Дуже шкода, що вже нема колеоса на дизелі, а бензинка атмо і з прямим впорскуванням, а значить і з ГБО там зась буде.
Доречі, у відео з 5ої хвилини, якраз про порівняння колеоса з спротеджами і тп. Бо у нас же все, як на виборах, хотіли одного, а вибрали якусь херню, щоб аби влазила в бюджет.
ТС просив поради у виборі невеличкого паркетніка! А йому спочатку нарадили на розмір більший БУ хтрйел і колеос
Бажано спочатку читати, що пише ТС і взагалі слідкувати за темою, потім робити висновки і починати писати, а не навпаки. Тобі також 45+? Щоб не було факапа.
Дякую за варіанти, X-Trail, між іншим, хороший варіант
Х-Трейл новий не влазить в бюджет, тому його і не розглядає ТС. а б/у влазить, що не зрозумілого?
чого це не влазить? ТС каже 30т уе.
Якщо ТС дивиться на Карок в стайлі і Опель в GS, то дивитись на Visia це зовсім печально. У Ніссана, традиційно, оптимальна комплектація це N-Connecta, все що нижче - залишає враження достатньо бюджетного авто.
Якщо ТС дивиться на Карок в стайлі і Опель в GS, то дивитись на Visia це зовсім печально. У Ніссана, традиційно, оптимальна комплектація це N-Connecta, все що нижче - залишає враження достатньо бюджетного авто.
зараз трохи не так - візій нема взагалі, є ацента яка вартує своїх грошей і н-конекта яка не вартує своїх та текна в якій ти вже доплачуєш за реальні плюшки тобто оптимальна - ацента (або береш вже текну)
зараз трохи не так - візій нема взагалі, є ацента яка вартує своїх грошей і н-конекта яка не вартує своїх та текна в якій ти вже доплачуєш за реальні плюшки тобто оптимальна - ацента (або береш вже текну)
Важко мені погодитись. Подивись на мультимедію в Акценті, це просто стид. В Текні доплачувати якраз не бачу за що, Bose того не вартує, проекція також. Хіба світло адаптивне, але 200-300к зверху за це - не бачу сенсу. Різниця ж між Acenta і N-Connecta не така велика і, імхо, варта того, бо маєш всередині вже приємне авто, на відміну від Acenta. P.S. У мене Жук в Tekna, але розглядалась саме N-Connecta, як основний претендент.
...
Так ТС 90% не сидів ні в Сітро - ні в в Рено. Тому казати щось по ергономіці і органах управління практично неможливо. По екстер'єру - всі практично однакові. Сув та й сув. По інтерєру - ну хз, я не бачу нічого критичного в жодному авто.
Рено і сітро вже на етапі екстер'єру не подобаються.
Невже абсолютно сумна і безлика ззовні шкода може подобатися більше за досить оригінальний, хоча і дещо епатажний сітроєн?
Легко, надо просто иметь элементарное чувство меры. Немного более развёрнуто это можно выразить так: если мы не можем купить шедевр дизайно, то надо как минимум купить то, что не будет раздражать максимально долгое время. И в этом плане лаконичный без выпендрёжа дизайн явно имеет преимущество.
В більшості випадків авто порівнюють по ціні, так було і буде. Маючи 30 тис, то і вибраєш ти в цій ніші +- 10-20%. І дивишся в першу чергу, що тут влазить і обираєш, що подобається саме тобі, а не дяді Петі з гаража.
ну, такое... Наверное, существуют люди, которые не способны составить список технических требований к авто и отранжировать их по важности, такие вынуждены отталкиваться от цены... А кто более-менее с опытом, тот, по идее, должен понимать, что нет смысла покупать заведомо неподходящую вещь только потому, что на неё хватает денег.
Закінчились мої "вибори". Остаточно зупинився на Opel Grandland (ходив на тест-драйв).
Вже зранку мав їхати брати (але вночі сидів до 2 ночі, щось гуглив, дивився і передумав).
А через тиждень приглянулась одна гарна машина - VW Tiguan R-Line 2022 (США, биток, без стріляної безпеки). От вже 3 місяці катаюсь на ньому. Збираюсь переробляти задні повороти і ставити протитуманку, щоб отримати сертифікацію.
Закінчились мої "вибори". Остаточно зупинився на Opel Grandland (ходив на тест-драйв).
Вже зранку мав їхати брати (але вночі сидів до 2 ночі, щось гуглив, дивився і передумав).
А через тиждень приглянулась одна гарна машина - VW Tiguan R-Line 2022 (США, биток, без стріляної безпеки). От вже 3 місяці катаюсь на ньому. Збираюсь переробляти задні повороти і ставити протитуманку, щоб отримати сертифікацію.
поздоровляю! ох й довгі ж вибори були) яка ціна тіга? та які перші враження після йопеля?
поздоровляю! ох й довгі ж вибори були) яка ціна тіга? та які перші враження після йопеля?
Дякую. Натура така (але вже потрохи міняюсь), я телевізор 3 роки вибирав 28.5 usd
Різниця між астрою. і тігою - велика, на порядок. Особливо асистенти і адаптивний круїз.
Потім пересідав назад на Опель 2 рази, взагалі не те.
Але мене дивують комплектації американські - панорама і люк є, а автоскладання дзеркал нема.
Але мене дивують комплектації американські - панорама і люк є, а автоскладання дзеркал нема.
Фари IQ Light стоять? Адаптивність вже активували для американського ринку?
Фари IQ Light стоять? Адаптивність вже активували для американського ринку?
Ні, не IQ Light. Якщо про адаптивне освітлення - то не знаю.
Дзеркала краще складати окремою кнопкою. Бо взимку те авто складання може наробити більше геморою, чим користі.
28.5 usd
.
Тіг по ціні Ауді і Бмв?
Дзеркала краще складати окремою кнопкою. Бо взимку те авто складання може наробити більше геморою, чим користі.
Це щось новеньке про дзеркала, в нас є свій канал в телеграмі, там за 100 власників Карока, такої проблеми жодного разу не було.
Последний раз само не складывалось в Кемри 70. В остальных машинах складывается само и никаких проблем не возникало ( не возникает).
Так кнопки нема
в мене було таке. Намерзла гулька з льоду, хруст був нормальний, вчасно побачив, зупинив та відшкрябав руками