egorka 18.06.2024 11:32 пишет: Це я пам'ятаю , може по Ефесу( холодненьке)
Навіть не спробував тоді. Хоча повний холодильник його було в номері. А от в Стамбулі пробував, сам купував. Так не дуже сподобалось.
таке брав? Бо воно різне е, це смачне, а от туборга в Мігросі чомусь не було воно мені більше подобается, ну і ціна зараз 60/65 лір за банку, багато не попьеш
egorka 18.06.2024 11:32 пишет: Це я пам'ятаю , може по Ефесу( холодненьке)
Навіть не спробував тоді. Хоча повний холодильник його було в номері. А от в Стамбулі пробував, сам купував. Так не дуже сподобалось.
таке брав? Бо воно різне е, це смачне, а от туборга в Мігросі чомусь не було воно мені більше подобается, ну і ціна зараз 60/65 лір за банку, багато не попьеш
Я різне брав, що було в Шоке чи Міграсе. Но я не показник, я не люблю пляшкове пиво. Тільки розливне і бажано Чешське.
Я різне брав, що було в Шоке чи Міграсе. Но я не показник, я не люблю пляшкове пиво. Тільки розливне і бажано Чешське.
так Ви батенька гурман, чешське я теж люблю
може так співпало. Пиво різне пробував, щось подобається, щось ні. А от чеське як не спробую, то все подобається. А от в Туреччині більше подобається айран, а не пиво. Особливо прикольно було. Велике кафе, футбол і майже всі пьють не пиво, а айран.
Пиво на курорті це все більше про самонавіювання. Відпочинок, гарний настрій, жінка за пиво не пилятиме. То воно і "заходить". Цих пив імпортних зараз в маркетах - море (саме імпортних а не те що розлили на Славутичі чи в Радомишлі), ну пиво як пиво. Так же зайде і якесь наше, коли холодненьке на дачі в гамаку.
так Ви батенька гурман, чешське я теж люблю
може так співпало. Пиво різне пробував, щось подобається, щось ні. А от чеське як не спробую, то все подобається. А от в Туреччині більше подобається айран, а не пиво. Особливо прикольно було. Велике кафе, футбол і майже всі пьють не пиво, а айран.
ну так ціна айрану і ціна пиву, а в кафе то взагалі 5$ бокал
opexkiev 18.06.2024 12:10 пишет: Пиво на курорті це все більше про самонавіювання. Відпочинок, гарний настрій, жінка за пиво не пилятиме. То воно і "заходить". Цих пив імпортних зараз в маркетах - море (саме імпортних а не те що розлили на Славутичі чи в Радомишлі), ну пиво як пиво. Так же зайде і якесь наше, коли холодненьке на дачі в гамаку.
ну да, курорт спека то холодне пиво замість води заходить дуже добре
opexkiev 18.06.2024 10:00 пишет: Буквально вчора зустрів цікаву думку, хочу на собі спробувати Найкращий тест на алкоголізм - це якщо ти випиваєш одну дозу (бокал пива чи шот чи стопарік горілки чи віскаря) - і можеш зупинитися. Якщо можеш - прілічна людина, поціновувач і знавець алкоголю. Якщо ні і випиваєш другу-третю-десяту - алкаш, куду дивиться міліція і як таких земля носить
а якщо можеш зупинитися, але не хочеш? імхо, якщо сам процес вживання алкоголю подобається, незалежно від доз, то людина вже алкоголік by definition. Просто у нас з цим терміном асоціюються запойні, або ті, що хворіють на алкоголізм.
Тупо з факту, що в тебе таке питання виникає - вже точно да.
Тоді майже вся Європа алкаші
Я фільм бачив французький. Вони там кожен день віно пили. А іноді і в обід. Може в мене є корні французьки.
Десь давно читав статтю написану авторитетним медиком, то він розповідав що у представників так званої "середземноморської раси" у організмі не вистачає ферментів, необхідних для перетравлювання м'яса і риби. Отже для них вино, особливо коли їдять рибу/птицю/м'ясо є ледь не необхідною домішкою, щоб не відчувати дискомфорту після споживання таких страв. Може і у тебе є генеалогічні корені звідти.
opexkiev 18.06.2024 10:00 пишет: Буквально вчора зустрів цікаву думку, хочу на собі спробувати Найкращий тест на алкоголізм - це якщо ти випиваєш одну дозу (бокал пива чи шот чи стопарік горілки чи віскаря) - і можеш зупинитися. Якщо можеш - прілічна людина, поціновувач і знавець алкоголю. Якщо ні і випиваєш другу-третю-десяту - алкаш, куду дивиться міліція і як таких земля носить
ога а почему стопарик? а если три по сто и пиисят на посошок и остановился - это можно?
Так тут перепис алкоголіків чи противників? Мене в перші, даже не уявляю свій вечір без бокала вина чи якогось джина с тоніком , чи абсента з мороженим
opexkiev 18.06.2024 10:00 пишет: Якщо ні і випиваєш другу-третю-десяту - алкаш, куду дивиться міліція і як таких земля носить
Теперь дозвольте пару слов без протокола. Чему нас учит семья и школа? - Что жизнь сама таких накажет строго. Тут мы согласны, - скажи, Серёга!
Вот он проснется утром - он, конечно, скажет: Пусть жизнь осудит, пусть жизнь накажет! Так отпустите - вам же легче будет: Чего возиться, раз жизнь осудит! (С)