В ответ на: По ОРАНТЕ не знаю вообще, рыгабельныя конторка....
Не просто рыгабельная, а мегарыгабельная контора, после подписания мне выплаты по автогражданке, прошло уже 3 недели, до этого два месяца типа готовили документы, народ в конторе тупо морозится, пришлось обращаться к адвокату, блин, ну когда будут спрашивать не только с нас автолюбителей - штраф то выписывают за отсутствие полиса на ура, а и с этих конченных тварюк. Упаси Господи вас связатся с орантой и сохрани вас Господи ребята, от виновника дтп с полисом этой отстойной конторы.
В ответ на: у страховой есть месяц после подачи ВСЕХ документов на выплату.
а месяц со дня подписания выплаты и три месяца после предоставления решения суда как тебе. Оранта ацтой конченый, они просто не платежеспособны, телефоны не берут, полный и окончательный мороз везде, советую - чем дальше от них, тем лучше, а свои денежки я заберу по суду, со вторника стартуем.
В ответ на: Ребята, у меня паника! Я застраховал свою "Мазду" в ЗАО "Европейский страховой альянс". Через три месяца после покупки меня стукнули в бочину: две двери надо менять. Всё чин-чинарём: гайцы оформили документы, я в тот же день предоставил документы страховикам на возмещение, но до сих пор эти уроды не возвращают мне денег. А вчера увидел информацию, что офис "Европейского страхового альянса" опечатан, а счета арестованы. Как теперь быть, не знаю!!!!!!!!!!
??? где видел инфу? , вчера разговаривала с сотрудниками этой компании ничего не говорили по этому поводу
Значит так, звонила сегодня знакомым которые работают в ЕСА всё у них нормально, офисы открыты и счета не арестованны. Лицензия у них бессрочная, так что "утка", что им не пролонгируют её неудачная. Это 100% заказ из чувства мести, говорят обидели какого крутого дядю. Но неоспоримым фактом являются их НЕВЫПЛАТЫ!!! Так что у кого проблемы с ними давайте обьединяться и делиться инфой. Я готовлю иск на них.
Декілька днів тому отримав від своєї страхової "ПРОВІТА" цікавого листа з дивним змістом. Як слід відреагувати на дану пропозицію? Власне лист:
Шановний(а) Арчібальд Веніамінович У зв’язку із нестабільною та складною ситуацією в нашій державі, зокрема із різким підвищенням курсу іноземної валюти та наслідками, які випливають з цього, "ТДВ Страхова компанія "Провіта" не може не враховувати цю ситуацію в своїй діяльності. Хочемо зробити деякі уточнення щодо договорів страхування, які укладалися до підняття курсу валюти. Вартість ТЗ, його страхова сума враховувались в гривні по курсу НБУ на дату укладання договору страхування і відповідно зафіксована в договорі в національній валюті. Так як ціноутворення на ринку автотранспорту в Україні формується в доларах або євро, та у звязку із зростанням курсу відповідних валют, вартість авто за раніше укладеними договорами перестала відповідати дійсності. Відповідно, більшість авто застрахованих раніше стали недострахованими або такими, що застраховані не на повну вартість. Аналогічна ситуація склалася і з ремонтом автомобілів, вартість ремонтних робіт та запчастини відповідно також підвищилась. Розмір збитку враховується на дату настання страхового випадку, тобто ціна в валюті в перерахунку на гривні по курсу НБУ на дату страхового випадку. Аби уникнути ситуацій з пропорційним відшкодуванням збитків, ТДВ "Страхова компанія "Провіта" пропонує Вам заязатися з нашим представником че зателефонувати в офіс компанії та домовитись про укладання додаткової угоди про збільшення страхової суми (ціни автомобіля).
....
Дуже буду вдячний за цінні поради. Підготував лист-відповідь страховику. Зміст напишу згодомм.
а в чем негативный опыт то? вам сообщают, что ваша машина застрахована на 100 тыс грн, а теперь ее рыночная стоимость 200 тыс, и в случае если вася пупкин у вас решит угнать ваше авто, то вы получите компенсацию 100 тыс-франшиза, ну и если вам хватит этих денег хотя бы на БУ, то спите спокойно, а если вы хотите достраховать свое авто , то принесите им денажек, и в случае тотала, либо угона, вам будет возмещена соответсвующая сумма...
