Та ні, просто для мене це річ разового використання. А потім буде десь валятися, поки за рік-півтора може знову десь згодиться. Я ж за фахом не електрик і не електронщик. Хоча 2 мультиметра під те діло на господарстві маю та ще й кліщі вимірювальні, а ще детектор проводки, а ще... Але ж все одно не все
И, тем не менее, прибор в хозяйстве будет не лишний, т.к. так или иначе вся наша жизнь связана с аккумами. Он не столько стоит чтобы жлобится, а при сборке батарей он будет очень полезен - как минимум проверять сопротивление соединений. А по сути вопроса - забить болт, пользоваться и наслаждаться автономностью, для домашних целей даже если там они не совсем идеальные - вообще пофиг.
Та з'єднання я планував тепловізором Seek Thermal подивитися. Я взагалі теж за те, що дома краще все мати, але ж площі квартири на усе не вистачить
Можем бартер. Ти мені супермультіміліометр покористуватися опір поміряти, я тобі тепловізора, щоб на те усе коли воно вже вкупі з'єднане та навантаження в гарній картинці подивитися
За предложение спасибо, но у меня есть тепловизор Прибор в карман помещается, место для 16 ячеек лифепо4 у тебя есть, а для измерительного прибора нет? Ну ок, хозян-барин, убеждать не буду
сорі за офтоп - підкажіть, плз - який детекор купити на алі щоб знайти обрив нуля?
Та з'єднання я планував тепловізором Seek Thermal подивитися. Я взагалі теж за те, що дома краще все мати, але ж площі квартири на усе не вистачить
Можем бартер. Ти мені супермультіміліометр покористуватися опір поміряти, я тобі тепловізора, щоб на те усе коли воно вже вкупі з'єднане та навантаження в гарній картинці подивитися
За предложение спасибо, но у меня есть тепловизор Прибор в карман помещается, место для 16 ячеек лифепо4 у тебя есть, а для измерительного прибора нет? Ну ок, хозян-барин, убеждать не буду
сорі за офтоп - підкажіть, плз - який детекор купити на алі щоб знайти обрив нуля?
Mastech MS-6818 или аналоги, дешевка не работает. У меня Noyafa NF820, это типа самый такой нормальный по отзывам и тестам из "недорогих", но он может только примерно трассу показать, обрыв хрен найдешь. Пытался найти старую совко проводку в панельке и место обрыва - то ничерта толком не показывает, или не ловит нифига, или вся стена звенит Ну в целом я нашел как линии идут, но только после того как вычислил путь от щитка и уже тестером звонил как именно идет и где заканчивается.
Вибачаюсь, а це нормальний інвертор із дешевих? Буде він без батареї працювати? Може хтось бачив його огляд на ютьюбі, бо я не знайшов щось.
усі моделі починаючи з 4.2квт працюють без АКБ. навіть в описі написано . є невеликі огляди схожих під іншими брендами. вони практично усі однакові при однакових характеристиках незалежно від бренду. чим потужніше інвертор, тим якісніше надійніше зроблений.
чим потужніше інвертор, тим якісніше надійніше зроблений.
Дякую. Я зрозумів, що чим потужніший, тим надійніший. Тому і шукаю щось більш менш добротне. Мені просто 2 комплекти треба зібрати. 2 системи на 24 вольти я ще потягну. 16 комірок з НКОНу я вже замовив. Але 2 системи на 48 вольт (32 комірки) - це вже забагато. Тому і дивлюсь на 24 вольтові 4,2 КВт інвертори. Якщо потім стабілізується все зі світлом, то з двох 24 В батарей зроблю одну 48 вольтову, поміняю інвертор і встановлю панелі на даху на дачі.
alexa11 26.06.2024 11:38 пишет: . от цікава модель. вага 9 кг. болтове зеднання силових дротів. робота без акб. але з бмс навряд чи буде конектитися, хоча функція заявлена. але не заявлена підтримка цього виробника на самій платі бмс JIkong
Вчора заказав з портом на BMS. Ну що, першим буду Вийшло 12 тис. рівно, ще може таможня. Вибір був між ECGSOLAX 4200W Hybrid Solar Inverter 24V за 10 тис. грн, та цім. Подивимся вгадав чи ні. Розбирали їх ну дуже швидко. ECGSOLAX теж нічого, судячи по якості простішої модельки. Обидва дають 100А зарядки із мережі. Зараз на добрячу зарядку 24В, або дві по 12В - 100А треба викласти 10-12тис. Ліпше придбати інвертор за ці гроші
Заказал себе такой на 48V. Подскажите, а у таможни не возникнут вопросы? Стоимость 320 баксов. Еще ищу батареи на али- там цена посерьезней, тоже вопрос по растаможке. Просветите пожалуйста, кто в теме.
