nope 30.08.2024 22:58 пишет: І студенти, яким цікаво, подають свої резюме підготовлене їхнім батьком та проходять першу ознайомчу співбесіду з майбутнім роботодавцем.
Підправив. В оригіналі було щось близьке до цього, що викликало у батька дитини захоплення від власної довершеності.
Не впевнений, що ти здатний усвідомити прочитане, тож розжую. Резюме випускника не несе значного смислового навантаження. У першому наближенні, у всіх студентів воно тупо однакове. І да, обирають не по резюме, але на ньому можна почоркать, і ще є вказаний телефон з електронною поштою
В ответ на:
У моєму минулому мої батьки не знайшли можливості відправити на навчання у Харківський юридичний університет. А так, можливо б у Печерському суді головою був би (або у посадці давно би зогнив, що більш ймовірно).
За суддю сильно не впевнений, особливо за голову суду, тим більш печерського. Але мусорок- тихушник з тебе вийшов би нехеровий
То окрема каста, такі собі «канадійські елітні мажори». Щоправда, під часу руху на дорозі вони навряд чи Вас «підріжуть» або будуть «вчителями», навряд чи тикатимуть «факи» та пропонуватимуть «вийти поговоріть». У супермаркеті вони не лізтимуть без черги, на парковці не ставитимуть безпідставно машину на місце інваліда. Чому? Бо сцуть. Так само як і я сцу, й будь-хто інший, включно (я так думаю) з Трюдо.
а вижу то, шо и говорил, что разница только в страхе. Там, где все вежливо-честные, не нарушают ПДД, там просто страны строгого режима ( полицейские).
А не все автоуашники мне верили
Це ментальність окремо взятого індивідуума, нещодавно випущеного у пампаси Щітаю для більшості свідомих вихованих громадян мотивація не страх, а просто не бути бидлом. А несвідомі громадяни, так, отримують свідомість через палку.
Да прям таки " не страх, а просто не бути бидлом" . Потому везде таблички с сумами "штраф за парковку на месте для инвалида", "штраф за превышение в зоне констракшена" и так далее, штраф, штраф, штраф...
Абрвалг 31.08.2024 00:04 пишет: Да прям таки " не страх, а просто не бути бидлом" . Потому везде таблички с сумами "штраф за парковку на месте для инвалида", "штраф за превышение в зоне констракшена" и так далее, штраф, штраф, штраф...
От чесно - ніколи не бачив табличок з сумою штрафа за паркування на місці для інвалідів. Поняття не маю, який там штраф. Знаю що це бидлячество. Думаю, більшість громадян так само. Але. Хто не згодний - тому штраф
slavik13 29.08.2024 19:44 пишет: Забаньте це опудало вже, а за рік почуємо про досягнення.
...Благо у автора хватає терпіння не вестися на провокаційні висери "байдужих" читачів , які все ж таки знаходять час і натхнення зайти і в чужій темі .
Якщо мені не подобається щось або хтось (сервіс, сайт, сторінка в інтернеті, людина тощо), я особисто просто ці місця або цих людей ігнорую і гадаю, що така поведінка є нормальною для кожної нормальної людини.
В цій темі якесь садо-мазо: постійно комусь треба повернутися, щось вишукати, образитись та/або домахатися, написати гнівний коментар (і не треба розказувати історії з дитсадка "А він, а він перший почав..."). Навіщо ці жертви? Внутрішнє почуття справдливості не дає спокою і змушує продовжувати боротьбу зі злом? Серйозно, це така боротьба зо добробут Всесвіту?
Абрвалг 31.08.2024 00:04 пишет: Да прям таки " не страх, а просто не бути бидлом" . Потому везде таблички с сумами "штраф за парковку на месте для инвалида", "штраф за превышение в зоне констракшена" и так далее, штраф, штраф, штраф...
От чесно - ніколи не бачив табличок з сумою штрафа за паркування на місці для інвалідів. Поняття не маю, який там штраф. Знаю що це бидлячество. Думаю, більшість громадян так само. Але. Хто не згодний - тому штраф
я думаю, що свідомих громадян, хто не тулиться під інвалідну табличку боячись штрафів, таки не дуже багато. За кордоном їх просто виховали палками, а у нас ще ні. Якщо що, то на місце інвалідів не стаю ніколи саме через розуміння, що може знайтись інвалід, якому важче ніж мені пройти кілька лишніх метрів. Але я також не свята людина, бо від парковки в центрі під знаками, там де парковка заборонена мене утримує тільки страх евакуаторів , але на штрафи мені дійсно пох, бо їх ймовірність та очікувана сума тут досить мала.
