В мене Ланет і можна увійти в особистий кабінет по IP ? Це воно ?
Не зовсім, але дуже близько. Ланет, зазвичай, роздає білі адреси. Заходите в особистій кабінет, на сторінку пристрої, і дивитесь її. Ну або в роутері, в будь якому випадку в нього лізти. В роутері знаходити пункт "дозволити відповідати на ping" - це, в залежності від мови та моделі шукаємо в інеті, як зробити.
Привіт всім! Шукаю вариант дістанційного моніторингу наявності мережі без застосування роутеру. І без смарт-розеток з сім картою. Можливо щось є по радіоканалу? Чи може хтось вже собі придумав щось таке? Буду вдячний за поради
BorisB 13.07.2024 12:35 пишет: а просто подивитись в застосунку "Київ цифровий" не варіант?
1. Точність +/- 30 хвилин. 2. Часом глючить, наприклад вчора в день слав повну фігню по моєму будинку.
Але з відкритих джерел це найкраще для прогнозування на найближчий час. Для мене Київ цифровий має більший сенс ніж мій власний по хвилинний моніторинг наявності світла з телеграм сповіщеннями, який працює без проблем через пінг з зовнішнього серверу.
Не знаю, як по іншим групам, а якщо подивитись по 6-й і звірити по іншим ресурсам, які показують реальну ситуацію, то "пальцем в небо", але рекламою вже барижать
Daugava 14.07.2024 18:22 пишет: Думаю не відкрию таємницю, "Київ цифровий" повідомляє інформацію не по вашому будинку, а на основі інформації про конкретну групу.
якось, малі поїхали до родичів і ми годували двічи в день їх кота. Прописав собі їхню адресу. Ми з ним в одній групі, але райони різні і вимикають нас іноді по різному. Повідомлення от КЦ теж отримував по різному. Я невпевнений, що то не були просто глюки та й використовував я це тільки декілька днів, але в мене склалось враження, що все ж не по загальній групі, а може по якимось підгрупам.
Тих груп може бути до десятка в межах навiть окремого мiкрорайону, перевiрено экспериментально. Проте все одно змiни вiдбуваються перiодично, в залежностi вiд наявних обставин, наприклад iспитiв у навчальних закладах.
Власне для є/нема у мене є власний бот, який бреше тільки тоді коли я змінюю якусь з його складових, тому саме цей момент у КЦ я досліджував тільки з цікавості. Маю зазначити, що воно і тут бреше, причому більше ніж в прогнозах, бо прогнози одразу анонсуються як приблизні, а тут чітко є/нема, тому в момент переключення бреше завжди, хоча в цілому данні для мене більше менш збігаються (як і прогнози).
Маю в спостережені через КЦ ще 2 квартири в центрі та Дарниці в одній групі, сповіщення по ним приходять одночасно, так само далеко не завжди збігаються з фактом.
Власне для є/нема у мене є власний бот, який бреше тільки тоді коли я змінюю якусь з його складових, тому саме цей момент у КЦ я досліджував тільки з цікавості. Маю зазначити, що воно і тут бреше, причому більше ніж в прогнозах, бо прогнози одразу анонсуються як приблизні, а тут чітко є/нема, тому в момент переключення бреше завжди, хоча в цілому данні для мене більше менш збігаються (як і прогнози).
Маю в спостережені через КЦ ще 2 квартири в центрі та Дарниці в одній групі, сповіщення по ним приходять одночасно, так само далеко не завжди збігаються з фактом.
А ти КЦ досліджував "візуально" чи є десь якійсь api? Мені б по будинку отримувати дані, які вони пушем кидають... Як додаткова нагадайка сусідам "не лізти в ліфт". Наразі нагадую за 10 хв. до планового і коли йде провал по групі по іншим будинкам, але... Останній способи не завжди спрацьовує, нас іноді вимикають першими
А ти КЦ досліджував "візуально" чи є десь якійсь api?
Вибачаюсь, якщо ввів когось в оману своїми безапеляційними висновками. Є у мене така вада нести пургу на основі леза Оккама з розумним виглядом. Щодо КЦ мої висновки виключно на основі візуальних спостережень, точність яких може бути гіршою, ніж точність передбачень від КЦ.