Дуже вас прошу!!!!!! підпишіть петицію!!! ПЕТИЦІЯ ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ адже з постановою кабміну 560 повністю порішені права людей з інвалідністю під час дії воєнного стану
Якась провокативна тема. Звернення до громадянина Зеленського чи до кого? До чого тут розділ "курилка"?
Якась провокативна тема. Звернення до громадянина Зеленського чи до кого? До чого тут розділ "курилка"?
канадський патріоте шо тебе тут провокує?
1. Знищує відстрочку для усіх дітей батьків з інвалідністю ІІ групи (вимагаючи надати довідку ЛКК про постійний догляд).
а ти вважав, що постанови дурні пишуть?)) Які чогось не знають? Та ні!
1. Знищує відстрочку для усіх дітей батьків з інвалідністю ІІ групи (вимагаючи надати довідку ЛКК про постійний догляд).
а ти вважав, що постанови дурні пишуть?)) Які чогось не знають? Та ні!
якщо ці постанови суперечать законодавству, то виходить так, дурні
адже з постановою кабміну 560 повністю порішені права людей з інвалідністю під час дії воєнного стану
там вроде прайд в метро 15 июня. может вы как-то совместитесь .
До речі, ця тема зараз для мене дуже болюча. Повний правовий пиз*ець. Займаюся документами, це ж*па, навіть в самому ТЦК в ах*ї. Цензурних слів не має.
Хто може, проголосуйте, будь ласка.
Підписав
адже з постановою кабміну 560 повністю порішені права людей з інвалідністю під час дії воєнного стану
там вроде прайд в метро 15 июня. может вы как-то совместитесь .
До чого тут це? Уряд справді киданув інвалідів, фактично переписавши закон постановою, і нічого смішного в цьому немає
+
Уряд справді киданув інвалідів, фактично переписавши закон постановою, і нічого смішного в цьому немає
уряд много кого кинул, почему я должен переживать за инвалидов? которые выездные и должны сесть на шею Гансу, а не доить воюющую краину...
уряд много кого кинул, почему я должен переживать за инвалидов? которые выездные и должны сесть на шею Гансу, а не доить воюющую краину...
ото тебе поплавило
ото тебе поплавило
чёйто? не я первый в эту игру начал играть...
Уряд справді киданув інвалідів, фактично переписавши закон постановою, і нічого смішного в цьому немає
Есть такие, что не доедут. Без вариантов.
Не хочется желать тебе самому постигнуть прелести реальной второй группы инвалидности в нашем гос-ве. Просто подумай. Если совсем рекуператор в голове не сифонит. Добавить нечего.
Не хочется желать тебе самому постигнуть прелести реальной второй группы инвалидности в нашем гос-ве. Просто подумай. Если совсем рекуператор в голове не сифонит. Добавить нечего.
а чего так вштырило, что на имперский перешёл?
у кума есть брательник, у того есть проблемы со спиной упырю в июне 22 говорили - такси до вога, дальше залегаеш в спальник фуры и через 2 дня в Райхе. Где твою спину лечат нахаляву. Чувак забил. Щас клянчит бабло у всех, бо житомирские коновалы зарядили за операцию 7к денег, а у чувака к полтиннику ни накопычень ни заощаджень. А петиции подписуйте, чё .
а чего так вштырило, что на имперский перешёл?
у кума есть брательник, у того есть проблемы со спиной упырю в июне 22 говорили - такси до вога, дальше залегаеш в спальник фуры и через 2 дня в Райхе. Где твою спину лечат нахаляву. Чувак забил. Щас клянчит бабло у всех, бо житомирские коновалы зарядили за операцию 7к денег, а у чувака к полтиннику ни накопычень ни заощаджень. А петиции подписуйте, чё .
Ніхто ні в кого бабло не клянчить. Коли в тебе буде автоімунне захворювання, без можливості транспортування, поговоримо. Ти реально казковий ідіот.
Коли в тебе буде автоімунне захворювання, без можливості транспортування, поговоримо. Ти реально казковий ідіот.
вот когда будет, тогда и сравним путь к успеху. а пока это нытьё базарной попрошайки . причём не напрямую, типа сбора тут на экскаватор минидіггер, а через посредника в лице нищего воюющего государства.
Коли в тебе буде автоімунне захворювання, без можливості транспортування, поговоримо. Ти реально казковий ідіот.
вот когда будет, тогда и сравним путь к успеху. а пока это нытьё базарной попрошайки . причём не напрямую, типа сбора тут на экскаватор минидіггер, а через посредника в лице нищего воюющего государства.
К сожалению, я знаю, о чем говорю В отличие от тебя.
К сожалению, я знаю, о чем говорю В отличие от тебя.
да я понял из текста я пытаюсь понять другое, что вами движет когда вы вместо того, чтобы решать свои проблемы пишете петиции...
Окрім петицій ще відосики пишуть, хіба не бачив? Тільки на коліна поки що не стають, а загалом формат годний, щоб "пару випустити".