vladd 29.08.2024 11:46 пишет: Майстер цеху прекрасно розумів, що я не проставлю «хрестики від балди», не напишу товщину гальмівних накладок «від ліхтаря».
vladd 28.08.2024 03:51 пишет: На цьому аркуші (плюс дві копії) після виконання робіт механік ставить власний підпис
Десь на цьому місці моєї місячної кар'єри «учня автомеханіка» з перспективою у майбутньому дорости до «справжнього автомеханіка», а за великого бажання ще й скласти іспити та отримати ліцензію федерального рівня, була та точка неповернення через яку не міг переступити.
Що на мою думку є прийнятним для виконання найманим робітником у форматі «учня автомеханіка»? Будь-яка (ну майже) забаганка того, хто наймає тебе на роботу. Тобто, мій начальник наймає мене, моїми руками виконує власні «хотєлки», оплачує це згідно домовленості.
Наприклад: за бажання начальника отримати 100 отворів діаметром 8мм у даху новенького Hyundai я легко з радісним виразом обличчя виконав би це завдання. Так само легко міг би кидати гарячий асфальт у калюжу води, аби працював десь у дорожній службі.
Мені абсолютно байдуже на те, що у ситуації з «сівшою» акумуляторною батареєю «виносять вирок» стартеру (навіщо роботязі про це думати, то хай у начальника голова болить).
В ответ на: ...
Десь на цьому місці моєї місячної кар'єри «учня автомеханіка» з перспективою у майбутньому дорости до «справжнього автомеханіка», а за великого бажання ще й скласти іспити та отримати ліцензію федерального рівня, була та точка неповернення через яку не міг переступити.
Що на мою думку є прийнятним для виконання найманим робітником у форматі «учня автомеханіка»? Будь-яка (ну майже) забаганка того, хто наймає тебе на роботу. Тобто, мій начальник наймає мене, моїми руками виконує власні «хотєлки», оплачує це згідно домовленості.
Наприклад: за бажання начальника отримати 100 отворів діаметром 8мм у даху новенького Hyundai я легко з радісним виразом обличчя виконав би це завдання. Так само легко міг би кидати гарячий асфальт у калюжу води, аби працював десь у дорожній службі.
Мені абсолютно байдуже на те, що у ситуації з «сівшою» акумуляторною батареєю «виносять вирок» стартеру (навіщо роботязі про це думати, то хай у начальника голова болить).
vladd 07.07.2024 05:13 пишет: Боротьба з корозією. Варіант 2. Залити скрізь де можна різноманітної «мазути».
Декілька разів таку процедуру робив і автор цих рядків. Технологія процесу наступна (першу антикорозійну обробку виконував, керуючись настановами іншого автомеханіка дилера). 1) Заганяємо авто на підйомник, піднімаємо, миємо кузов знизу. 2) Обдуваємо воду стисненим повітрям (надворі січень місяць, але у приміщенні тепло). 3) Надалі використовуємо пістолет, до якого під тиском подається антикорозійна суміш. Розпилюємо (або проливаємо тонкою цівкою) цю чорну «мазуту» на нижню частину мокрого кузова, передній, задній підрамники, важелі підвіски. 4) Після виконання робіт тягнемо пістолет з водою, змиваємо той срач, яким ми заляпали фарбовану частину кузова, колісні диски, гальмівні диски та інше. Витерли серветками залишки антикорозійної суміші чи води. Процес завершено, можна ставити відмітку про виконання робіт у автоматизованій системі СТО після чого автомобіль віддадуть замовнику.
Моє особисте задоволення від такого «високоякісно проведеного процесу» можна оцінити приблизно ось цим смайлом. Прекрасно памятаючи настанови старших колег про те, що «ми вчора з пальми злізли» мовчки ковтаю емоції (але роблю відповідні висновки). Мій батько про таку якість сказав би: «С_ала я і мазала та глини не хватило!»
Навіть байдуже на таке рукожопе проведення «антикорозійної обробки» (хоч душа поета заперечує).
Якщо начальник вважає, що треба наносити антикорозійну суміш на мокру металеву поверхню кузова? Та без проблем, нехай:
Vovius 27.08.2024 14:11 пишет: ті хто можуть - насолоджуються дуже високими стандартами якості і технологічності.
Будь-який замовник має право отримати бажане.
