Із алі смислу ячейки заказувати зовсім не бачу, якось страшно попасти на хлам, і якби ще був хоча б якийсь смисл ризикувати, але воно +- так же само довго як через Nkon, а якщо порівнювати ціну то через Аліекспрес навіть дорожче. Скоріший варіант отримати - можна замовляти з Алібаба те що є на складі в Польщі, ціни доречі +- терпимі, один писав що замовив 8 *280, то разом з доставкою в Україну - 680 доларів.
alexa11 10.07.2024 12:22 пишет: що ви хотіли за такі гроші, з Алі? треба було б хоча би відгуки почитати на Алі. там є відгук з такою інформацією про 19 рік. і емність там фактична 90а.
За 300Е взял 8 штук 105eve. Изготовлено в 24г, сопротивление 0.26мОм. Ёмкость -114Ач
Ще б ссилку сюди кинути на продавця щоб люди орієнтувались і могли відрізнити шлак від товару, а то дійсно на алі купа мусору. Ось людина досить доступно все розповідає Доречі розповідає і легко знаходить про акуми 19 року випуску, єдине що не зрозумів так те коли він на 12 хвилині відео зайшов на сайт Nkon то в нього чомусь ціни відображаються помітно вищими ніж у мене.
На nkon покупал. Их там нет сейчас. Предыдущая поставка было продана за сутки. Но, можно у них взять 280, 304, и 314 всё по предзаказу на осень.
Ps. Несмотря на ихние характеристики, qr бил как "В" класс. Продавали, понятно как А класс.
Есть прибор, чтобы сопротивление замерять? Что штрих-коды на ячейках говорят? Ячейки ровные, без вздутости?
По картинці можна сканувати. Мені написало EVE 105 A.h. Produktion date 22/10/2019
Ну що, є привід з продавцем пободатися. Брав у продавця з найвищим рейтингом та відгуками. Буду робити його нижче. Негативний досвід, то теж досвід. До зовнішнього вигляду комірок питань немає. Тільки отримав, ємність та опір не перевіряв.
Ну що, є привід з продавцем пободатися. Брав у продавця з найвищим рейтингом та відгуками. Буду робити його нижче. Негативний досвід, то теж досвід. До зовнішнього вигляду комірок питань немає. Тільки отримав, ємність та опір не перевіряв.
Раджу в когось позичити кілька різних приладів для тестування цього барахла і не зосереджувати багато уваги в доказуванні чогось продавцю, бо коли написати продавцю то він відповість що все добре і товар якісний, тобто продавцю написати коротку претензію, дочекатись відповіді його і зразу ж запит на сайті. Щоб запит був задоволений то краще зробити побільше фотографій товару, того ж QR коду і звісно ж фотографій з тестуванням, замірами, бажано щоб при цьому не одним пристроєм тестувалось а кілька. Я півтори року назад коли робив скаргу на автомобільний зарядний пристрій що давав струм зарядки менше ніж 50% від заявленого продавцем, то тупо скинув різні фотографії із зімірами і навіть не прийшлось сперечатись, запит задовільнили, кошти вернули 100%.
Есть прибор, чтобы сопротивление замерять? Что штрих-коды на ячейках говорят? Ячейки ровные, без вздутости?
По картинці можна сканувати. Мені написало EVE 105 A.h. Produktion date 22/10/2019
К внешнему виду ваших ячеек куча вопросов, которые возникают с первого взгляда на фото. Плавленная пластмасса возле площадок, сами площадки что зубами грызли (когда шлифовали старую лазерную сварку), ввареные шпильки. Б/у 150%. Как аккумулятор на малых нагрузках поработает. Дать токи в 1С, так там сразу развал по ячейкам пойдёт.
К внешнему виду ваших ячеек куча вопросов, которые возникают с первого взгляда на фото. Плавленная пластмасса возле площадок, сами площадки что зубами грызли (когда шлифовали старую лазерную сварку), ввареные шпильки. Б/у 150%. Как аккумулятор на малых нагрузках поработает. Дать токи в 1С, так там сразу развал по ячейкам пойдёт.
