Тепер автору не буде чим займатись у Канаді. Ще пиячить продовжить. Не нудьгуй друже
Цікава тема. Надіюсь що буде продовження.
Панове модератори, може обмежите автору бан одним місяцем, а не на цілий рік? Одна із небагатьох цікавих тем була. Да і взагалі може варто переглянути правила, бо коли форум просто помирає без дописів, то такі довгі бани для продуктивних авторів його врешті-решт доконають.
Да і взагалі може варто переглянути правила, бо коли форум просто помирає без дописів, то такі довгі бани для продуктивних авторів його врешті-решт доконають.
Это свершившийся факт, который активно развивался еще 3-4 года назад.
Цікава тема. Надіюсь що буде продовження.
Панове модератори, може обмежите автору бан одним місяцем, а не на цілий рік? Одна із небагатьох цікавих тем була. Да і взагалі може варто переглянути правила, бо коли форум просто помирає без дописів, то такі довгі бани для продуктивних авторів його врешті-решт доконають.
+1 підтримаю пропозицію, тим більше, що подібні випадки дострокового "розбану" спостерігаються тут не рідко.
а за що забанили то?
а за що забанили то?
Той хто тобі скаже правду, зразу теж піде в бан Тому краще зайди до ТСа в профіль і по його повідомленням знайди сам
Так а на дошці ганьби ж видно за що.
Так як автоуа це як одна родина, майже рідна і майже дружна, то не добре це, кидати людину одну, на чужині. Як він там, раптом що не так з роботою, зі здоров'ям (Вова, якщо читаєш і скрінеш для відповідних органів НКВД, то зауваж, я цікавився і навіть десь хвилювався за тебе). Коротше кажучи, шо тут думати, є діаспорчанин тут з Канади, який там мільйони бабла рубає по легкому, треба б щоб він злітав у цю канадську [*****] світу і провідав людину. Українці одне одного ніколи не кидають напризволяще, завжди допоможе свій своєму )!
а за що забанили то?
Той хто тобі скаже правду, зразу теж піде в бан Тому краще зайди до ТСа в профіль і по його повідомленням знайди сам
форум виглядає заляканим!
Коротше кажучи, шо тут думати, є діаспорчанин тут з Канади, який там мільйони бабла рубає по легкому, треба б щоб він злітав у цю канадську [*****] світу і провідав людину. Українці одне одного ніколи не кидають напризволяще, завжди допоможе свій своєму )!
Українці за кордоном воліють не спілкуватись з українцями, бо то є моветон.
Та то є так. Але ж ми не звичайні українці, про яких кажуть, що де два українці, там три гетьмани. А де три українці – це партизанський загін із зрадником. Ми автоуа, спільнота . Тому потрібно підтримувати один одного, особливо на чужині! Коротче кажучи пропоную зібрати мені 2000 долярів ( американських) та я злітаю та подивлюсь як там ТС.
Я б так не сказав. Є регулярні та сезонні івенти, стаціонарні центри з розкладом. Ну і просто спілкування про спільні інтереси
Я б так не сказав. Є регулярні та сезонні івенти, стаціонарні центри з розкладом. Ну і просто спілкування про спільні інтереси
Воно-то івенти, звісно є і побухати з співвітчизниками завжди приємніше, але у трушних емігрнантів, в голос прийнято говорити, що з співвітчизниками не спілкуєшся, бо це, як ото типу дивитись телевізор. ))
Коротше кажучи, шо тут думати, є діаспорчанин тут з Канади, який там мільйони бабла рубає по легкому, треба б щоб він злітав у цю канадську [*****] світу і провідав людину. Українці одне одного ніколи не кидають напризволяще, завжди допоможе свій своєму )!
це не правда. в нас, приміром, доволі велика комьюніті, в тому числі навколо двох українських шкіл, куди багато хто водить своїх дітей, так завʼязуються контакти. це ніяк не відміняє спілкування з не-українцями. ще мені в старому будинку міняли підлогу і реновейтили ванни українці, доволі якісно зробили і ми залишились приятелями, спілкуємось іноді
Воно-то івенти, звісно є і побухати з співвітчизниками завжди приємніше, але у трушних емігрнантів, в голос прийнято говорити, що з співвітчизниками не спілкуєшся, бо це, як ото типу дивитись телевізор. ))
От не наговаривай, может и не признаются, но все тусят в среде своих ( ну кроме совсем тех кому стыдно, что он не местный) . Потому как менталитет не изменишь. С нашими лучше не иметь дел, типа покупать у наших машины , стараться не работать на наших, ибо обманут и т.д., известное же дело, что "мы украинцы не обманываем друг друга", перефразировав один фильм.
...
От не наговаривай, может и не признаются, но все тусят в среде своих ( ну кроме совсем тех кому стыдно, что он не местный) . Потому как менталитет не изменишь. С нашими лучше не иметь дел, типа покупать у наших машины , стараться не работать на наших, ибо обманут и т.д., известное же дело, что "мы украинцы не обманываем друг друга", перефразировав один фильм.
насправді, тусять виключно серед своїх поки не асимілюються. потім тусять паралельно там і там, просто тому що це має сенс - як тільки зникають незручності спілкування нерідною мовою, тусити із місцевими стає простіше і зручніше
може хто знає автора, чи він викладає свої історії на інші ресурси ??
може хто знає автора, чи він викладає свої історії на інші ресурси ??
це не правда. в нас, приміром, доволі велика комьюніті, в тому числі навколо двох українських шкіл, куди багато хто водить своїх дітей, так завʼязуються контакти. це ніяк не відміняє спілкування з не-українцями. ще мені в старому будинку міняли підлогу і реновейтили ванни українці, доволі якісно зробили і ми залишились приятелями, спілкуємось іноді
“Реновейтили” Є у нас одна форумчанка , так вона полюбляє слова - рушникосушарка та гвинтокрилий гелікоптер (лл Ти не її брат ?