Apparator 18.10.2024 16:54 пишет: Прийшли з Нкона Новапоштою однією посилкою 4 комірки 315Ач та 10шт 18650, нарахували на ці 18650 мита 58грн плюс послуги брокера 200грн, отаке.
Я щось думав що 315 ( якщо ми про енвізіон говоримо) закінчились в них давно, получається ще були, це я не встиг їх замовити.
Нова пошта розмитнила 8 шт 105 EVE з nkon, в застосунку зявилася сума до сплати 1136,90 грн (грошовий переказ), хз що це, подав в тому ж застосунку скаргу на розяснення.
trohim134 31.10.2024 18:05 пишет: Нова пошта розмитнила 8 шт 105 EVE з nkon, в застосунку зявилася сума до сплати 1136,90 грн (грошовий переказ), хз що це, подав в тому ж застосунку скаргу на розяснення.
ці підпадають під розмитнення. не підпадають від 200а
trohim134 31.10.2024 18:05 пишет: Нова пошта розмитнила 8 шт 105 EVE з nkon, в застосунку зявилася сума до сплати 1136,90 грн (грошовий переказ), хз що це, подав в тому ж застосунку скаргу на розяснення.
ці підпадають під розмитнення. не підпадають від 200а
Не пощастило, meest, якось це обходив, що такі ж комірки приходили без розмитнення. В накладній вказували павербанк.
Не пощастило, meest, якось це обходив, що такі ж комірки приходили без розмитнення. В накладній вказували павербанк.
В новой почте всё попадает на растаможку. Там не проскочит.
А БМС попадають під розтаможку чи ні? А то я з алі замовляв 1 посилкою було 2 БМС плати загальною сумою більше ніж 150 євро, то не розумію чи повезло що нічого не попросили, чи вони попадають під безплатне. Також оце недавно замовив 5 шт Solar Box (захист від грози на сонячне поле), 2 входи + 2 виходи, сума замовлення 240 доларів за 5 штук, але мабуть мені повезло бо їх відправили 5 різними посилками а не 1 коробкою.
Хтось із Нкону чекає 305A Envision Grade B? а то 8 штук замовив, 25 числа якась накладна з нової почти зявилась ніби відправлено, але поки жодного оновлення нема, у вересні при відправці 315 то вроді мінявся статус в додатку нової почти періодично, а це зовсім тишина вже більше тиждня.
HDC1 03.11.2024 01:35 пишет: А БМС попадають під розтаможку чи ні? А то я з алі замовляв 1 посилкою було 2 БМС плати загальною сумою більше ніж 150 євро, то не розумію чи повезло що нічого не попросили, чи вони попадають під безплатне. Також оце недавно замовив 5 шт Solar Box (захист від грози на сонячне поле), 2 входи + 2 виходи, сума замовлення 240 доларів за 5 штук, але мабуть мені повезло бо їх відправили 5 різними посилками а не 1 коробкою.
Хтось із Нкону чекає 305A Envision Grade B? а то 8 штук замовив, 25 числа якась накладна з нової почти зявилась ніби відправлено, але поки жодного оновлення нема, у вересні при відправці 315 то вроді мінявся статус в додатку нової почти періодично, а це зовсім тишина вже більше тиждня.
ESG 05.11.2024 10:22 пишет: Отримав 305Аг Evvison B-Grade. Напруга однакова - 3,298В, опір 0.18 - 0.19мОм. Але геометрія погана. Зазор між комірками - 3мм.
Из-за дикого спроса Нкон, надо признать, начал продавать шлак под видом "A- grade" и "B grade". Отзывов, что приехали раздутые (читай б.у.) - вагон и маленькая тележка прямо у них в описании товара. До июля-августа этого года у них что А, что B были ровненькие, новые. Но, походу, у проверенных поставщиков не было нужного количества и начали добирать где-то еще.
ESG 05.11.2024 12:30 пишет: Тоже думаю, что Б/У. QR коды стерты. В таком случае нужно стягивать?
Затрудняюсь сказать. Могу только порассуждать: - с одной стороны, их будет пучить дальше во время эксплуатации, т.е. стянуть надо бы - с другой стороны, если тянуть нормативным усилием, то есть неиллюзорный шанс замять им раздутые бока, повредив внутренности, и будет вообще ппц
Потому я, наверное, сделал бы им корпус, который их без зазора облегает с широких сторон, зафиксировал это положение стенок шпильками, но не стягивал бы дальше с усилием. Т.е. зафиксировать, чтобы раздуваться дальше уже не могли
Дякую за думку! Стиснув. Зазори були 3мм, стали 1мм. Залишилось BMS JK-B2A8S200P налаштувати. У кого є коротка інструкція як це зробити? Інвертор 1500W, зарядка сервер БЖ 100А.
ESG 05.11.2024 12:30 пишет: Тоже думаю, что Б/У. QR коды стерты. В таком случае нужно стягивать?
це не бу. bgrade можуть мати такі дефекти. читайте уважно опис на сайті продавця там все це описано . на bgrade qr кодів не буває. на справді вони можуть працювати не гірше a grade. можете ради цікавості перевірити на емність. там буде більше паспортної на 5-7 відсотків. у бу емність звичайно менша паспортної.
ESG 05.11.2024 19:20 пишет: Дякую за думку! Стиснув. Зазори були 3мм, стали 1мм. Залишилось BMS JK-B2A8S200P налаштувати. У кого є коротка інструкція як це зробити? Інвертор 1500W, зарядка сервер БЖ 100А.
це не бу. bgrade можуть мати такі дефекти. читайте уважно опис на сайті продавця там все це описано . на bgrade qr кодів не буває. на справді вони можуть працювати не гірше a grade. можете ради цікавості перевірити на емність. там буде більше паспортної на 5-7 відсотків. у бу емність звичайно менша паспортної.