походу ти реально ідіот - видрати фразу з абсолютно ірелевантного контексту і вставити в свої опуси про автомайстерню. ну окей, пеши ісчо, не зупиняйся
З огляду на те, що «творі бардак ми здєсь проєздом» виконувати будь-які роботи будь-якого рівня якості я був готовий рівно до моменту, поки за це бере на себе відповідальність мій керівник чи ліцензований автомеханік. А от «творити фігню», як мені рекомендують інші, одночасно з цим брати на себе відповідальність за таке – ні, то вже перебір. Бо машину зняти з підйомника за двадцять хвилин хочуть «вони», а підпис про те що ти нібито перевірив системи автомобіля ставиш власний.
Далі роблю запит на діалог з начальником сервісу, за якийсь час ми сіли, поспілкувалися. Основні тези з мого боку. - Ви кажете, що правила та стандарти компанії Hyundai є однакові для всього світу. Мені є з чим порівнювати і я бачу відмінності у якості. Нажаль я бачу низький рівень. Я звик робити роботу або добре, або взагалі не братися за цю роботу. Я не бачу можливості працювати з низькою якістю, але швидко. - Якщо автомобіль несправний, то випускати його на дорогу є порушенням не лише з технічного боку, але й з морально-етичного, оскільки машина з несправною гальмівною системою є небезпекою для інших людей навколо нас. - Я ціню Ваше бажання допомогти мені, я вдячний Канаді та канадійцям за розуміння та підтримку яку вони надають нам, але я не можу ставати співучасником порушень чи злочинів. Якщо я ставитиму підпис під актом виконаних неякісно робіт, це значить я ставатиму співучасником злочину. За злочини існує кримінальна відповідальність і я не хочу бути засудженим. - Ви керуєте технічною службою дилера у такий спосіб як вважаєте за потрібне. Відповідно Ви підбираєте людей які погоджуються працювати за стандартами, які є для Вас прийнятними. На жаль, мої можливості для роботи у вашій команді вичерпані, хоч я і мав плани на майбутнє працювати на цьому робочому місці тривалий час. Дякую компанії та Вам особисто, що прийняли мене на роботу, дали можливість отримати значний досвід, це те що є цінним та важливим для мене.
Зміст відповіді начальника приблизно такий: - Мені нецікаво що злочинцям теж дають неякісну роботу. Я хотів би зробити якісну роботу, але я також маю виготовити за день. І тому це не працює.
коротше, ти обісрався і тебе вигнали нахрін, цілком заслужено. при цьому чемно, як це прийнято
То окрема каста, такі собі «канадійські елітні мажори». Щоправда, під часу руху на дорозі вони навряд чи Вас «підріжуть» або будуть «вчителями», навряд чи тикатимуть «факи» та пропонуватимуть «вийти поговоріть». У супермаркеті вони не лізтимуть без черги, на парковці не ставитимуть безпідставно машину на місце інваліда. Чому? Бо сцуть. Так само як і я сцу, й будь-хто інший, включно (я так думаю) з Трюдо.
а вижу то, шо и говорил, что разница только в страхе. Там, где все вежливо-честные, не нарушают ПДД, там просто страны строгого режима ( полицейские).
А не все автоуашники мне верили
це просто бажання не срати навколо себе і не бути бидланом, тільки й всього. а те, що один недалекий зашорений полудурок бачить це інакше - ну окей, нехай собі бачить, і сцить далі
ніде немає ніякий табличок, не звизди. штрафи є, так, але ти можеш о 1-й ночі приїхати на будь-який паркінг, і ніхто там не стоятиме ні для штрафів, ні на місцях для інвалідів. просто не всі таке лайно як ти
ніде немає ніякий табличок, не звизди. штрафи є, так, але ти можеш о 1-й ночі приїхати на будь-який паркінг, і ніхто там не стоятиме ні для штрафів, ні на місцях для інвалідів. просто не всі таке лайно як ти
лайно, без роду племени, бегающее по миру, у нас тут ты, да еще парочка наверное есть:).
