У кого є "дурні" гроші (сидять десь на "потоках") - купяють беенве з салону У кого нема грошей - купляють якісь "битки" чи взагалі шукають зарядні станції, щоб пережити поточні негаразди. Прошарок людей між цими двома крайностями - все зменшується і зменшується, і машини не є пріоритет. Зубажіння (с) Тимошенка
по перше - не побачив із порівняного жодного перформанс це 1 по друге в мене повністю ціла безпека по трете пробіг
Взагалі то американські битки треба ж дивитись по пошкодженнях які були )))
А це що? "Tesla Model Y 2020 I покоління • Performance 75 kWh" А по второму и третьему, это цены хотелок, продаются дешевле и нормальные цены улетают за пару часов максимум. Потому если ваша цена выше этих хотелок, конечно будет стоять ждать того.
Я свою MS виставив за ціну як вона мені стала з США, це було не дно але близько до того. І з кожною новою публікацією знімав по косарю, через три місяці "продажів" зрозумів що це марна справа а до мінуса в десятку куе морально ще не готовий. Тому зняв з продажу і катаюсь, але відчуваю що кататись на ній прийдеться довго
Если ежедневные пробеги не большие (20-30 км в день) то стоит учитывать и саморазряд батарее. За ночь может уйти 1-2 процента а это 8-10 км. В любом случае стоимость пробега не сравнима с газ/бензином.
Тремор 26.06.2024 14:52 пишет: Если ежедневные пробеги не большие (20-30 км в день) то стоит учитывать и саморазряд батарее. За ночь может уйти 1-2 процента а это 8-10 км. В любом случае стоимость пробега не сравнима с газ/бензином.
якщо чесно, то такого саморозряду я не бачив у себе ніколи. За тиждень не падав заряд навіть на 1 відсоток. Колись читав, що у тесл таке може бути у режимі sentry.
netm@n 26.06.2024 14:32 пишет: А для чого ви їх берете а потім продаєте? Якщо така класна тачка, чого просто не їздите?
Захотіло спробувати хвалену Теслу (бо ж супер авто ) Замовив, зробив, поїздив , не зайшла, не моє. Да економно, да їде/рулиться просто п.. , але гібрид який був до неї подобався більше. Тому тут "фломастери" , хтось їздить і кайфує, хтось міняє на щось інше. Я часто міняю авто (2-3 роки) тому для мене це норма. Просто не думав що буде такий попандос з цінами
Тремор 26.06.2024 14:52 пишет: Если ежедневные пробеги не большие (20-30 км в день) то стоит учитывать и саморазряд батарее. За ночь может уйти 1-2 процента а это 8-10 км. В любом случае стоимость пробега не сравнима с газ/бензином.
якщо чесно, то такого саморозряду я не бачив у себе ніколи. За тиждень не падав заряд навіть на 1 відсоток. Колись читав, що у тесл таке може бути у режимі sentry.
Не знаю за яке авто йде мова але всі тесли жруть батарейку даже якщо вимкнуті всі функції.
по перше - не побачив із порівняного жодного перформанс це 1 по друге в мене повністю ціла безпека по трете пробіг
А це що? "Tesla Model Y 2020 I покоління • Performance 75 kWh" А по второму и третьему, это цены хотелок, продаются дешевле и нормальные цены улетают за пару часов максимум. Потому если ваша цена выше этих хотелок, конечно будет стоять ждать того.
то вибрав автор оголошення - на фото жодного Перформенса не побачив )))
якщо залишити режим охорона і поставити авто в жвавому місці - то буде дуже гарний разряд
А чем перфоманс отличается? потому что програмно переделать лонгрейндж в перфоманс дело пары сотен. Движки и инверторы одинаковые смотрел на ютубе, мощность сравняется.
Знайомий 3 міс назад пригнав Y 23 року, пробіг 5 тис, безпека ціла, з пошкоджень, замінив задню ляду і бампер. Вийшла вона йому 33, і на той момент то вже було дорожче ринку.
Тут і рік і пошкодження ( четвертина) і пробіг....
А чем перфоманс отличается? потому что програмно переделать лонгрейндж в перфоманс дело пары сотен. Движки и инверторы одинаковые смотрел на ютубе, мощность сравняется.
Інші гальма, інші двигуни…інша вартість нової авто))) Інше питання чи треба за це переплачувати? Різниця в 1секунду розгону до 100
Інші гальма, інші двигуни…інша вартість нової авто))) Інше питання чи треба за це переплачувати? Різниця в 1секунду розгону до 100
выше написано но повторюсь, однаковий двигун (это ж не бенз, тут сколько вытянул из батареи столько и можешь влить в двигатель, можешь ограничивать легко програмно). гальма.., можливо але не факт.