Softkpk 24.06.2024 16:30 пишет: Тасос аба Халькидики - вибір зроблений ))) Порадьте житло: готель чи апарти в цих регіонах. Бажано щоб навколо було де поісти - бо готувати навряд чи плануємо
Житло то треба сідати і дивитись, що доступно, бо я дивився за тиждень до виїзду і на букінгу вибору зовсім не було в моєму бюджеті, буквально з 10 пропозицій.
Softkpk 24.06.2024 16:30 пишет: Тасос аба Халькидики - вибір зроблений ))) Порадьте житло: готель чи апарти в цих регіонах. Бажано щоб навколо було де поісти - бо готувати навряд чи плануємо
Ми в 2019 жили тут Простенько, але я б сказав що впринципі норм співвідношення ціна-якість. До пляжу десь до 2-3 хвилин як і до найближчого ресторануі і мупермаркету, гіроси щи ближче є, паркінг безплатний. Але мені Тороні видалось якимось аж занадто спокійним Якщо хочеться трохи більше двіжухи - то на тому півострові є містечко Сарті (з видом на Афон)
Hotel Vourvourou. Там первая линия, недорого и мило. Столики и кухня прямо на берегу. Я там был, хозяева норм. Недалеко знаменитый Karydi Beach.
Hotel Vourvourou. Там первая линия, недорого и мило. Столики и кухня прямо на берегу. Я там был, хозяева норм. Недалеко знаменитый Karydi Beach.
а де цей готель? Що б на замітку взяти, а фото е той краси , пляж, і тд
Житло то треба сідати і дивитись, що доступно, бо я дивився за тиждень до виїзду і на букінгу вибору зовсім не було в моєму бюджеті, буквально з 10 пропозицій.
Береш гуглмапс, збільшуєш потрібну тобі локацію як найбільше на весь монітор (не смартфон!). Дивишся позначки готель та (або) апартаменти. Клікаєш по них, дивишся відгуки, та контакти. Контактуєш напряму. Передплата через пейпал. Я так колись робив, коли не знайшов через букінг.
А коли вже будеш відпочивати, то та сама схема дуже добре працює, коли стоїть питання де смачно та не дуже дорого поїсти серед безлічі місцевих закладів. Та що подивитися навколо.
В ответ на: Порадьте житло: готель чи апарти в цих регіонах.
Сенс радити? Вже 95% на те, що буде забукано до вересня включно
Берете регіон і просто шукаєте через booking, airbnb чи напряму. Я особисто готель, де ми зупинялись тричи (https://maps.app.goo.gl/3ek6Sd4iHXx1d6Qu5) знайшов методом прямої переписки
Краще визначитися з локацією (пляж, кількість людей навкого, сервіси), і потім шукати там.
на Тасосі не був, а от Халкідікі не сподобалось порівняно з Адріатикою. на островах звісно зазвичай море краще...
Берете регіон і просто шукаєте через booking, airbnb чи напряму. Я особисто готель, де ми зупинялись тричи (https://maps.app.goo.gl/3ek6Sd4iHXx1d6Qu5) знайшов методом прямої переписки
Краще визначитися з локацією (пляж, кількість людей навкого, сервіси), і потім шукати там.
---------- Але там готелів 100500 на будь-який бюджет, що буде вільно на ваши дати - я хз
я не знаю як там в Греції, але нещодавно для себе виявив, що номери в Італії/Австрії при бронюванні напряму на сайті готелів на 20-30 євро за ніч дешевше, ніж ці самі номери на ті самі дати через букінг чи інші подібні платформи. А якщо готель не мережевий і зв'язатись з менеджером напряму, то ще й поторгуватись можна або навіть самі знижку пропонують, якщо вони відчувають що в тебе є альтернатива, але я пишу про брюнювання сьогодні на завтра/післязавтра, а не за місяці наперед, яке для мене зараз неприйнятне в сучасному сумбурному світі.
---------- Але там готелів 100500 на будь-який бюджет, що буде вільно на ваши дати - я хз
я не знаю як там в Греції, але нещодавно для себе виявив, що номери в Італії/Австрії при бронюванні напряму на сайті готелів на 20-30 євро за ніч дешевше, ніж ці самі номери на ті самі дати через букінг чи інші подібні платформи. А якщо готель не мережевий і зв'язатись з менеджером напряму, то ще й поторгуватись можна або навіть самі знижку пропонують, якщо вони відчувають що в тебе є альтернатива, але я пишу про брюнювання сьогодні на завтра/післязавтра, а не за місяці наперед, яке для мене зараз неприйнятне в сучасному сумбурному світі.
та для всіх нас так, нажаль у дружини 9 липня відпустка, якщо вирішить все ж сама з малою їхати то так і будемо "з сьогодні на завтра" бронювати
Softkpk 03.07.2024 15:49 пишет: Якщо це Тасос - то в яких селіщах саме краще зупинитись Ліменарія? що ще?
у мене така градація 1. східне узбережжя там де золотий пляж 2. західне узбережжя (але там трохи більше вітру, правда повно хвої біля пляжів) 3. західна частина півночі 4. південь 5. східне узбережжя південніше золотого пляжу