Оті всі Албанія, Чорногорія, Булгерія , та вибачать мене поціновувачі , аж ніяк не конкурент перлині Европи Греції. Все найкраще там. (тож бери одразу найкраще, не гай часу)
а що такого є в Греції? навряд чи попаду туди ближчим часом, та коли минулі роки їздив, то шось і на думці не було туди їхати...вже і не пам'ятаю чим завжди Туреччина вабила. якщо не повним сервісом
Греція це сотні шикарних пляжів на будь-який смак, тепле море, чудова природа і дешева смачна їжа (ну в Іспанії їжа дешевше і точно не гірше )
Чорногорія так само кацапні повно, хоча море класне але його там мало, в Албанії не був нічого сказати не можу
кажуть Албанія зараз не пускає орків, ну і кажуть якщо Албанія то Ксаміль
Плюсую за Алюанію був три рази на ,
Оті всі Албанія, Чорногорія, Булгерія , та вибачать мене поціновувачі , аж ніяк не конкурент перлині Европи Греції. Все найкраще там. (тож бери одразу найкраще, не гай часу)
а де саме Греція?
Плюсую за Алюанію був три рази на ,
а де саме Греція?
На авто: найкраще: Кефалонія, Лефкада. дуже гарно: Сітонія та Тасос (найближче на авто)
Авіа+аренда авто Кріт (Ханья)
...
а де саме Греція?
На авто: найкраще: Кефалонія, Лефкада. дуже гарно: Сітонія та Тасос (найближче на авто)
Авіа+аренда авто Кріт (Ханья)
Дякую Вам візьму на замітку на майбутнє
Увечері проїхати Румунію, далі через Вршац кілометрів 100 селами по Сербії і автобаном через Сербію та Македонію до Евзоні, Греція. Трохи трафіку біля Тсалонік- і ось вже Нікіті- а далі пляжі Сітонії. Реально дуже, дуже проста дорога.
Якось по карті це коло...на 500 км+ ніж через Болгарію
Варто звертати увагу звідки дописувачі. Мені з Франківська +\- одинаково чи на Порубне, а зараз ще Красноїльськ появився, чи на Закарпаття (Солотвино, Халмеу). Але якщо заїзд з сторони Львова, то маршрут на Сербію нормально. Якщо з Чернівців тоді ч\з Болгарію оптимально.
Чорногорія/Албанія?
Нібито автор за день хоче доїхати
Плюсую за Алюанію був три рази на , від Himare до Saranda купа тихих місць.
Конкретно Саранде не сподобовалось. Хіба знімати готель першої лінії, але вони сильно підняли ціни останнього року і Греція дешевша. А море в Халкідіки набагато краще
Ну і їхати простіше до Греції
Підтримую. Подивився маршрут...як краще їхати щоб була максимально ненапряжна дорога?
Якщо гнати, то * Трансільванія все одно населені пункти, тому тільки зі спонсором * Бухарест на обїздній можна встряти
А так більш менш через столиці, умовно по F85, а потім звернути на Софію
Чорногорія так само кацапні повно, хоча море класне але його там мало
Якщо саме море, то Будва і нижче
Але в Будві кацапів мабуть максимально багато, тому краще до Бару-Сутоморе
Але за один день з України ... ну таке собі. По Румунії/Сербії дороги будуть таки собі, в тому сенсі того, що сильно швидко не поїдеш
Русе? не встряну на кордоні?
Русе? не встряну на кордоні?
там є дні де мона простояти декілька годин - це п’ятниця-субота в сторону Болгарії, найкраще їхати вівторок-четвер - можна вкластись в 30-50хв, але будь-який кордон це як повезе
Накидав в приват і тут напишу.
Ніякої Албанії якщо поїздка всього 10 днів. Албанія - це їхати нижче міста Вльоре. Все що вище Вльоре - це не те заради чого треба їхати сюди. Вльоре, Борщ, Ксамліль, Саранда, голубе око... можливо Берат... багато чого можна подивитись
Але при 10 днях це без сенсу взагалі.
З Чернівців я хотів би порадити Тасос за відгуками друзів. Але я буду радити Халкідіки. Халкідіки не так далеко від Тасос, але там стільки всього є.. І не треба паром, в будь-який час можна їхати будь-куди... І дуже багато бухт, пляжів..
Так, дуже добре Кефалонія і Лефкада, так, варто побачити Метеора.. але не при 10 днях не варіант. 10 днів - Тасос або Халкідіки..
10 днів це небагато, тому подумайте чи варто ще 2-3 дні тратити на дорогу зайвих. Албанія - це гори, Албанія це не Дуррес. Поїдете в Дуррес - будете плюватись і шкодувати що нічого не побачили...
Зараз на Тасосі приїхали вчора, їхали з Києва якраз через Чернівці з двома ночівками в дорозі, одна в Румунії, інша в Болгарії. Кордон проходили в Дяківцях 35 хв зайняло, перед нами було 7 авто, і то я одних після себе пропустив, довго мої документи вивчали, так було б ще швидше. Десь 100 км від кордону по Румунії повільно їдеш, бо дорога петляє, а потім дорога вирівнюється і з'являється узбіччя по якому всі їдуть, а сердина дороги лишається для випередження-обгонів, то своїх 120-130 між містами я тримав (можна і швидше але я з боксом то вирішив дотримуватись рекомендацій виробника) по селах десь 60-80 де як. Кордон в Русе пройшли хв за 40, доречі за міст грошей не взяли кордон Болгарія-Греція проходили в Маказі теж десь хв 40 вийшло, хоча перед нами була черга із авто десь метрів на 400. Зараз потихеньку вивчаємо Тасос поки подобається.
Зараз на Тасосі приїхали вчора,
давай фото, якщо можна.
Бо так на море в Грецію хочу.....
Да, цікаво, Чекаемо на фото та ціни на все
Знайшли сьогодні шикарний пляж для дітей, мілко маленькі хвильки і сосни на березі
А так тут дуже красиво. По цінах піцца 12-16 євро, залежно від розміру. Мясо + гарнір 10-12.
І ще по дорозі, навіть тим хто з Києва їхатиме раджу їхати через Чернівці, бо через Одесу жестяк повний, і дуже нервова дорога.
Тасос аба Халькидики - вибір зроблений ))) Порадьте житло: готель чи апарти в цих регіонах. Бажано щоб навколо було де поісти - бо готувати навряд чи плануємо