Сапожник 09.08.2024 08:30 пишет: Статус помінявся на "очікує доставки" але трека нема та Алі пише, що відслідковування неможливо. Більш за все не хочеться отримати "болт" , як інші (там декілька відгуків в нього в магазині)
Главное не пропустить, когда будет активна кнопка спора. Иначе можно пролететь. Но это 3 месяца с момента оплаты. Раньше было проще, в любой момент открывался спор.
HDC1 24.06.2024 20:12 пишет: Дивлюсь на Lipofe4 ячейки, наприклад ось, 315 B class по 53 євро так, передзмовлення, але 53 євро, скільки зверху розраховувати за доставку +-?
Також на аліекспрес є +- вигідні пропозиції, але інколи у відгуках трапляється що то вздуті (б.у.), то знаходять що випуск 5 років назад (ймовірно теж б.у. або в кращому випадку просто лежали заряджені на 50%). Хто де зараз замовляє Lipofe4? Потрібно родичу організувати щось до зими, і можливо своє якось проапгрейджу.
Чи можливо десь є готові акуми норм якості Lipofe4? JSDSolar вигребли всі що були в нас. Ті що збирають наші зараз - це друть шкуру користуючись ажіотажем.
Чи було в когось на NKON що попередне замовлення 43 дні, але по факту відправили раніше?
Прикольне відео, плюс в тому що він зняв ролік і може хтось подивиться і не повторить такої дурної помилки. Я 12-вольтові два lifepo4 заряджаю вручну і помітив що після 13.8 вольта (3.45 на комірку) напруга росте досить швидко, а після 14 взагалі летить в космос, в мене зарядні трохи неправильні - 14.8 вольт, але є BMS, а тут взагалі унікальний випадок - зарядка зварочним апаратом який невідомо на якому рівні обмежує напругу та ще й без BMS плати. І ще один нюанс він чекав на це більше 2 місяців, заплатив 200 чи то 250 доларів (так і не зрозумів), і купив не нові комірки, а якісь легке б.у. з ємністю в районі 150, вигоди не розумію зовсім, на Нконі за такі гроші можна вигідніше затаритись.
я замовляв. З алі експрес, шось невеличке малопотужне на 300 Вт типу зарядної станції. В розпал відключень, "про запас", бо вже є зарядна станція на 1200 Вт (достатньо було на холодильник і на ноут). Замовив в середині липня, вартість 99 уо (щоб влізти в ліміт без мита, який тоді щє був 150). Віправляли, я так розумію, пароплавом, бо в треку довго висіло "виїзжає з країни відправки". Вчора прийшло повідомлення, що приїхав на транзитний склад в вашому регіоні. То ще пару тижнів і має доїхати до мене. Заявленя дата доставки було 8 вересня. По факту має буть раніше. Продавець якийсь не 1000+ продажів, али тим не менш вроді спрацювало.
Сапожник 09.08.2024 08:30 пишет: Статус помінявся на "очікує доставки" але трека нема та Алі пише, що відслідковування неможливо. Більш за все не хочеться отримати "болт" , як інші (там декілька відгуків в нього в магазині)
Али сегодня закрыл заказ, с формулировкой: "неверный номер отслеживания, возврат денег будет произведен на протяжении 3-20 дней".
Али сегодня закрыл заказ, с формулировкой: "неверный номер отслеживания, возврат денег будет произведен на протяжении 3-20 дней".
Ну мій Anenji замовлений перші дні липня то стабільно їде, мав би через днів 10 прибути, а той що замовлений 14 липня ESGsolax то на 2 тиждні відстає але теж щось рухається.
а скільки минуло часу з моменту реєстрації треку? Мій трек зареєстровано 9 серпня але руху по ньому нема
Замовляв одночасно двома повністю ідентичними замовленнями комірки з Неону, на себе і дружину. Виїхали та рухались одночасно до Львова. Мої вже вчора привіз кур'єр додому, а її поїхали на митницю якогось бісу. Може їй карму треба почистити?
Сапожник 14.08.2024 07:45 пишет: Замовляв одночасно двома повністю ідентичними замовленнями комірки з Неону, на себе і дружину. Виїхали та рухались одночасно до Львова. Мої вже вчора привіз кур'єр додому, а її поїхали на митницю якогось бісу. Може їй карму треба почистити?