Ну що, що зміг то поміряв та передивився. Хто гриз, де гриз - х.з Спочатку ж на емоціях написав продавцю за "гівно мамонта" і яким чином вони його до грейду А відносять. Продавець поки мовчить. Потім поміряв таки вагу, напругу та опір. Спочатку електронним тестером від Шнайдера, а потім коли вирішив, що він падлюка бреше що сивий мерин, попхався та купив крону до стрілкового тестера, теж старого як гівно мамонта, але точного. Так ось, гівно мамонта, що комірки мене здивувало. Напруга на усіх 4 комірках рівна 3,31в. Але ще більше здивував опір комірок, який за оглядами ютуберов є показником заюзаності і буває що приходить і 0,42, що вже близько до дупи комірок, а якщо 0,27 то це ще гарно що піпець. Так блін, я наміряв обома тестерами 0,13-0,14. Це як? Обидва тестери на помійку? З продавцем далі сваритися за дату виготовлення чи ні, бо так поки усе ОК? Хто допоможе зарядним, щоб поміряти їх реальну ємність, чи кому можна завезти ті комірки для дослідів/на опити? Бо у мене ще 3 посилки від цього продавця з тим же їдуть (я його просив про окремі 4 відправки по 4 шт). Чи може щось не так наміряв, і воно на повністю заряджених міняється, чи не так по тому опору комірок зрозумів? Чи може вони з того часу технологію виробництва змінили?
Щойно прилетіло повідомлення від продавця:
В ответ на: Hello Sir, orders before June, inventory is 2019-2023 inventory, batteries are not used, are products in the warehouse, long time, but never used, so the price will be low.
Ще одне повідомлення щодо поточного зростання ціни:
В ответ на: You are now seeing the price increase of the product. The current inventory is more 2023 inventory, which has not been used, but the price will be more expensive.
Yurii 11.07.2024 08:43 пишет: Так блін, я наміряв обома тестерами 0,13-0,14. Це як? Обидва тестери на помійку? З продавцем далі сваритися за дату виготовлення чи ні, бо так поки усе ОК?
Мерять надо 4-проводным милиомметром, который измеряет внутреннее сопротивление на разной частоте. То, что ты намерял - то все до Купи Yaorea yr1035+ и увидишь что там по сопротивлению. Маст хев прибор, если ты уже решил связаться со самосбором акков.
Та не збираюсь я цим займатися. Мені особисто, для власного вжитку потрібні 2 батареї, одна на 48в, інша на 24в. Обидві на 105 комірках. Одна буде з Алі, друга з Nkon.
Yurii 11.07.2024 09:46 пишет: Та я не збираюсь цим займатися. Мені особисто, для власного вжитку потрібні 2 батареї, одна на 48в, інша на 24в. Одна буде з Алі, друга з Nkon.
при такій кількості краще нормально заміряти опір. емність можна заміряти після збірки. тим же бмс jikong на любому навантажені. бмс при розряді рахує віддану енергію.
Yurii 11.07.2024 09:46 пишет: Та я не збираюсь цим займатися. Мені особисто, для власного вжитку потрібні 2 батареї, одна на 48в, інша на 24в. Обидві на 105 комірках. Одна буде з Алі, друга з Nkon.
И, тем не менее, прибор в хозяйстве будет не лишний, т.к. так или иначе вся наша жизнь связана с аккумами. Он не столько стоит чтобы жлобится, а при сборке батарей он будет очень полезен - как минимум проверять сопротивление соединений. А по сути вопроса - забить болт, пользоваться и наслаждаться автономностью, для домашних целей даже если там они не совсем идеальные - вообще пофиг.
Yurii 11.07.2024 09:46 пишет: Та я не збираюсь цим займатися. Мені особисто, для власного вжитку потрібні 2 батареї, одна на 48в, інша на 24в. Обидві на 105 комірках. Одна буде з Алі, друга з Nkon.
И, тем не менее, прибор в хозяйстве будет не лишний, т.к. так или иначе вся наша жизнь связана с аккумами. Он не столько стоит чтобы жлобится, а при сборке батарей он будет очень полезен - как минимум проверять сопротивление соединений. А по сути вопроса - забить болт, пользоваться и наслаждаться автономностью, для домашних целей даже если там они не совсем идеальные - вообще пофиг.
Та з'єднання я планував тепловізором Seek Thermal подивитися. Я взагалі теж за те, що дома краще все мати, але ж площі квартири на усе не вистачить
Можем бартер. Ти мені супермультіміліометр покористуватися опір поміряти, я тобі тепловізора, щоб на те усе коли воно вже вкупі з'єднане та навантаження в гарній картинці подивитися
В ответ на: Hello Sir, orders before June, inventory is 2019-2023 inventory, batteries are not used, are products in the warehouse, long time, but never used, so the price will be low.