alexa11 26.06.2024 11:38 пишет: . от цікава модель. вага 9 кг. болтове зеднання силових дротів. робота без акб. але з бмс навряд чи буде конектитися, хоча функція заявлена. але не заявлена підтримка цього виробника на самій платі бмс JIkong
Вчора заказав з портом на BMS. Ну що, першим буду Вийшло 12 тис. рівно, ще може таможня. Вибір був між ECGSOLAX 4200W Hybrid Solar Inverter 24V за 10 тис. грн, та цім. Подивимся вгадав чи ні. Розбирали їх ну дуже швидко. ECGSOLAX теж нічого, судячи по якості простішої модельки. Обидва дають 100А зарядки із мережі. Зараз на добрячу зарядку 24В, або дві по 12В - 100А треба викласти 10-12тис. Ліпше придбати інвертор за ці гроші
толку від порту бмс? яку бмс ви будете підеднувати? наприклад jk bms не підтримує дешеві інвертори. аналогічну чекаю, без підтримки бмс і вайфай.
Ще одне дурне питання: А в чому різниця між тим, що за вашим посиланням (в мене на нього показуэ ціну 319$) і оцим інвертором за 266$?
Ще одне дурне питання: А в чому різниця між тим, що за вашим посиланням (в мене на нього показуэ ціну 319$) і оцим інвертором за 266$?
я жоден з них не щупав. точно не скажу. теоретично ні чим не відрізняються. вірніше різниця тільки в ціні. як тут сказав на форумі і один знаток, плати виготовляються на одному заводі а збірка під різними брендами на різних заводах. я думаю що навіть збірка деяких брендів може бути на одному заводі.
Як я бачу що в дешевому немає опції "працює без батареї". В дорогому є. Сам в виборі, неспішному . Бачу якась акції на Алі стартує з 14.07, що вона дає, хтось в курсі?
Як я бачу що в дешевому немає опції "працює без батареї". В дорогому є. Сам в виборі, неспішному . Бачу якась акції на Алі стартує з 14.07, що вона дає, хтось в курсі?
читайте далі опис 3.Inverter running without battery усі інвертори від 4.2 квт і потужніше працюють без акб. тому що там архітектура вже інша більш сучасна і надійна. от нижче 4.2 квт вже не усі працюють без акб. а дешевше тому що знижка менша.
Акція дає те що на деякі товари ціни самі по собі будуть нижчі, а також діятимуть промокоди зі знижками. Може під цю акцію щось підкуплю. P.S. замовив тиждень чи більше назад 4 Квт Anenji, його ще не відправили, шіпед статус не мінявся, продавець попросив або оформити повернення грошей або продовжити йому термін на відправку ( стандартний для того лоту був 3 дні). Продовжив термін для відправки на тиждень, оце думаю чи ще йому продовжити якщо не може відправити чи ні. Вроді продавець не схожий на того що буде місяць резину тягнути, та й з іншої сторони я його оформив за +- вигідною ціною, з вайфаєм за 9400 грн 4 кВт. А про всяк випадок замовлю ще щось, а там якщо 2 приїдуть то один якийсь продам, навряд чи в мінус.
Акція дає те що на деякі товари ціни самі по собі будуть нижчі, а також діятимуть промокоди зі знижками. Може під цю акцію щось підкуплю. P.S. замовив тиждень чи більше назад 4 Квт Anenji, його ще не відправили, шіпед статус не мінявся, продавець попросив або оформити повернення грошей або продовжити йому термін на відправку ( стандартний для того лоту був 3 дні). Продовжив термін для відправки на тиждень, оце думаю чи ще йому продовжити якщо не може відправити чи ні. Вроді продавець не схожий на того що буде місяць резину тягнути, та й з іншої сторони я його оформив за +- вигідною ціною, з вайфаєм за 9400 грн 4 кВт. А про всяк випадок замовлю ще щось, а там якщо 2 приїдуть то один якийсь продам, навряд чи в мінус.
модель на 4 кВт важить 7кг, моделі на 4.2 кг важать 9кг... на чомусь зекономили в 4квт, мабуть на радіаторах в клемнику для силових дротів.