Добрый день. Подскажите, можно ли сейчас законно с карты Привата купить USDT? В сми нашел, что это сейчас запрещено. И много отзывов о блокировке счетов.
Добрый день. Подскажите, можно ли сейчас законно с карты Привата купить USDT? В сми нашел, что это сейчас запрещено. И много отзывов о блокировке счетов.
Разве Р2Р на бирже уже не вариант?
Так наче бінанс має договір з урядом, тому кнопою там наче все легально А так да, P2P ніхто не відміняв Але якщо сума велика краще сходить ногами в офлайн обмінку
Разве Р2Р на бирже уже не вариант?
Так вот в отзывах Привата и Моно все пишут про блокировку при Р2Р, даже при незначительных суммах.
Так наче бінанс має договір з урядом, тому кнопою там наче все легально А так да, P2P ніхто не відміняв Але якщо сума велика краще сходить ногами в офлайн обмінку
Легально на бирже крипту купить нельзя. Можно только через P2P, но это относится банками к "рисковым операциям" и есть шанс получить от банка письмо счастья "уважаемый клиент, ваш счет заблокирован, объясните происхождение/движение средств или Вы нам больше не клиент". Это история из жизни от хорошего знакомого если что.
Так наче бінанс має договір з урядом, тому кнопою там наче все легально
"Вчера, 2 марта, все криптобиржи в Украине, включая наиболее популярные Binance, Kuna и Whitebit, приостановили вывод средств на банковские карты и другие платежные сервисы по всей стране." Это 23год, СМИ пишут.
"Вчера, 2 марта, все криптобиржи в Украине, включая наиболее популярные Binance, Kuna и Whitebit, приостановили вывод средств на банковские карты и другие платежные сервисы по всей стране." Это 23год, СМИ пишут.
після 2 березня вже майже 3 місяці пройшло. Я неодноразово купував через Р2Р після 2.03 - все було ок, через бінанс.
изи: P2P на USDT TRC20 кошелек в телеге.
Відкриваєш якийсь сервіс аля бестченж, обираєш що на що хочешь обміняти, обираєш пропонований варіант і обмінюєш. Якщо суми невеликі і не часто це робити - взагалі немає ніяких проблем від банку. Це коли за місяць таких p2p вхідних платежів тисяч на 300 приходить - от тоді банк може і запитати про походження коштів...
А яким чином банк бачить, що то р2р? Зазвичай р2р виглядає як ось вам номер карти, на яку треба переказати гроші. Звичайний картковий переказ.
Користувався офлайн обмінником. Платив готівковим доларом, комісія була 2.6 % Курс сумарно набагато цікавіший був, ніж на бінансі, але, можливо залежить від суми.
після 2 березня вже майже 3 місяці пройшло. Я неодноразово купував через Р2Р після 2.03 - все було ок, через бінанс.
Рік і 3 місяці.
Якщо епізодично і небагато, то P2P на біржі. Якщо регулярно або значна сума, то тут загальні ризики, не зважаючи USDT, або щось інше.
Якщо епізодично і небагато, то P2P на біржі. Якщо регулярно або значна сума, то тут загальні ризики, не зважаючи USDT, або щось інше.
На бирже я так понимаю для этого надо верифицироваться с паспортными данными. А какая сумма считается небольшой, без рисков?
Я думаю, що суми та періодичність в рамках, щоб не попасти на фінмон в вашому банку. Я купляв сумами до 4 тис грн за раз, по 2-3 рази на міс. Коли закидував на wise, то з нього проводив транзакції і на більші суми. На wise закидав евро з телефона через гугл пей. Доречі, вже деякий час binance не підтримує P2P з wise. Довелося переходить на bybit.
На бирже я так понимаю для этого надо верифицироваться с паспортными данными. А какая сумма считается небольшой, без рисков?
ніби біржи за міжнародними правилами можуть "стукати" якщо сума на ввід/вивід більше 3500уе,але навряд це працює в нашій країні, проте мав би на увазі. А так, через оффлайн обмінник закидаю на бінанс в межах цієї суми та й все. Проблем ніяких. Гроші заходять анонімно, наші банки цього взагалі не бачать, тому ніякого фінмоніторингу. Від 1.8 до 3.5% в залежності від ситуації на ринку. Зи: мінімальна сума на ввід/вивід в тому обміннику яким я користуюсь - 1000 usdt.
А хтось може порадити офланй обмінник в Києві Від 5000долл Прийшов, скинув їм кріпту, отримав по голові бумажній доллари і пішов
А хтось може порадити офланй обмінник в Києві Від 5000долл Прийшов, скинув їм кріпту, отримав по голові бумажній доллари і пішов