Дуже шкода, що вже нема колеоса на дизелі, а бензинка атмо і з прямим впорскуванням, а значить і з ГБО там зась буде.
Доречі, у відео з 5ої хвилини, якраз про порівняння колеоса з спротеджами і тп. Бо у нас же все, як на виборах, хотіли одного, а вибрали якусь херню, щоб аби влазила в бюджет.
ТС просив поради у виборі невеличкого паркетніка! А йому спочатку нарадили на розмір більший БУ хтрйел і колеос
Бажано спочатку читати, що пише ТС і взагалі слідкувати за темою, потім робити висновки і починати писати, а не навпаки. Тобі також 45+? Щоб не було факапа.
Якщо ТС дивиться на Карок в стайлі і Опель в GS, то дивитись на Visia це зовсім печально. У Ніссана, традиційно, оптимальна комплектація це N-Connecta, все що нижче - залишає враження достатньо бюджетного авто.
Якщо ТС дивиться на Карок в стайлі і Опель в GS, то дивитись на Visia це зовсім печально. У Ніссана, традиційно, оптимальна комплектація це N-Connecta, все що нижче - залишає враження достатньо бюджетного авто.
зараз трохи не так - візій нема взагалі, є ацента яка вартує своїх грошей і н-конекта яка не вартує своїх та текна в якій ти вже доплачуєш за реальні плюшки тобто оптимальна - ацента (або береш вже текну)
зараз трохи не так - візій нема взагалі, є ацента яка вартує своїх грошей і н-конекта яка не вартує своїх та текна в якій ти вже доплачуєш за реальні плюшки тобто оптимальна - ацента (або береш вже текну)
Важко мені погодитись. Подивись на мультимедію в Акценті, це просто стид. В Текні доплачувати якраз не бачу за що, Bose того не вартує, проекція також. Хіба світло адаптивне, але 200-300к зверху за це - не бачу сенсу. Різниця ж між Acenta і N-Connecta не така велика і, імхо, варта того, бо маєш всередині вже приємне авто, на відміну від Acenta. P.S. У мене Жук в Tekna, але розглядалась саме N-Connecta, як основний претендент.
Так ТС 90% не сидів ні в Сітро - ні в в Рено. Тому казати щось по ергономіці і органах управління практично неможливо. По екстер'єру - всі практично однакові. Сув та й сув. По інтерєру - ну хз, я не бачу нічого критичного в жодному авто.
Рено і сітро вже на етапі екстер'єру не подобаються.
Невже абсолютно сумна і безлика ззовні шкода може подобатися більше за досить оригінальний, хоча і дещо епатажний сітроєн?
Легко, надо просто иметь элементарное чувство меры. Немного более развёрнуто это можно выразить так: если мы не можем купить шедевр дизайно, то надо как минимум купить то, что не будет раздражать максимально долгое время. И в этом плане лаконичный без выпендрёжа дизайн явно имеет преимущество.
В більшості випадків авто порівнюють по ціні, так було і буде. Маючи 30 тис, то і вибраєш ти в цій ніші +- 10-20%. І дивишся в першу чергу, що тут влазить і обираєш, що подобається саме тобі, а не дяді Петі з гаража.
ну, такое... Наверное, существуют люди, которые не способны составить список технических требований к авто и отранжировать их по важности, такие вынуждены отталкиваться от цены... А кто более-менее с опытом, тот, по идее, должен понимать, что нет смысла покупать заведомо неподходящую вещь только потому, что на неё хватает денег.
Закінчились мої "вибори". Остаточно зупинився на Opel Grandland (ходив на тест-драйв).
Вже зранку мав їхати брати (але вночі сидів до 2 ночі, щось гуглив, дивився і передумав).
А через тиждень приглянулась одна гарна машина - VW Tiguan R-Line 2022 (США, биток, без стріляної безпеки). От вже 3 місяці катаюсь на ньому. Збираюсь переробляти задні повороти і ставити протитуманку, щоб отримати сертифікацію.
ratnay 20.09.2024 15:38 пишет: Закінчились мої "вибори". Остаточно зупинився на Opel Grandland (ходив на тест-драйв).
Вже зранку мав їхати брати (але вночі сидів до 2 ночі, щось гуглив, дивився і передумав).
А через тиждень приглянулась одна гарна машина - VW Tiguan R-Line 2022 (США, биток, без стріляної безпеки). От вже 3 місяці катаюсь на ньому. Збираюсь переробляти задні повороти і ставити протитуманку, щоб отримати сертифікацію.
поздоровляю! ох й довгі ж вибори були) яка ціна тіга? та які перші враження після йопеля?
ratnay 20.09.2024 15:38 пишет: Закінчились мої "вибори". Остаточно зупинився на Opel Grandland (ходив на тест-драйв).
поздоровляю! ох й довгі ж вибори були) яка ціна тіга? та які перші враження після йопеля?
Дякую. Натура така (але вже потрохи міняюсь), я телевізор 3 роки вибирав 28.5 usd
Різниця між астрою. і тігою - велика, на порядок. Особливо асистенти і адаптивний круїз.
Потім пересідав назад на Опель 2 рази, взагалі не те.
Але мене дивують комплектації американські - панорама і люк є, а автоскладання дзеркал нема.