День добрий прихильникам фазенд і прочім латифундистам! Є необхідність придбання мотокоси: десь пару раз в місяць викосити 3-4 сотки трави і прочєє шо там росте. Хто чим користується і на яку модель/марку звернути увагу. Зарані вдячний!
Петрович 08.06.2024 16:31 пишет: День добрий прихильникам фазенд і прочім латифундистам! Є необхідність придбання мотокоси: десь пару раз в місяць викосити 3-4 сотки трави і прочєє шо там росте. Хто чим користується і на яку модель/марку звернути увагу. Зарані вдячний!
Ех, свою продати чи що? :-)
Купив два роки тому, не користувався. Ижмаш GT-4350
FanCase 08.06.2024 20:52 пишет: Як на мене то бензиновий Stihl. Стартує від 8000 грн. за FS55 2-х тактна з нормальною ручкою, а далі як бюджет дозволяє.
Дивився кілька обзорів на ютюбчику - ніби для моїх потреб норм, от тільки з сервісом як у них?
FanCase 08.06.2024 20:52 пишет: Як на мене то бензиновий Stihl. Стартує від 8000 грн. за FS55 2-х тактна з нормальною ручкою, а далі як бюджет дозволяє.
Дивився кілька обзорів на ютюбчику - ніби для моїх потреб норм, от тільки з сервісом як у них?
Петрович 08.06.2024 21:19 пишет: от тільки з сервісом як у них?
У мене саме така, сервісом користувалася один раз, коли неправильно зібрала:)) Сервіс норм, коса просто чудова, завдяки продуманій підвісній системі втома взагалі не відчувається.
у меня штиль с 2010г. в сервисе был 1 раз, лет 5 назад, меняли какую-то медную втулку (нет редуктора). так что тебе и не надо знать про тот сервис, оно работает и работает да, и первые 10 лет я выкашивал под 25 соток, пока не купил газонокосилку
FanCase 08.06.2024 22:59 пишет: Сервіс краще ніж у "китайців". При бажанні запчастини можна замовити, та відремонтувати самому. Як варіант ось сайт який продає техніку та запчастини.
Alex2064 09.06.2024 14:28 пишет: у меня штиль с 2010г. в сервисе был 1 раз, лет 5 назад, меняли какую-то медную втулку (нет редуктора). так что тебе и не надо знать про тот сервис, оно работает и работает да, и первые 10 лет я выкашивал под 25 соток, пока не купил газонокосилку
Петрович 08.06.2024 21:19 пишет: от тільки з сервісом як у них?
У мене саме така, сервісом користувалася один раз, коли неправильно зібрала:)) Сервіс норм, коса просто чудова, завдяки продуманій підвісній системі втома взагалі не відчувається.
Чьорт! Я чогось собі придумав, шо то суто чоловіче заняття.
egorka 09.06.2024 17:14 пишет: Петровіч а чому мото? А не акумуляторну?
Та ... сестра з зятьком купили - 20 хвилин косиш, три години - заряджаєш. Фігня повна: слабенька, діаметр "покосу" ніякий. Опять же: світла йок і шо? ти такий надів модні очки і стару монтану, шоб як слід поборотись з бур'яном, а батарейка здохла і вуаля - жар шашлик. Ну а в мото хляпнув бенза - і ... шашлик тільки ввечері!
egorka 09.06.2024 17:14 пишет: Петровіч а чому мото? А не акумуляторну?
Та ... сестра з зятьком купили - 20 хвилин косиш, три години - заряджаєш. Фігня повна: слабенька, діаметр "покосу" ніякий. Опять же: світла йок і шо? ти такий надів модні очки і стару монтану, шоб як слід поборотись з бур'яном, а батарейка здохла і вуаля - жар шашлик. Ну а в мото хляпнув бенза - і ... шашлик тільки ввечері!
глянь еще на 4х тактные. тут на форуме кто-то делился опытом, вроде ниче так. из плюсов, мощнее и экономичнее, из минусов трохи тяжелее. это как я понял
Alex2064 10.06.2024 08:25 пишет: глянь еще на 4х тактные. тут на форуме кто-то делился опытом, вроде ниче так. из плюсов, мощнее и экономичнее, из минусов трохи тяжелее. это как я понял
Таки да: вона тяжча. Ну й у мене ж не гектари і не заготівля сіна, так ... двір, садок та перед ворітьми, шоб перед сусідами соромно не було .
Та воно ж те саме, що й Форте, Експерт і купа інших брендів. Відрізняється тільки кольором пластику. У китайцях, загалом, як повезе. Третій рік в дуже активному використанні РЗТК, на 42 куба, в цілому явних перетензій не має. За весь час здохла катушка запалювання нещодавно. Свою ціну, станом на 22 рік, 2900 вона вже виправдала з головою. На майбутнє можливо задумаюсь над косою Штіль, скоріш за все 250.