Стандартная хуцпа от продавцов б.у. ячеек на алике. Дальше, если измерить емкость и спросить, где обещанные 105ач, навалят что-то типа "они новые, никогда не использовались, но из-за хранения с 2019-го года потеряли емкость". Верить в то, что в Китае в товарных количествах на складах лежали новые ячейки с 19-го года и все это в условиях дефицита этих самых ячеек - это, наверное, надо быть... ладно, промолчу кем. Ну вот разве что только тем самым человеком, который поздравлял в 19-м году всех в политичке с победой Украины
Замеры внутреннего сопротивления ничего не дадут, кроме как для себя еще доказательств, что оно б.у. Там в даташитах у евы (и не только у нее, а походу у всех производителей) написано какое-то очень большое значение, до которого дойдут ячейки только в состоянии "полный труп". И китайцы, если им предъявить сопротивление 0,48мОм (а у новых должно быть около 0.32мОм) просто пришлют скрин из даташита, где написано "<0,5мОм"
Стандартная хуцпа от продавцов б.у. ячеек на алике. Дальше, если измерить емкость и спросить, где обещанные 105ач, навалят что-то типа "они новые, никогда не использовались, но из-за хранения с 2019-го года потеряли емкость". Верить в то, что в Китае в товарных количествах на складах лежали новые ячейки с 19-го года и все это в условиях дефицита этих самых ячеек - это, наверное, надо быть... ладно, промолчу кем. Ну вот разве что только тем самым человеком, который поздравлял в 19-м году всех в политичке с победой Украины
Замеры внутреннего сопротивления ничего не дадут, кроме как для себя еще доказательств, что оно б.у. Там в даташитах у евы (и не только у нее, а походу у всех производителей) написано какое-то очень большое значение, до которого дойдут ячейки только в состоянии "полный труп". И китайцы, если им предъявить сопротивление 0,48мОм (а у новых должно быть около 0.32мОм) просто пришлют скрин из даташита, где написано "<0,5мОм"
Ти гілку з політичкою не переплутав часом, щоб сюди свої комплекси та образи на світ нести? Чому я маю вірити Алі чи Nkonу чи тобі? Я збираю необхідну мені інформацію і надаю ту що отримав, а висновки з інформації та необхідні рішення я вже якось сам здатен зробити
Ти гілку з політичкою не переплутав часом, щоб сюди свої комплекси та образи на світ нести?
Понял, технические детали тебе не нужны, в принципе на спасибо я и не рассчитывал. Продолжай покупать у китайцев "новые" ячейки 19-го года выпуска и замерять их внутреннее сопротивление стрелочным мультимтером, не буду мешать
Ти гілку з політичкою не переплутав часом, щоб сюди свої комплекси та образи на світ нести?
Понял, технические детали тебе не нужны, в принципе на спасибо я и не рассчитывал. Продолжай покупать у китайцев "новые" ячейки 19-го года выпуска и замерять их внутреннее сопротивление стрелочным мультимтером, не буду мешать
За інформацію дякую. За об'єктивну. Оціночні судження залиш собі.
За інформацію дякую. За об'єктивну. Оціночні судження залиш собі.
Вам практически сразу ответили что ячейки убогое б/у. Китаец взял с разборки, отшлифовал контактные площадки от следов контактной сварки, вварил штифты, надел новую термоусадку, и зарядил. Продал как новое, с хранения. Стандартный развод китайцами - лаоваев.
Мені для виставлення претензій щодо купівлі на Алі думаю недостатньо буде заявити, що мені сказали що комірки убоге гівно, тому що китайці усі шахраї. Як і впевнитись самому у тому наскільки воно мені це треба. Я не фетішист, щоб на ці комірки молитися, і продавати, а від так і комусь вухи чухати класне воно чи ні, мені теж не треба. Мені треба об'єктивно оцінити своє придбання, чи в повній мірі забезпечить воно мої забаганки, та в разі чого, скільки мені виставляти китайцю,що він продав мені не те, або не зовсім те, що їм було гарантовано. Досвід щодо повернення на Алі грошей від хитрожопих китайців вже маю. Ще цікавіше пободатися від того, що продавець має вищий рейтинг за багатьох продавців комірок.
Та з'єднання я планував тепловізором Seek Thermal подивитися. Я взагалі теж за те, що дома краще все мати, але ж площі квартири на усе не вистачить
Можем бартер. Ти мені супермультіміліометр покористуватися опір поміряти, я тобі тепловізора, щоб на те усе коли воно вже вкупі з'єднане та навантаження в гарній картинці подивитися
За предложение спасибо, но у меня есть тепловизор Прибор в карман помещается, место для 16 ячеек лифепо4 у тебя есть, а для измерительного прибора нет? Ну ок, хозян-барин, убеждать не буду