Сапожник 14.08.2024 07:45 пишет: Замовляв одночасно двома повністю ідентичними замовленнями комірки з Неону, на себе і дружину. Виїхали та рухались одночасно до Львова. Мої вже вчора привіз кур'єр додому, а її поїхали на митницю якогось бісу. Може їй карму треба почистити?
На один адрес?
Адреса і прізвище одні. Отримувачі різні. Наскільки я знаю (чув), ідентифікація не по адресі йде. На порталі митниці я її бачу під її номером телефону
На один адрес?
Адреса і прізвище одні. Отримувачі різні. Наскільки я знаю (чув), ідентифікація не по адресі йде. На порталі митниці я її бачу під її номером телефону
Понятно. Видимо, таки таможня чехлит, у меня посылка с али на таможне уже со второго августа висит в статусе "Customs clearance complete" и никуда не двигается
GreenMile 14.08.2024 18:30 пишет: Видимо, таки таможня чехлит, у меня посылка с али на таможне уже со второго августа висит в статусе "Customs clearance complete" и никуда не двигается
У мене інвертор звичайний EAFC 3000 ( не гібрид) одного дня зранку Customs clearance complete, і прямо того ж дня уже на укрпочті Arrived at pick-up point. Available for collection.).
Ну мужик ясно, замовив електроніку, комірки, акумулятори... А от посилку жінки хочуть перевірити, може там якогось золота в ті комірки напхали, чи дольчегабани якоїсь
а скільки минуло часу з моменту реєстрації треку? Мій трек зареєстровано 9 серпня але руху по ньому нема
У мене інвертор звичайний EAFC 3000 ( не гібрид) одного дня зранку Customs clearance complete, і прямо того ж дня уже на укрпочті Arrived at pick-up point. Available for collection.)
Хвастайся. Ну или тапками кидайся Как в сравнении с Таталикеном?
P.S. А мой гибридник пролежал на таможне где-то 20 дней С одной стороны хорошо, что они тупили - успел закон про нулевые пошлины вступить в силу. С другой стороны - они и после закона еще дней 10 тупили
P.P.S. Кстати, с треком было 1 в 1: вечером проверял - лежит на таможне, а на следующий день смс от Укрпочты, что посылка на отделении.
Хвастайся. Ну или тапками кидайся Как в сравнении с Таталикеном?
Ще на укрпочті лежить, я толком і не протестую його зараз, перевірю чи робочий і все, це тестю на кінець осені коли якогось Lifepo4 зроблю йому чи віддам свої коли мені приїдуть 48V. Але думаю він має бути хороший, навіть якщо чисто по вазі судити, там не 1-1.5 кг явно. P.S. як побачив слово Таталікен то аж тіпануло, а то у 2022 отримав Таталікен 1600, включив, а в ньому при пуску холодильника (і ще якісь дрібниці були ввімкнені) згорів запобіжник, зразу ж перепаяв і на ОЛХ.
GreenMile 14.08.2024 18:30 пишет: Видимо, таки таможня чехлит, у меня посылка с али на таможне уже со второго августа висит в статусе "Customs clearance complete" и никуда не двигается
У мене інвертор звичайний EAFC 3000 ( не гібрид) одного дня зранку Customs clearance complete, і прямо того ж дня уже на укрпочті Arrived at pick-up point. Available for collection.).
Ну мужик ясно, замовив електроніку, комірки, акумулятори... А от посилку жінки хочуть перевірити, може там якогось золота в ті комірки напхали, чи дольчегабани якоїсь
вона вчителька, золото та дольчегабани - це не її профіль Перед цим їй БМС прийшло, нікого не засмутило
У мене інвертор звичайний EAFC 3000 ( не гібрид) одного дня зранку Customs clearance complete, і прямо того ж дня уже на укрпочті Arrived at pick-up point. Available for collection.)
Хвастайся. Ну или тапками кидайся Как в сравнении с Таталикеном? .
Таталікени - це прості примітивні інвертори, типу для котла і т.п., із старою схемотехнікою. Будь-який EAFC - як правило, має свіжішу схемотехніку, і більшість потужніші і краще будь-якого Таталікена. Тобто, це різні світи. Тобто, EAFC - це крок уперед порівняно з таталікенами. Але зараз - вже є ще кращі вироби за EAFC (за плюс-мінус майже ті ж гроші). Ось, наприклад (я брав версію 6000W 24V) - "RDDSPON Pure Sine Wave Inverters 4000W 5000W 6000W Double EU SocketDC 12V 24V 48V to AC 110V 220V,50Hz,60Hz Voltage Converter" (посилання не дам, шукайте самі).