? Вангую, перша анонімка була накатана на сусіда якій по п'яні обісцяв двері ліфта.
Або на товариша, що підглядав до жіночої лазні:) Людина хвора , не шукайте якоїсь логіки в його діях. При цьому ще й брехло . В серпні 2022 року виїхав прикинувшись дурником . Навіть не знаю , хто в це може повірить .
Sashok_Accent 13.08.2024 15:09 пишет: уххх почитав, аж взбодрився, це ж тре стіко комплексів, а сказати через який КПП виїхав, дописувач так і не подужав. Хоча так-то якщо сприйняти за чисту монету його багатослівну розповідь, то виходить так, що через окуповані території через рф-ію вибрався, судячи з перевірок багажу і телефону.
Бо по дорозі до нашого західного кордону нічого такого нема. Паспорт і документи дав, забрав, поїхав далі.
А оце вкрай цікава теорія...
Ну я просто наш західний кордон якраз нещодавно перетинав Нічого такого не було Але знаючи, як дехто тікав через окуповані території, то дуже схоже.
Ну все таки відповідь згодом зʼявилася, але якась дуже розмита.
Щодо виїзду ТС. Я декілька раз перетинав кордон по робочих питаннях, то треба купу документів, і це ще в мене був лист на прикордонну службу від профільного міністерства, яке покриває сектор, де я працюю. З чіткими датами виїзду і повернення. І їхав я потягом з валізою для салону літака. Навіть не уявляю, яким саме чином ТС виїхав з усім тим добром, що він описав. Все більше схиляюсь до твоєї теорії з окупованими територіями, хоча і не відкидаю супровід орендованого інваліда
nope 14.08.2024 00:51 пишет: Думаю це не просто так.
Щодо коментарів. Коментую виключно те, що вважаю доречним прокоментувати: хочу - пливу через Тису, хочу йду через гори Румунії. Далі піднімаюсь на бєлорусію, потім на рашку. Чому б ні, якщо всі маршрути протоптані й неодноразово!? З іншого боку: а кому какая разніца як і де лізу, якщо трупи везуть заасфальтованими та гарно освітленими вулицями? Це печально, що везуть, але ж правда, хіба ні!?
Загалом - все не просто. Життя - складна штука. Особливо сподобалися «надскладні могабські дослідження» про моє російське громадянство та скріни сертифікатів про участь в технічних семінарах на рашці. Щоправда, вся інформація ніколи не приховувалася і як лежала раніше у відкритому доступі, так і лежить на сайті створеному у 2006 році, доступна для будь-кого. Але ж для недалеких то була сенсація, танцювали з півроку мабуть від радощів. Та й сам Могаба якось раптово зник. Читав хтось начебто писав немов він «виплив» десь у США разом з сином. Щось знаєш про те, куди він подівся?
Це невірне припущення. Повторюй минулий час. Не можна створювати сьогодні те, що вже створене у минулому.
Знаєш у чому на мою думку полягає основна проблема пересічного українця, зокрема і моя? У тому, що у нас «пізнє запалювання» і ми пізно роздупляємося. Тільки та «пізнота» різна у часі для кожного.
В ответ на: ...
nope 14.08.2024 00:51 пишет: …персональна папочка зі скріншотами…
Можу запропонувати тобі гру, на кшталт «Вгадай мелодію». Якщо назвеш у якій теці лежить «облікова картка» Олександра – відреагую на його запит. Хоч насправді перша історія й так є вичерпною. Червона чи синя пігулка? Отже, ліва чи права тека? :)
Як визначити що русня бреше? Просто: як відкриває рота.
Mogaba 14.08.2024 20:18 пишет: Як визначити що русня бреше? Просто: як відкриває рота.
Прогрес як-не-як, браво.
Mogaba 01.09.2023 18:45 пишет: Тут Данілов пообіцяв через декілька тижнів викласти списки хто давав хабар за ВЛК.
Дуже добре що ти хоч тепер це визнаєш. Вітаю. За менше ніж три тижні - вже вереснь 2024. Сподіваюся ти помітив. Наступного разу як надумаєш щось брехати варто подумати чи... варто.
Mogaba 14.08.2024 20:18 пишет:
vladd 14.08.2024 04:09 пишет:
Червона чи синя пігулка? Отже, ліва чи права тека? :)
Так що там володька? Де я де я?
А хіба можуть бути сумніви де ти? Ти завжди там, де пахне баблом. Байдуже під якими гаслами, прапорами. Відповідно колір «пігулки» навіть сумнівів не викликає.
SNPTK 14.08.2024 21:15 пишет: Опа. Тепер тема стане ще горячіше
Не стане, тут модератори ванті єблани. Скільки тут цей покидьок брехав? Нуль реакції. Скільки він пропихував свою підарську пропаганду? Нуль реакції. Зате побанили купу військових які на це прямо вказували. Ось і мене зараз забанять.
Ну тож насолоджуйтесь «руським міром» від володьки. Мені вже не цікаво.
Mogaba 14.08.2024 20:18 пишет: Як визначити що русня бреше? Просто: як відкриває рота.
Прогрес як-не-як, браво.
Mogaba 01.09.2023 18:45 пишет: Тут Данілов пообіцяв через декілька тижнів викласти списки хто давав хабар за ВЛК.
Дуже добре що ти хоч тепер це визнаєш. Вітаю. За менше ніж три тижні - вже вереснь 2024. Сподіваюся ти помітив. Наступного разу як надумаєш щось брехати варто подумати чи... варто.
В ответ на: ...
Mogaba 14.08.2024 20:18 пишет:
vladd 14.08.2024 04:09 пишет:
Червона чи синя пігулка? Отже, ліва чи права тека? :)
Так що там володька? Де я де я?
А хіба можуть бути сумніви де ти? Ти завжди там, де пахне баблом. Байдуже під якими гаслами, прапорами. Відповідно колір «пігулки» навіть сумнівів не викликає.
І це каже єбанашка яка здриснула через Тису Жми кляузу швидше єблан
vladd 20.05.2024 05:48 пишет: Нью-Брансвік (New Brunswick) Єдина двомовна провінція (англійська та французька мови)
vladd 20.05.2024 05:51 пишет: Дьєпп (Dieppe) переважно франкофони
Bonne fete de l'Acadie ! (фр.)
Сьогодні «маленька країна» у маленькій провінції величезної за прощею Канади святкує власний «день маленької незалежності». Мова про акадійців , які живуть у цій частині Канади (пошуком можна шукати Acadia).
За масштабом? Можливо щось схоже на «день вишиванки», але без вишиванки. Звичайний робочий день (на відміну від дня провінції, який вихідний).
Ще частина акадійців живе по той бік кордону у США.
З якоюсь власною тривалою історією тут - я б сказав би «бідненько».
З культурою, вишиванками, варениками місцевого розливу - «так собі». Замість вареників - папороть (збирають у лісі їстівну, вариться та смажиться). Замість полтавських галушок - лобстер (що впіймав - то й твоє), у меншій кількості краб.
Місцева зірка «обласного рівня» (провінційного рівня) - звучить на хвилях радіо для франкофонів (радіостанції FM переважно англомовного формату, франкомовних менше...)
Ввічливо скажу, що «не мій формат». Але для того, аби зануритися в атмосферу буде досить.