Такий підхід з боку страхової яку Ви обрали можна назвати "разводняком конкретным", якщо не враховувати один маленький ньюанс. Таким ньюансом може бути Договір який Ви підписали. Уважно прочитайте його, якщо там немає ніяких пунктів типу можливого пропорційного відшкодування у випадку збільшення вартості авто, то можете сміло відповісти що таке прохання є порушенням Договору страхування і Ви його виконувати не збираєтеся. Якщо там все ж таки буде такий пункт, Ви розумієте що розбиратися треба буде через суд.
В ответ на: Такий підхід з боку страхової яку Ви обрали можна назвати "разводняком конкретным", якщо не враховувати один маленький ньюанс. Таким ньюансом може бути Договір який Ви підписали. Уважно прочитайте його, якщо там немає ніяких пунктів типу можливого пропорційного відшкодування у випадку збільшення вартості авто, то можете сміло відповісти що таке прохання є порушенням Договору страхування і Ви його виконувати не збираєтеся. Якщо там все ж таки буде такий пункт, Ви розумієте що розбиратися треба буде через суд.
Шо то є розвод - сумніву немає!!! Договір складений дуже "гарно" - при детальному вивченні стає загадкою за що всетаки страховик несе відповідальність перед страхувальником... Потрібні просто таки "ідеальні" умови для ДТП щоб страховик задовольнив позив. Постає логічне запитання - навіщо було підписувати?... при купівлі авто в кредит особливо немає вибору серед представлених акредитованих страхових компаній, тим більше що реальні страхові договора перед очима зявляються вже в момент підписання угоди, а не при попередньому ознайомленні. А панкту про пропорційне відшкодування повязане з ростом курсу долара все ж не виявив.
В ответ на: а в чем негативный опыт то? вам сообщают, что ваша машина застрахована на 100 тыс грн, а теперь ее рыночная стоимость 200 тыс, и в случае если вася пупкин у вас решит угнать ваше авто, то вы получите компенсацию 100 тыс-франшиза, ну и если вам хватит этих денег хотя бы на БУ, то спите спокойно, а если вы хотите достраховать свое авто , то принесите им денажек, и в случае тотала, либо угона, вам будет возмещена соответсвующая сумма...
а де ж юридичне підтвердження таких дій? а якщо завтра моя машина подешевшає страховик поверне мені різницю страхової суми? а якщо менеджери автосалону подумають що я 2 роки тому їм недоплатив то також мають право від мене вимагати різницю у ціні???
Вам как нормальным людям предлагают довести СС (страховую сумму) до нормальной (реальной). если у Вас украдут авто, то потом орать будете когда вам выплатят по старой СС. Машины то не столько стоят....
archiarchibald, як раз страхова сума не може змінюватися якщо в Договорі вона 100 тис. то звісно потрібно достраховувати теперішню ринкову вартість щоб було повне відшкодування при угоні! "Розводняком" є пропорційне відшкодування по ремонту авто! Страхова компанія має відшкодовувати ремонт повністю за виключенням франшизи якщо така є.
В ответ на: "Розводняком" є пропорційне відшкодування по ремонту авто! Страхова компанія має відшкодовувати ремонт повністю за виключенням франшизи якщо така є.
Кто тебе такое сказал???? Пропорциональное возмещение в случае, если страховая сумма меньше действительной стоимости - это нормально, это принцип, который применяется во всем мире. Да, вместе с этим многие компании предлагают и договора "без пропорции". Но только они существенно дороже (процентов на 30). Не хочешь пропорцию - плати больше и страхуйся так.
Другой вопрос, что наши ушлые страховые хотят и рыбку съесть и ... полис продать. Вот и втюхивают клиентам дешевые договора с галимыми условиями.
В даній страховій компанії відшкодування можливе лише якщо авто викрадуть із охороняємої стоянки... або з 8.00 до 18.00 в місцях платних парковок... Чи є смисл взагалі заморочуватись в такому разі про викрадення? А чому мені не пропонували довести СС коли долар опустився до 4,9 (в той час коли купував я авто при курсі 5,3?) Доречі лосі не вміють спорити...вони швидше не бачать розводу
В ответ на: Вот и втюхивают клиентам дешевые договора с галимыми условиями.
Цікаво а страховка терміном на 1 рік і тарифом у 7,5% від повної вартості авто - це дешеві умови??? При цьому франшиза при угоні 10% і пошкодженні 0,5 ? Тоді які дорогі умови? Саме цікаве є те що всі ризики в страховий тариф вже включено...просто страховики вирішують що не обовязково страхувальників посвідчувати що закладено в тариф страхування.
