але це не хахвлрювання )) це наркозалежнисть хочь з золотих баянів колотися хочь 20 річний віскарь вживати.
а оці лікарі.. вони самі алкаши )) подивится в кожного на ніс ) він тобі каже ти хворий! бо невміеш контролювати ) а сам херачит і вважає що контролює )
що повинно бути такого в такому напої як пиво що його треба замовляти невідомо де новою поштою?
100%! Як на мене, то зара крафта, на будь-який смак і гаманець в Києві - дох!!! З.І. Шульц пив ще коли він був в Україні (якщо я не помиляюсь) - хороше пиво, але не більше..
...
алкоголізм це не хвороба, а звичайна залежність, як куріння, або наркоманія.
але це не хахвлрювання )) це наркозалежнисть хочь з золотих баянів колотися хочь 20 річний віскарь вживати.
а оці лікарі.. вони самі алкаши )) подивится в кожного на ніс ) він тобі каже ти хворий! бо невміеш контролювати ) а сам херачит і вважає що контролює )
ІМХО, якщо лікар не алкаш (або не був алкашом), то йому взагалі треба заборонити лікувати алкашів!
Это же искусство
а где у нас в розлив есть Tennent's Stout? И по цене как Гиннесс? Или дороже?
Дешевле Гиннеса немного. Знаю две точки в Киеве - "Натюрлих" в центре и "Энфилд" на Позняках
Главное не похмеляться, чтобы не спиться.
Никогда не понимал как это. Пить утром алкоголь. Для меня алкоголь это напиток вечерний. Закончил работу, дела и т.д. И позволил себе слегка прибухнуть, ну или не слегка. Кстати еще добавлю. От любого принятия алкоголя, у меня требование - утром мне не плохо. Я встал утром и не вижу особой разницы между: пил вечером или не пил.
Никогда не понимал как это. Пить утром алкоголь. Для меня алкоголь это напиток вечерний. Закончил работу, дела и т.д. И позволил себе слегка прибухнуть, ну или не слегка. Кстати еще добавлю. От любого принятия алкоголя, у меня требование - утром мне не плохо. Я встал утром и не вижу особой разницы между: пил вечером или не пил.
Без бодуна не рахується. Треба усугублять палінням. Спробуй бухати під сігару. )))
ти що, на олінклюзіві ніколи не був?
а хіба там не з 12 наливають?
на пляжному з 10.
а за 5 баксів хлюпцю, що по пляжу бігає, і з такої, коли на пляж прийдеш ).
а коли кожен ранок йому по 5 даєш - то на третій день в тебе вже "твій" ліжак з рушником і поки ти йдеш до нього - він вже біжить на бар і наливає "те що і вчора".
на пляжному з 10.
а за 5 баксів хлюпцю, що по пляжу бігає, і з такої, коли на пляж прийдеш ).
а коли кожен ранок йому по 5 даєш - то на третій день в тебе вже "твій" ліжак з рушником і поки ти йдеш до нього - він вже біжить на бар і наливає "те що і вчора".
+1
Без бодуна не рахується. Треба усугублять палінням. Спробуй бухати під сігару. )))
и обязательно полирнуться пивком лучше темным крепким, хотя бы литра 2... утром штымарь обеспечен
зы. если шо - я бОльше по квасу ну или вот открыл для себя литовское пиво - вкусно, но не более баночки вечером..