QR талони це емітовані мережами АЗС електронні талони визначеного літражу (як правило 10, 20л) та з певним терміном дії, що є зобов'язанням цих мереж АЗС надати цей літраж до визначеного терміну. Такі талони можна сканувати з екрану смартфонів. Якщо є ще питання звертайтесь у Telegram WhatsApp Viber за телефоном О734О59674
Сьогодні ВОГ і ОККО в черговий і нажаль не останній раз підняли ціни на пальне.Щоб запастися , можна залити повні баки скориставшись онлайн-заправкою, або ж придбати талони і зафіксувати собі ціну на 3 місяці. Кому як зручніше.
Замовлення через Telegram WhatsApp Viber O734O59674
Знову ціни на АЗС ростуть... WOG ДП і ДП+ подорожчало на 60коп, ОККО ДП і ДП Pulls-на 50коп. Проте сьогодні ще можна заправитися онлайн за старими прайсами. Актуальні пропозиції у Telegram каналі та Viber спільноті
І нагадаю - з талонами на пальне вам більше не цікава ціна на стеллах АЗС)))
Дуже просто і швидко. Не стоїш в черзі голодних довбаків хотдогчиків. І економія 240гр на 30л
Дуже просто і швидко. Не стоїш в черзі голодних довбаків хотдогчиків. І економія 240гр на 30л
Дякую за відгук!
Онлайн заправка працює і у вихідні. Талони замовляються в робочі дні
Напиши сюди мануал що мені скидав. Прискорить процедуру
100%, потрібен мануал, я б користувався з задоволенням, але не знаю як))).
Доброго дня, два питання щодо талонів укрнафта, 1. Талони на 95 енерджі є? 2. У Києві можна забрати за особистої зустрічі? Дякую
100%, потрібен мануал, я б користувався з задоволенням, але не знаю як))).
Будь ласка. Мануал:
Графік роботи та інструкції:
Будні: з 8:00 до 23:00 Вихідні: з 10:00 до 21:00 Коли не на зв'язку: повідомляю
Інструкції до заправок:
ОККО online з колонки Фотографуєте QR Pay на колонці, надсилаєте фото адміністратору в телеграм, вайбер чи вацап, запускаємо колонку.
WOG online з колонки Надсилаю QR Code на потрібний літраж, який показуєте на касі.
SOKAR online з колонки Надсилаю QR Code на потрібний літраж, який показуєте на касі.
OKKO Електронні QR талони У вигляді: PDF файлу QR по 10 або 20 літрів, з терміном дії.
Фізичні талони Укрнафта (паперові/літрові) WOG(пластик/літрові) З терміном дії. Доставка поштою або ж самовивіз.
Порядок прийому замовлень: Замовлення;оплата;заправка
Якщо тривала співпраця — можлива післясплата
Замовлення та запитання через Telegram Viber WhatsApp O734O59674
Доброго дня, два питання щодо талонів укрнафта, 1. Талони на 95 енерджі є? 2. У Києві можна забрати за особистої зустрічі? Дякую