В ответ на: В даній страховій компанії відшкодування можливе лише якщо авто викрадуть із охороняємої стоянки... або з 8.00 до 18.00 в місцях платних парковок... Чи є смисл взагалі заморочуватись в такому разі про викрадення? А чому мені не пропонували довести СС коли долар опустився до 4,9 (в той час коли купував я авто при курсі 5,3?) Доречі лосі не вміють спорити...вони швидше не бачать розводу
Уважаемый, я 5 лет работаю в страховании..... Развод тут более чем отсутствует. Тут есть другой подвох, но какой, без виденья договора страхования, утверждать отказываюсь. Покажите договор и я тыкну есть развод иль нет.
В ответ на: Уважаемый, я 5 лет работаю в страховании..... Развод тут более чем отсутствует. Тут есть другой подвох, но какой, без виденья договора страхования, утверждать отказываюсь. Покажите договор и я тыкну есть развод иль нет.
Шановний я безмежно радий за ваші успіхи в сфері страхування яких ви досягли за останніх 5 років... проте в нашій країні 99% страхування - синонім "лохотрону"... а шо ви можете прокоментувати з того приводу коли автосалони невзмозі парити зараз авто в кредит то що відбулось з більшістю страхових компаній в нашій країні які примушували клієнтів оформлювати "добровільне" страхування... навіть 4 місяці не пройшло від початку спаду торгівлі а як мінімум 80% страхових скоротили штата на 50% працівників і майже на 30% скоротили платню тим що залишились "бдіть" інтереси товстосумів? Логічно і загальновідомо що (хоча особливо виразно це видно саме в нас в країні, мабуть люди просто одразу зрозуміли де і шо можна легко прикарманити) чим більше застрахуєш авто і чим менше проведеш оплат по відшкодуванню - тим товщий слой ікри на батоні ввечері скуштуєш...проте коли мінімальний економічний дисбаланс - тоді і казці кінець... а як жеш можна потім казати про якісь зобовязання або гарантії? Можливо закрадеться сумнів у "мінімальному дисбалансі"...та чомусь страхові компанії одні з найперших почали впроваджувати "антикризові наміри" і дивним чином завершувати свій стан існування... Можна все списати на кризу але іще легше признати себе банкротом і трошки згодом, у кращі часи, з новою вивіскою на дверях розкрити обійми заляканим власникам авто з безмежними обіцянками про світле майбутнє... Доречі шановний, а чи не буде ваша ласка розяснити в чому заключається сам принцип страхування - щоб бути впевненому у майбутньому чи всеж не спати ночами і гадати на картах яку саме причіпку знайде страхова щоб відмовитись від зобовязань які вона мала б виконувати?
В ответ на: як мінімум 80% страхових скоротили штата на 50% працівників і майже на 30% скоротили платню тим що залишились "бдіть" інтереси товстосумів?
И правильно сделали. Вы предпочитаете, чтобы персонал оставили и платили ему зарплату из страховых резервов? Нет! Пусть идут в народ и ищут клиентов, а не в офисе с одноклассниками перестукиваються. Вы, уважаемый, кстати, чем занимаетесь? Когда в вашей сфере будет наконец порядок? Или вы из Новой Зеландии?
В ответ на: В даній страховій компанії відшкодування можливе лише якщо авто викрадуть із охороняємої стоянки... або з 8.00 до 18.00 в місцях платних парковок... Чи є смисл взагалі заморочуватись в такому разі про викрадення? А чому мені не пропонували довести СС коли долар опустився до 4,9 (в той час коли купував я авто при курсі 5,3?) Доречі лосі не вміють спорити...вони швидше не бачать розводу
Уважаемый, я 5 лет работаю в страховании..... Развод тут более чем отсутствует. Тут есть другой подвох, но какой, без виденья договора страхования, утверждать отказываюсь. Покажите договор и я тыкну есть развод иль нет.
Во-первых в Украине оплата за услуги страхования производится исключительно в нац. валюте т.е. в грн. Которые успешно резервируются на депозитных счетах в банках как страховые резервы. При чём здесь привязка к иностранной валюте? Так же заключая договор страхования Страховщик несёт 100% ответственность по объекту страхования, что и прописано в договоре. Так почему сейчас они заявляют о пропорциональной выплате? Принимая на страхование обьект страховая сумма рассчитывалась по рыночной цене, тогда как можно говорить что страховая сумма занижена? И почему тогда Страхователь не может заявить, что бы его платёж так же был пересчитан в у.е. на момент заключения договора, ведь он приносил опредёлённый эквивалент...привыкли всё валить на простой народ, а риски свои просчитать не смогли, несмотря на то что сидят "крутые" аналитики и андеррайтеры.