Схоже буде черговий бестселлер на нашому ринку через пару років. Із плюсів, залишили класичний блок керування світлом, а не оте сенсорне непорозуміння.
У США презентували новий Volkswagen Jetta 2025. Седан С-класу пройшов модернізацію услід за спорідненим VW Golf та подешевшав – коштуватиме від $23 295.
Так і сьогоднішня Джета класно виглядає, на фоні всіх конкурентів. А от Гольф страшко.
Так і сьогоднішня Джета класно виглядає, на фоні всіх конкурентів. А от Гольф страшко.
Згоден, особисто розглядав до покупки, дійсно прикольна на фоні попередньої.
ну, фломастери ж)) мені обидва подобаються, але гольф трохи більше)
От чорт зна, Джетта ніколи не подобалась. Завжди виглядала, як дешева, бліда копія Гольфа.
Завжди виглядала, як дешева, бліда копія Гольфа.
а тепер ще й як копія октави)...й таки теж бліда
ну, фломастери ж)) мені обидва подобаються, але гольф трохи більше)
Як можуть подобатись передні фари?
Галоген у 8 поколінні? Серйозно?
І що, що галоген? Залежно від комплектації може бути і матричний лед. У тебе Корола на голені і нічого ж, якось їздиш, хоча світла там можна сказати не має взагалі. Та й з виду 8 Гольф норм, мені він особисто не дуже по салону тільки.
І що, що галоген? Залежно від комплектації може бути і матричний лед. У тебе Корола на голені і нічого ж, якось їздиш, хоча світла там можна сказати не має взагалі. Та й з виду 8 Гольф норм, мені він особисто не дуже по салону тільки.
Та нічого такого, просто Королла це точно не Гольф, єдине що їх поєднує один клас. В Октавії галоген не дивує, а в Гольфі 8 дивує. Хоча то вже мої таракани.
Та нічого такого, просто Королла це точно не Гольф, єдине що їх поєднує один клас. В Октавії галоген не дивує, а в Гольфі 8 дивує. Хоча то вже мої таракани.
мене навіть на 7-му сильно здивував(майже відсутністю світла), тому я швиденько поміняв на дуже пристойний Osram LEDriving® й забув цю проблему)
Що мені зараз менше всього наполягає, це галоген. А от штатні лед ДХВ, оце реально тема, особливо для мене, де я за день разів 4-6 можу виїхати за місто і повернутись назад, на Рено це капець як напрягало. І за відсутності дхв в багатьох однокласниках, це реально смута.
Це популярна тема насправді, продається повно свіжих Q3 та Х1 з галогенками. При чому здається що денне світло там на ледах
Жовті галогенки будуть ще довго жити. Справа не тільки у модних енергозберігаючих тенденціях діодних ліхтарів,а і у фізиці. Жовте світло має найкращу проникність у мутних середовищах (туман, мряка) через довжину хвилі. Саме тому протитуманки ,- жовті. Ще бонусом, галогенки гріються і топлять сніг під час снігопаду, що є корисним у північних широтах.
Жовті галогенки будуть ще довго жити. Справа не тільки у модних енергозберігаючих тенденціях діодних ліхтарів,а і у фізиці. Жовте світло має найкращу проникність у мутних середовищах (туман, мряка) через довжину хвилі. Саме тому протитуманки ,- жовті. Ще бонусом, галогенки гріються і топлять сніг під час снігопаду, що є корисним у північних широтах.
То ти на норм ледах не їздив мабуть. Якщо коротко, жодного дискомфорту у будь-яку погоду.
То ти на норм ледах не їздив мабуть. Якщо коротко, жодного дискомфорту у будь-яку погоду.
але ж про те що не гріються, то правда. В цьому плані галогенки комфортніші, бо не обмерзають, так як це роблять леди.
але ж про те що не гріються, то правда. В цьому плані галогенки комфортніші, бо не обмерзають, так як це роблять леди.
Все відносно, якщо галоген чи лед в рефлекторі, то скло прогрівається, у деяких ледів мабуть не менше ніж у галогена, особливо на старті. Якщо лінза, то значного ефекту не буде ні там, ні там.
Не знаю як на ледах, але після ксенону, да ще й з підсвічуванням поворотів окремою лампою, то звичайний галоген таке собі.
там така різниця між ними що в будь-який туман/сніг діодні фари все одно набагато краще світять, про суху погоду там і порівнювати нема що а от те що діодні без омивача намерзають - таке є, але це проблема в сильний мокрий снігопад тільки - все ж це краще терпіти 2 рази в рік ніж їздити без світла кожен раз коли темно але ж джета - для американського ринка де їм пофіг в більшості а ще в південних регіонах взагалі пофіг
Жовті галогенки будуть ще довго жити.
Після галогену, не гіршого з тих, що їздив - базовий лед в шкоді новій це інший вимір.
І в суху погоду краще, і в дощ. А уж що сказати про матричні з вирізанням і т.п
Гольф завжди подобався більше, ніж джета. Дупа 8 прикольна, але морда все ж краще у 7,5