adam 19.06.2024 21:33 пишет: Плюсую за Алюанію був три рази на ,
Оті всі Албанія, Чорногорія, Булгерія , та вибачать мене поціновувачі , аж ніяк не конкурент перлині Европи Греції. Все найкраще там. (тож бери одразу найкраще, не гай часу)
а що такого є в Греції? навряд чи попаду туди ближчим часом, та коли минулі роки їздив, то шось і на думці не було туди їхати...вже і не пам'ятаю чим завжди Туреччина вабила. якщо не повним сервісом
Греція це сотні шикарних пляжів на будь-який смак, тепле море, чудова природа і дешева смачна їжа (ну в Іспанії їжа дешевше і точно не гірше )
Оті всі Албанія, Чорногорія, Булгерія , та вибачать мене поціновувачі , аж ніяк не конкурент перлині Европи Греції. Все найкраще там. (тож бери одразу найкраще, не гай часу)
а де саме Греція?
На авто: найкраще: Кефалонія, Лефкада. дуже гарно: Сітонія та Тасос (найближче на авто)
а де саме Греція?
На авто: найкраще: Кефалонія, Лефкада. дуже гарно: Сітонія та Тасос (найближче на авто)
Drug2 20.06.2024 10:19 пишет: Увечері проїхати Румунію, далі через Вршац кілометрів 100 селами по Сербії і автобаном через Сербію та Македонію до Евзоні, Греція. Трохи трафіку біля Тсалонік- і ось вже Нікіті- а далі пляжі Сітонії. Реально дуже, дуже проста дорога.
Якось по карті це коло...на 500 км+ ніж через Болгарію
Варто звертати увагу звідки дописувачі. Мені з Франківська +\- одинаково чи на Порубне, а зараз ще Красноїльськ появився, чи на Закарпаття (Солотвино, Халмеу). Але якщо заїзд з сторони Львова, то маршрут на Сербію нормально. Якщо з Чернівців тоді ч\з Болгарію оптимально.
В ответ на: Плюсую за Алюанію був три рази на , від Himare до Saranda купа тихих місць.
Конкретно Саранде не сподобовалось. Хіба знімати готель першої лінії, але вони сильно підняли ціни останнього року і Греція дешевша. А море в Халкідіки набагато краще
Softkpk 20.06.2024 14:44 пишет: Русе? не встряну на кордоні?
там є дні де мона простояти декілька годин - це п’ятниця-субота в сторону Болгарії, найкраще їхати вівторок-четвер - можна вкластись в 30-50хв, але будь-який кордон це як повезе
Ніякої Албанії якщо поїздка всього 10 днів. Албанія - це їхати нижче міста Вльоре. Все що вище Вльоре - це не те заради чого треба їхати сюди. Вльоре, Борщ, Ксамліль, Саранда, голубе око... можливо Берат... багато чого можна подивитись
Але при 10 днях це без сенсу взагалі.
З Чернівців я хотів би порадити Тасос за відгуками друзів. Але я буду радити Халкідіки. Халкідіки не так далеко від Тасос, але там стільки всього є.. І не треба паром, в будь-який час можна їхати будь-куди... І дуже багато бухт, пляжів..
Так, дуже добре Кефалонія і Лефкада, так, варто побачити Метеора.. але не при 10 днях не варіант. 10 днів - Тасос або Халкідіки..
10 днів це небагато, тому подумайте чи варто ще 2-3 дні тратити на дорогу зайвих. Албанія - це гори, Албанія це не Дуррес. Поїдете в Дуррес - будете плюватись і шкодувати що нічого не побачили...
Зараз на Тасосі приїхали вчора, їхали з Києва якраз через Чернівці з двома ночівками в дорозі, одна в Румунії, інша в Болгарії. Кордон проходили в Дяківцях 35 хв зайняло, перед нами було 7 авто, і то я одних після себе пропустив, довго мої документи вивчали, так було б ще швидше. Десь 100 км від кордону по Румунії повільно їдеш, бо дорога петляє, а потім дорога вирівнюється і з'являється узбіччя по якому всі їдуть, а сердина дороги лишається для випередження-обгонів, то своїх 120-130 між містами я тримав (можна і швидше але я з боксом то вирішив дотримуватись рекомендацій виробника) по селах десь 60-80 де як. Кордон в Русе пройшли хв за 40, доречі за міст грошей не взяли кордон Болгарія-Греція проходили в Маказі теж десь хв 40 вийшло, хоча перед нами була черга із авто десь метрів на 400. Зараз потихеньку вивчаємо Тасос поки подобається.
Тасос аба Халькидики - вибір зроблений ))) Порадьте житло: готель чи апарти в цих регіонах. Бажано щоб навколо було де поісти - бо готувати навряд чи плануємо