мне это уже напоминает заезженную пластинку. куда только смотрят администраторы форума. все это было год назад. у автора просто проблемы. его уже отправляли в баню. как вышел - сразу начал в свою дудку снова дуть. что вы пытаетесь ему доказать?
Поки ТС відкрито не кидається на людей, не ображає національність і тд, то мабуть хай бавиться. Інша справа, що він постійно намагається нав'язати свою дивну думку про речі які більшості і не зрозумілі, і не потрібні. Читати записки емігранта цікаво, але поки його не починає нести на політичні теми.
є ще купа стримуючих факторів які зупиняють від можливих дурних ідей.
Чарльз Дарвін описав це у своїй праці (друга половина 19 століття).
Як на мене доречним буде згадати стару приказку: «Добре сміється той, хто сміється останній»
Чарльз Дарвін описав це у своїй праці (друга половина 19 століття).
Як на мене доречним буде згадати стару приказку: «Добре сміється той, хто сміється останній»
Я тебе не розумію. Підозрюю не тільки я.
Ну і знову таки, ти живеш у якомусь своєму, тільки тобі зрозумілому світі. Живи собі, але не потрібно доказувати постійно, що ти хтось, а всі решта ніхто.
В Канаде ж медицина вроде бесплатная, хотя может очередь еще не дошла, всего то три года там, ибо выделенное это же скорее всего диагноз:
Если человек живёт в своём выдуманном мире, это может быть связано с разными состояниями.
Чаще всего имеют в виду одно из следующих:
1. Шизофрения
При тяжёлых формах человек может терять связь с реальностью, слышать голоса, видеть то, чего нет, верить в собственные фантастические идеи. Но важно: это медицинский диагноз, который ставит только врач.
2. Психоз / бредовые расстройства
Человек может жить в убеждениях, которые не соответствуют реальности, но он полностью уверен, что это правда. Например, что за ним следят, или он обладает особыми силами.
3. Диссоциативные расстройства
Иногда человек как бы «уходит» в свой внутренний мир, чтобы защититься от стресса.
ну или все же просто "фантазер"
4. Фантазийная жизнь (не болезнь)
У некоторых людей просто очень развитое воображение — и они часто «живут» в мыслях, сюжетах, мечтах. Это не болезнь, если не мешает жизни.
Я тебе не розумію. Підозрюю не тільки я.
То не найбільша біда. Головне, що світ прекрасно розуміє, що відбувається навколо тебе та інших неначасників. І думає що з цим всим робити. Процес йде туго, але йде (часто по колу).
Ось провокуєте ТС а потім дивуєтесь . Питайте по суті життя в канадійщині і не підкидайте дрова у багаття.
Ось провокуєте ТС а потім дивуєтесь . Питайте по суті життя в канадійщині і не підкидайте дрова у багаття.
То запитай, але будь готовий отримати відповідь дещо іншу від очікуваної.
Громадянин призовного віку
Скажи будь ласка, що ти хочеш донести цим виразом? Чому ти його постійно застосовуєш в тому числі й до жінок?
На відміну від них, я не готувався взагалі ніяк.
Звісно, ти просто звалив як тільки з'явилась можливість і вважаєш тепер себе мало не супергероєм. Але якщо тебе це заспокоює, то вважай так і надалі.
Мені це нагадує одного форумчанина в сусідній гілці. Там він певний час майже в кожному пості наголошував на жінках фертильного віку. От прям інакше не називав. В кого що болить В нього до речі загострення впало. Чекаємо на весну. Це циклічне.
Приєднаюся до теми. Бляхар на французьких червоних транзитах на парковці у Банффі. Оце у людини натхнення - привезти корча морем з Франції та прогнати його 5000 км певно через всю країну до Альберти. Потужно.
все свое вожу с собой.
все свое вожу с собой.
Чуже також інколи возять, правда недовго.
Або так.
Оце у людини натхнення - привезти корча морем з Франції та прогнати його 5000 км певно через всю країну до Альберти.
Молодець, люблю активних! Ментальним ніщебродам, які тримаються за хруща та стабільну пайку у піонерському таборі, таких не зрозуміти.
Бляхар на французьких червоних транзитах на парковці у Банффі.
До слова, а ти позаду номерний знак не перевіряв, чи справді той ідентичний з переднім? Бо тут у провінціях де для приватних авто обов'язковим є лише наявність заднього номерного знаку, існує мода чіпляти на передній бампер номер скажімо з Бразилії, Німеччини. Колись вийшов з перукарні, то стояла якась стара BMW з реєстраційним знаком України (приблизно з серії десятирічної давнини). Ця бутафорія нічого не значить.
А у нашій провінції бачив що є навіть такий бовдур, малолєтка-совкодрочер (канадієць). Колись за нагоди розкажу про нього більше.
Справжній (діючий) знак.
В нього до речі загострення впало. Чекаємо на весну. Це циклічне.
Сподіваюсь німецька мрія громадянки призовного віку здійснюється потроху й не заважає вболівати «за нашу спільну перемогу»? Та й твоєму партнеру призовного віку схоже більше подобається працювати на армію США ніж терпіти в ЗСУ? Американці в образу не дадуть та й безпечніше, правда? І баблішка американці якого-неякого насипають та й у полі не спати, хіба ні? Одне лише не зрозумів: чи то його американці їжею залюбили, чи ти не бережеш йому здоров'я. У нашому віці, знаєш, вже треба фільтрувати що в рот кладемо (по собі, «бичку вгодованому», обізнаний, мав гріх жерти всякоЄ).