ще, стосовно "семирічного мажора", просто тобі для інформації - все що в мене є, я із родиною заробили самі, ніде нічого не крадучі і не навчаючі роботодавців як їм жити по стандартах якогось полудурка, який вчора приїхав в цю прекрасну країну. на це в мене тут пішло десь 5 років, методичної праці із адаптації та асиміляції, постійного підвищення своїх скіллів і шляхів рости професійно і персонально. ніякого відчуття меншовартості, типу там зліз з пальми, і закомплексованості в мене ніколи не було - я шукав застосування своєму потенціалу і вважаю що в мене цілком собі вийшло, в тому числі фінансово - я можу дозволити собі дім такий який я хочу, відпочивати із родиною так як хочемо, дати батькам можливість жити спокійно і нянчити онуків, і я дуже впевнений за майбутнє своїх дітей - я радий дати їм все щоб у них все склалось. в твоїй тупій голові це називається "мажор" - та насрати на тебе, чесно, просто смішно як ти показав багатьом який же ти насправді придурок. я спочатку був доволі індиферентний до тебе і твоїх павєствованій, але якщо ти вже почав походу мені ліпити ярлики такого плану - ну то отримуй назад. а так да, розповідай далі які тут всі неправильні, згодишся іноді зайти підсміятись, коли не спиться
це очікуання що я побіжу фоткати парковку, яка забита машинами, а місця для інвалідів вільні, без усіляких нагадувань? багато було б тобі честі а так загалом, кожен день мені насправді приємно на такі приїздити, і я цьому радий
Абрвалг 30.08.2024 23:27 пишет: а вижу то, шо и говорил, что разница только в страхе. Там, где все вежливо-честные, не нарушают ПДД, там просто страны строгого режима ( полицейские).
А яку таємницю ти відкрив, це ж очевидні речі. Кому що підходить. У кожного самурая козака свій шлях.
Мені подобається Мене влаштовує варіант жити серед людей, притримуватися «суворого режиму» цієї в'язниці кредитного рабства капіталістичного раю, «навалювати» аж 130 120, не ловити ями на дорозі, не возити диски на ремонт, шиномонтаж, робити щорічний звіт по податкам у березні/квітні
Тобі подобається бути «над іншими», ганяти з перевищенням, платити потім 300 гривень, насолоджуватися власною безкарністю та життям. Ти прекрасно знаєш, що у разі більш суттєвих проблем (як до прикладу з Костею Меладзе чи Омельченко) скоріш за все зможеш «порішати» (або швидко сваліш як оцей православний депутат бородатий...Дмитрук чи щось таке). З іншого боку ти авансом погоджуєшся, що може трапитися варіант коли той же умовний «меладзе-омельченко» вбиває твою дитину і вже «порішає» він, а не ти. Що тут сказати? Твій вибір – твоє право.
А опОсля, вже як діти виростуть, в країні гроші закінчаться не здатен будеш/не хотітимеш бізнес робити - спокійно собі їдеш до сестри у США, та робить правильні документи і «прозябаєш» у власній завчасно купленій нерухомості, як звичайні богобоязливі ввічливі пенсіонери, п'єш каву липовий чай на балконі, слухаєш спів птахів, гортаєш форум автоуа фотографії своєї молодості і згадуєш, як ти «чудив» у Києві. Хіба поганий план? Та кожен перший другий автоаушник позаздрить.
Нічого нового, стара класика: «Кєсарю - кЄсарєво,АКПП-шніку відро спалених фрікційних дисківСлєсарю - слЄсарєво!»
Якщо твої всі плани складуться «по плану, по графіку» (а не як у бункерного діда «СВО» ), то на своїй пенсії будеш виглядати не гірше цього дідуся з Суперстора.
В ответ на: А яку таємницю ти відкрив, це ж очевидні речі. Кому що підходить. У кожного самурая козака свій шлях.
да ты шо?? Тут куча "правильных" автоуашников, они уверены, шо где то там в подмосковье в славном ЕСе или США-Канаде, там все не так, там другие люди и не страх их гонит в строй, а сознание, ну и прочая туфта
slavik13 29.08.2024 19:44 пишет: Забаньте це опудало вже, а за рік почуємо про досягнення.
Опудало чи не опудало , але людина описує свій досвід еміграції в далеку країну , не маючи ніякої підтримки і особливих статків , і у віці зовсім не молодіжному . В даний час , багато кому буде корисно отримати інформацію як воно дійсно є там на чужині і на що можна розраховувати . Як мінімум , цікаво читати дописи автора , навіть не збираючись нікуди з України емігрувати . Але життя така штука , що не можна ніколи бути впевненим на всі сто . Яущо у Славік13 є щось цікаве і корисне розповісти , то з радістю почитаємо . Благо у автора хватає терпіння не вестися на провокаційні висери "байдужих" читачів , які все ж таки знаходять час і натхнення зайти і в чужій темі .
І багато ти почерпнув інформації про Канаду з цієї теми? Міг би просто загуглити автомобілі і запчастини до них