За вашу родину радий, що обрали пріоритетом свободу в безпеці. Шкода, що не всі. Маю на увазі твою старшу, вона з моєю майже ровесниці. Однак моя навіть думок таких не плодить у голові, їй і у Європі добре, звикла вже.
В нього до речі загострення впало. Чекаємо на весну. Це циклічне.
Сподіваюсь німецька мрія громадянки призовного віку здійснюється потроху й не заважає вболівати «за нашу спільну перемогу»? Та й твоєму партнеру призовного віку схоже більше подобається працювати на армію США ніж терпіти в ЗСУ? Американці в образу не дадуть та й безпечніше, правда? І баблішка американці якого-неякого насипають та й у полі не спати, хіба ні? Одне лише не зрозумів: чи то його американці їжею залюбили, чи ти не бережеш йому здоров'я. У нашому віці, знаєш, вже треба фільтрувати що в рот кладемо (по собі, «бичку вгодованому», обізнаний, мав гріх жерти всякоЄ).
За вашу родину радий, що обрали пріоритетом свободу в безпеці. Шкода, що не всі. Маю на увазі твою старшу, вона з моєю майже ровесниці. Однак моя навіть думок таких не плодить у голові, їй і у Європі добре, звикла вже.
А чого ти завівся? Ця цитата була навіть не про тебе. Не переживай, загострення в тебе не закінчується. Німецької мрії в нас ніколи не було. Ми не планували емігрувати. За чоловіка не переживай, він дорослий і сам собі знає скільки і що їсти. Я йому не мама. Принаймні він допомагає ЗСУ, на базі багато наших військових на навчанні. І жодним словом ніколи не скаже поганого про Україну. Так теж можна, уявляєш? Не поливати гівном але жити вільно і в безпеці. Спробуй. Це гідно. ПС. Америка не насипає баблішко якщо що. В армії сша америка платить тільки своїм військовим.
но не те времена....моё мнение, что весь мир в пике, перед началом падения.
На секунду, було, здалось, що Україна - в точці перелому перед випереджуючим загнівающій світ зростом. Подивився новини навіть. Не, показалось.
не подскажешь, что не так с бюджетом Карни и размер дефицита в нем какой? и чисто в теории, остался ли бы жить Балашов, если бы его везли не парамедики,а киевская скорая Добробута?
Німецької мрії в нас ніколи не було.
Навіть погоджуся, багато в кого не було. Просто прекрасно пам'ятаю лютий 2022, коли одні співвічизники навколо мене арматуру різали на шипи та швелери тягали, а інші вже стояли у черзі в бік Німеччини та інших країн, щоб мати можливість ходити там під прапорами у вишиванках, а згодом "донатити". Країна походження громадян начебто одна, але дії радикально різні.
Принаймні він допомагає ЗСУ, на базі багато наших військових на навчанні. І жодним словом ніколи не скаже поганого про Україну. Так теж можна, уявляєш?
Розкажу історію, для спільноти.
Громадянин Ізраїлю. Підростає у нього троє хлопців. Найстаршому близько 18-ти, меншим двом між 16 та 17. Днями розмовляли з ним по роботі і про життя зокрема. Той каже, що хлопцям його тут не подобається, хочуть повернутися в Ізраїль. Громадянство отримають, паспорти отримають і тоді поїдуть. Що будуть робити сини після повернення в Ізраїль? Одразу підуть в армію.
Це історія така собі, більше для уявлення. Можливо для порівняння нас та ізраїльтян.
Ми не планували емігрувати.
Дії кажуть за людину краще, аніж слова. Бажаю, щоб все склалося з статусом, документами, зрештою з громадянством та паспортами.
Примітка. Для спільноти. Моє життя у Варшаві розпочалося лише у серпні 2022 року, після низки незворотніх подій. Зокрема "правди неначасі", "конституції на паузі".
не подскажешь, что не так...
Марафона невсратості тут немає, як і рекламних щитів на узбіччі про Трюдо Карні який поклав голіруч асфальт, недоїдаючи скумбрію. Кинувся було зомбоящик налаштовувати, то там розкладка каналів на 800+ З них зайнятими щось близько 200 виявилось.
Обрав собі пару десятків різного напрямку, їх і залишив. Природа, техніка, новини у світі, робота рятувальників, робота поліції, про контрабандистів щось було...
Історії від "Г+Г" справді люблю...шоП пАржАть (телефон чогось таке підкидає, хоч і не лізу з нього нікуди..ХЗ, може налаштування якісь неправильні). Нагадують одноімЬонниє фільми.
« Одне лише не зрозумів: чи то його американці їжею залюбили, чи ти не бережеш йому здоров'я. У нашому віці, знаєш, вже треба фільтрувати що в рот кладемо (по собі, «бичку вгодованому», обізнаний, мав гріх жерти всякоЄ).»
Ти маєш на увазі от цього партнера Роксі чи я чогось не знаю?)))